Константин Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Quote Čović: Razmisliću da li ostajem u Zvezdi Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović kaže da će dobro razmisliti da li će ostati ili napustiti taj klub. Ето среће, послужио сврси када је терен био блато, вријеме је за друге... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 (edited) Ja vec solidno dugo mislim da je ova promena i potrebna. Cini se da gosn coks nema entuzijazma. Vreme je da gosn Djilas preuzme. Edited March 29, 2021 by Losmi17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Ne moze taj posao da radi neko ko nije udbas ili lucidni milioner zaljubljen u igru pod obrucima i naš klub.Mora drzava da stoji iza kluba.Jbg momci sta da vam kaem....🙄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 2 hours ago, Константин said: Ето среће, послужио сврси када је терен био блато, вријеме је за друге... Ovo ko onamad kad je Lazic potpisivao ugovor, satro bilo je opcija al srce je htelo Zvezdu. Najjace da ce Covic samoinicijativno da sjase sa drzavne sise, a jos bi morao i da sinu da trazi novo zanimanje. Od drugih novosti, Cska ponovo Obrajantuje Dzejmsa, hoce Itudis da ustedi na 2-3 plate Radonja style. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 3 hours ago, Placebo Lone star said: Ne moze taj posao da radi neko ko nije udbas ili lucidni milioner zaljubljen u igru pod obrucima i naš klub.Mora drzava da stoji iza kluba.Jbg momci sta da vam kaem....🙄 Ili partijski poslusnik (videti pod Ostoja). Neko je pomenuo Djilasa. Bio je OK kao predsednik KSS i verovatno bi dobro radio posao predsednika KK. Nisam siguran da bi hteo, a i da bi mu bilo dozvoljeno. Mozda nas iznenade sa nekim nasim Pekovicem... (ono, bivsi igrac, OK sa vlastima, radi ono sto se kaze... ne mora bas da bude milioner) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 8 hours ago, Placebo Lone star said: Ne moze taj posao da radi neko ko nije udbas ili lucidni milioner zaljubljen u igru pod obrucima i naš klub.Mora drzava da stoji iza kluba.Jbg momci sta da vam kaem....🙄 Milicic? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 9 hours ago, Losmi17 said: Ja vec solidno dugo mislim da je ova promena i potrebna. Cini se da gosn coks nema entuzijazma. Vreme je da gosn Djilas preuzme. taman da pametno potroši pare sa Mauricijusa 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ja se plašim da Čović neće otići iz Zvezde dok je ne vrati na stanje iz 2011. Čisto da bi posle njega bio potop. A s druge strane, čak i da ne uradi to, stvarno u tom nekom krugu oko vlasti ne vidim nikoga iole ozbiljnog: Gurović, Neša Ilić. . .i to. Slaba priča. Mada, u tom slučaju bi svakako koristili tu osobu kao fikus dok bi neki Vesić (a ustvari vrlo verovatno the Vesić) ponovo vukao konce. Maljković bi verovatno bio kandidat da se nije već uvalio u udobniju fotelju. Nego jbt, nama je Marko Kešelj potpredsednik kluba. O čemu mi pričamo i čemu se mi nadamo? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ima života i bez Čovića, nažalost u ovakvoj državi verovatno ne bez nekog crveno belog SNS limara. Ja sam se pomalo i uželeo onog fanatizma i entuzijazma sa tribina kad smo bili saterani uza zid, već dugo smo uspavani i nezainteresovani. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Nije valjda da ste poverovali Ćokiju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Coki ce u penziju a na njegovo mesto dolazi naslednik mu. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ima života i bez Čovića, nažalost u ovakvoj državi verovatno ne bez nekog crveno belog SNS limara. Ja sam se pomalo i uželeo onog fanatizma i entuzijazma sa tribina kad smo bili saterani uza zid, već dugo smo uspavani i nezainteresovani. A i nakon svega sto se desava, tribine nece biti iste.. Edited March 30, 2021 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Djilas bi mogao u ovom sistemu da preuzme KKCZ samo ako se pre toga zamonaši u Hilendaru na jedno pedes godina i uzme duhovno ime otac Mauritije.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ima života i bez Čovića, nažalost u ovakvoj državi verovatno ne bez nekog crveno belog SNS limara. Ja sam se pomalo i uželeo onog fanatizma i entuzijazma sa tribina kad smo bili saterani uza zid, već dugo smo uspavani i nezainteresovani. Dobar sportski direktor bi rešio dosta problema, al da se precednik povuče u svoju fotelju i da se ne petlja tamo gde mu nije mesto ... da je moguće. Potrebna je sveža krv, ovako samo preživljavamo na lebu i vodi ... vrtimo se u krug. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 leb i voda od 8 miliona evra drzavnih para. slazem se da je splasnuo entuzijazam, od radonjinog odlaska ne uspevamo da stvorimo identitet, nove dobre domace igrace, gresi se sa strancima... mozda na leto bude bolje kada radonja bude selektirao tim, i ako budemo konkurentni u evroligi. kilavo igranje evrolige ubija entuzijazam u velikoj meri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 6 minutes ago, Haggard said: leb i voda od 8 miliona evra drzavnih para. slazem se da je splasnuo entuzijazam, od radonjinog odlaska ne uspevamo da stvorimo identitet, nove dobre domace igrace, gresi se sa strancima... mozda na leto bude bolje kada radonja bude selektirao tim, i ako budemo konkurentni u evroligi. kilavo igranje evrolige ubija entuzijazam u velikoj meri. Kojih 8 meleona za nivo EL smo dupe doratovo, jbg. i nije samo budžet u pitanju ... kruška kad sazri mora da padne, ili će neko da je ubere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ma kojih crnih 8 miliona. Na sta smo trosili toliko, na polovnjake iz Promiteasa, penzionere i rekonvalescente? Stoji da se novac mogao mnogo bolje trositi ali po budzetu smo daleko od donjeg doma Evrolige. Zato je bitno ojacati sportski sektor, da nam na radaru bude vise Brauna i Berona a manje olinjalih povratnika i veterana. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 6 hours ago, Perkos2 said: taman da pametno potroši pare sa Mauricijusa Samo sa Mauricijusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Tvrdi koševi u Pioniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 leptejebo kakvi dupeglavci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Kuz je za Nnoka Šek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Kuz je usao u Noka, ne da je Sek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) Jesmo li skinuli gace ili trpaju preko njih? Edited March 30, 2021 by VISOKOLETAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) 5 hours ago, Sector said: Ma kojih crnih 8 miliona. Na sta smo trosili toliko, na polovnjake iz Promiteasa, penzionere i rekonvalescente? Stoji da se novac mogao mnogo bolje trositi ali po budzetu smo daleko od donjeg doma Evrolige. Zato je bitno ojacati sportski sektor, da nam na radaru bude vise Brauna i Berona a manje olinjalih povratnika i veterana. Po vrednosti igrackog kadra smo bolji od Albe, Zalgirisa i Asvela. Koliko ode na poreze i avione to me ne interesuje. Nemoj da zaboravis da smo placali 16 igraca pod ugovorom, da jos uvek placamo Spanca, a da Baskonia ili Zalgiris imaju 12 igraca koji primaju ozbiljne pare. Pa nece Radanov i Simanic da unistavaju sebi karijeru besplatno, to kosta. Edited March 30, 2021 by goldberg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ne mogu da se odlucim da li su gori stranci, domaca drvad ili 'talenti'. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts