leki bg Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Just now, MetalHead said: Kad se drugi ne obaziru na realnosttm, zasto bi mi brinuli? 😄 Ako Brnanickinom bratu daju 20 milki za fejk poslove, njoj sredjuju vilu za par milki, jbg...podnecu da Zvezdi daju milku vise od planiranog. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 dzoni je zapravo produzio ugovor sa lokomotivom u julu ove god i onda je u septembru, zbog family reasons, ugovor raskinut zna neko o cemu se radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Johnny O'Bryant je neki Julius Randle za EL, ima sve na papiru, jak, ima šut, pokretljiv...al glup kano kurac i voli loptu više nego leba da jede. Mislio sam da će se tražiti više neki dobar glue guy i kreator a ne klasičan finišer. Jeste mi inače malo degutantno kako nakrcavamo roster, ponovo masa stranaca (ovi do sad su makar bili karakterni, za O'Bryanta ćemo da vidimo), iz rotacije ispada i ovo malo domaćih od kojih je moglo nešto da se dobije u perspektivi, tribine prazne, postavlja se pitanje kako se puni budžet ili je ovo opet ekipa na "dođem ti". To mi se nikako ne sviđa u ovoj situaciji gde niko živ ne zna ni da li će se sezona završiti. Opet, u ova smutna vremena valja malo izrovariti jer je ovako otvorena situacija možda veća prilika za neka iznenađenja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 22 minutes ago, propolis said: Sale ima ekipu kakvu Radonja nije zamišljao ni u najvlaznijim snovima. Videcemo sta ce uraditi, a ima fantasticne uslove za region. Meni su se mnogo vise dopadale Radojine ekipe. Ne vidim igrace kao sto su Guduric, Bobi,Kvinsi, Kalina, MWill, Cirbes u prajmu, Jovic i ostali u ovom nasem sastavu. Zvuci neverovatno da je pre samo 5-6 godina bilo mnogo lakse napraviti ekipu sa mnogo manje para, jer se imalo kakvo takvo domace jezgro. Sada nazalost bez 7-8 stranaca nema leba,a to je uvek mac sa dve ostrice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 7 stranaca nije previse trenutno. Nasa realnost je nekih 8-9 stranaca da bismo pokrili sve rupe. Domaci igraci su sve gori, sa jedne strane vjeciti talenti a sa druge veterani i igraci zadatka koji ne tapkaju loptu. Izuzetak je Davidovac koji zna povremeno da napravi razliku i donekle Kuzmic i Simon kad namjesti pracku. Da stvar bude gora od fmp-a ove sezone nema nikakve vajde a megin Simonovic i Petrusev pitanje koliko ce biti dostupni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Ja ne znam mnogo dostupnih domaćih igrača koji bi uspeli da pokriju ove nama potrebne pozicije. I to kažem na veliku žalost. Pa evo Radanov i Boriša su tu milion godina i svake sezone su isti nit bolji nit gori. Radonjina ekipa je bila nešto specijalno veliki spoj timskog duha i želje što ovaj tim tek treba da napravi tako da videćemo ima vremena. Stranci su nam na žalost jedina opcija ako želimo da budemo konkurentni u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 (edited) od samog broja domacih igraca, vise brine to sto oni nista ne napreduju. npr. simon je bio dosta dugo tu i on je napredovao, sa 30 godina bio bolji igrac nego sa 25. tako i svi ostali domaci igraci koji su prolazili kroz radonjinu zvezdu. sada toga nema. davidovac i dobric su isti kao pre 3 godine, simanica i radanova ne vredi ni komentarisati, i dalje eksploatisemo veterane... to je sada pitanje - da li je nivo talenta bas toliko opao u poslednjih 5 godina, ili ipak postoji i neki problem u strucnom radu, nestrpljenju, stalnom menjanju trenera... mozda bi radonja doveo cerovinu iz mege, pa npr lazica i jeremica koji su u mornaru, pa od njih napravio odlicne klupske igrace, a sada se to i ne pokusava. Edited October 15, 2020 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Hall, Roch Loyd, Walden, Dobric Davidovac, Lazic OBrajant, Simonovic, Kuridza Teri, Kuzmic Za Simanica bi sustinski bilo di beste da mu nadju neki klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Živ je prelazni rok, umro nije, Dok je Zvezde i Ciganije! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 9 minutes ago, Markoss said: Hall, Roch, Uskokovic Loyd, Walden, Dobric, Radanov Davidovac, Dobric, Lazic OBrajant, Reath, Simonovic, Kuridza Teri, Kuzmic Za Simanica bi sustinski bilo di beste da mu Misko nadjue neki NBA klub. There I fixed it. Boldovao sam korekcije, dopune. Od ovih crvenih, 3 od 5 idu na klupu za civile. Cenim da ce u najvecem broju EL utakmica to biti Uskokovic, Radanov i Kuridza, dok ce na ABA utakmicama biti sarenoliko i odmarati se nekada i nosioci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Ma Radanov i Rit nema teorije da ce imati prednost u odnosu na Lazica i Simona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Lazic je zapoceo sve EL utakmice. Reath nije odigrao minut na cetvorci. Ne znam, ne vjerujem da ce ijedan od Lazic/MJK/Simon na tribine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Iskustvo od prethodnih sezona nam govori da će u civile Dobrić, nadam se da grešim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 29 minutes ago, Haggard said: od samog broja domacih igraca, vise brine to sto oni nista ne napreduju. npr. simon je bio dosta dugo tu i on je napredovao, sa 30 godina bio bolji igrac nego sa 25. tako i svi ostali domaci igraci koji su prolazili kroz radonjinu zvezdu. sada toga nema. davidovac i dobric su isti kao pre 3 godine, simanica i radanova ne vredi ni komentarisati, i dalje eksploatisemo veterane... to je sada pitanje - da li je nivo talenta bas toliko opao u poslednjih 5 godina, ili ipak postoji i neki problem u strucnom radu, nestrpljenju, stalnom menjanju trenera... mozda bi radonja doveo cerovinu iz mege, pa npr lazica i jeremica koji su u mornaru, pa od njih napravio odlicne klupske igrace, a sada se to i ne pokusava. Apsolutno se slažem. Uostalom taj Simonović je procvetao pod DR, jedan Gudurić, Jović, Kalinić. Jednostavno imali smo loš period nakon DR što se tiče struke gde se gledao instant rezultat i zapostavili su se mladi i domaći igrači. Izgleda je to moralo da se bira. ili instant rezultat i obavezno osvajanje ABA lige ili kreiranje igrača za budućnost po cenu gubitka lige. I jedno i drugo definitivno nije moglo. Videćemo sa Obradovićem da li će moći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Koji bi mudonja bio Sale, kada bi zveknuo kapitena van 12. Automatski bi se vinuo u legende, bez da osvoji išta sa Zvezdom. Ali to se verovatno neće desiti. Dakle, popunjavamo se sa tri nova igrača, koji će sigurno biti u 12, što znači da neko od do sada sigurnih ide pored terena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 7 minutes ago, Orthodox89 said: Apsolutno se slažem. Uostalom taj Simonović je procvetao pod DR, jedan Gudurić, Jović, Kalinić. Jednostavno imali smo loš period nakon DR što se tiče struke gde se gledao instant rezultat i zapostavili su se mladi i domaći igrači. Izgleda je to moralo da se bira. ili instant rezultat i obavezno osvajanje ABA lige ili kreiranje igrača za budućnost po cenu gubitka lige. I jedno i drugo definitivno nije moglo. Videćemo sa Obradovićem da li će moći. imao je i radonja pritisak rezultata, pre svega da srusi crno beli svet sto je bio ogroman pritisak. pa je to uradio sa 9 domacih igraca, na cetvorci mu bili mitrovic i tejic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Terry In, Reath Out Bryant In, Garnett Out Rochestie In, Radanov Out Sve drugo bi bilo prilicno iznenadjujuce. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 17 minutes ago, Orthodox89 said: Apsolutno se slažem. Uostalom taj Simonović je procvetao pod DR, jedan Gudurić, Jović, Kalinić. Jednostavno imali smo loš period nakon DR što se tiče struke gde se gledao instant rezultat i zapostavili su se mladi i domaći igrači. Izgleda je to moralo da se bira. ili instant rezultat i obavezno osvajanje ABA lige ili kreiranje igrača za budućnost po cenu gubitka lige. I jedno i drugo definitivno nije moglo. Videćemo sa Obradovićem da li će moći. od 4 pomenuta igraca jedino je guduric mladi domaci igraci koji je kreiran u nasem sistemu ostali su svi bili vec formirani igraci kad su dosli u kkcz danas takvih nema, ili nam nisu platezno dostupni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 Dok tito ne stavi grafiku, ni kumovom dobar dan ne verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 A i da ih ima ne bi dobili priliku da igraju. Ne znam šta je problem sa Radanovim i zašto je potpisan Reath ako je jasno da ćemo to pokriti proverenijim igračima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 1 minute ago, Chaos Is Me said: A i da ih ima ne bi dobili priliku da igraju. Ne znam šta je problem sa Radanovim i zašto je potpisan Reath ako je jasno da ćemo to pokriti proverenijim igračima. Uce sistem kroz nesto lakse takmicenje, skupljaju iskustvo za sljedecu godinu. Sve ako budu dobijali dobru minutazu u ABA ligi, meni je to ok plan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 (edited) reath je jeftin (samo je preuzet ugovor iz fmp-a) pa je bilo u fazonu "ajde da probamo". ali ocigledno da nisu zadovoljni. protiv zalgirisa je bio kriminalan. Edited October 15, 2020 by Haggard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 2 minutes ago, Chaos Is Me said: A i da ih ima ne bi dobili priliku da igraju. pa to realno ne znamo ajde daj neke domace alternative za trenutne strance koje imamo sem reatha, koji potpisom bryanta deluje kao visak...ne vidim sta je moglo drugacije, a da se zadrzi isti ili slican nivo, plus da ima nekog smisla dugorocnije jednostavno talent pool nije takav, a i to malo sto ima nam iz razlicitih razloga nije dostupno sto se domacih igraca generalno tice poslednjih godina...meni je jedino zao sto nismo pojurili jaramaza ukoliko je za to uopste bilo sanse ili ostavili vasu onomad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 26 minutes ago, Haggard said: imao je i radonja pritisak rezultata, pre svega da srusi crno beli svet sto je bio ogroman pritisak. pa je to uradio sa 9 domacih igraca, na cetvorci mu bili mitrovic i tejic. Jedina razlika je sto je tadasnji Luka Mitrovic bio legit EL cetvorka, sa tu i tamo vanserijskim utakmicama (Galatasaraj npr). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 15, 2020 Share Posted October 15, 2020 26 minutes ago, Princeton said: Terry In, Reath Out Bryant In, Garnett Out Rochestie In, Radanov Out Sve drugo bi bilo prilicno iznenadjujuce. Garnett??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts