Jump to content

Orthodox89

Član foruma
  • Posts

    205
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Orthodox89

  1. Za njih se najviše i plašim. Ne mogu da se setim mislim i da Lazić nije imao, i on je trenutno dosta bitan igrač u odbrani za nas.
  2. Zaista je teško sa ovom koronom. Razmišljam ko je sve imao a ko nije, i ne sviđa mi se kad skontam ko sve nije imao koronu kod nas....
  3. Pohvale za ekipu i pogotovo za kapitena koji je odigrao onako kako zna i započeo odlično ovaj meč. Potpuno zaključao njihovog najboljeg igrača. Posle toga su ga ispratili Šegi i Deda. Lojd standardno dobar. Noko je pozitivno i preko potrebno iznenađenje ali neka tako nastavi. Ipak i MCB je jedna čudna ekipa i igraju malo čudnu odranu ali opet DR je pokazao određene promene u napadu koje raduju i gde se vidi da ekipa može da se prilagodi i to bez Voldena. Samo neka ovako nastave , a za ono što je najbitnije su nam potrebni svi da budu u elementu. I ono Šegijevo zakucavanje je bilo stvarno sjajno, mnogo je popravio prodor a šut ga sjajno služi u poslednje vreme. Čini se da je DR malo izmenjao rotaciju, dal prinudno zbog Voldena, ili zbog toga što je Noko bio raspoložen, svakako sjajno odrađeno i od DR.
  4. I na nebu tom na kome ide on sija njegova Zvezda Crvena! Vlasto počivaj u miru .....
  5. Baš me zanima da li smo mogli da dovedemo nekog drugog za sličan novac umesto Roch ili Koloma npr ili Terry-a? Ne znam nisam kompetentan pa da ja pričam o tome ali šta je tu bilo po sredi to samo SO i gazda znaju. Ovaj na staru slavu, ovaj kao igrao po rusiji, ovaj malo zakucavao po turskoj ko zna....Da smo makar jednog od ove trojice potrefili bila bi druga priča ovako Simon i MJK dok ne lipsaju i prekrstiti se tri puta pred svaku tekmu. Ok nije lako potrefiti pojačanje i to strasno ajde, ali da smo baš svakog u doselekciji fulali to ne znam nije mi jasno...
  6. Gledam Simon i MJK ukupno 2 skoka, i bezbroj propusta u odbrani, ali opet s druge strane ako ne oni ko da igra? Radanov nije spreman da zameni Simona u toj ulozi lažne 4ke, a opet( tek ) ne može ni Dedu na poziciji 3. Reath je up and down igrač koji ili je solidan ili je sličan dvojici pomenutih. Isto važi i za centre, ako ne Kuz i Nnoko onda ko? Jednostavno moramo da pronađemo pravu i najskladniju petorku koja će biti na parketu kada treba. U svakoj varijanti ćemo imati deficit u kvalitetu na 4 ili 5 ali prosto moramo naći formulu. Lako je to reći naravno, ali jbg ako to neko može to je DR.
  7. Futura dobila, bolji bili. Sudije očekivano. Pali smo pod utisak ove lakrdije u onoj smorači. Nije kraj sveta, ovo dobro zapamtiti i kad bude bilo najpotrebije vratiti duplo. Nadam se što manje minuta za Simonovića i MJK, mada teško jer smo na toj poziciji izuzetno tanki sad zbog Reatha i Dede. Hall jedino da ulazi da napravi faul i to je to. Pored cele lakrdije sa suđenjem mi smo bili očajni a oni motivisaniji i bolji. Jeste lako kad te guraju sudije i znaš ali ponavljam to je bilo očekivano i tako će biti svaki put dole. Pamet u glavu i da što mirnije uđemo u play off mnogo težak raspored imamo a treba da dobijemo COL 2 puta i Igokeu. Pametno samo
  8. Mnogo raduje ova partija iz više aspekata pred meč u nedelju koji je daleko bitniji. Svaka čast ekipi na pobedi. Lojd je ovom partijom nagovestio da je opet u kill form . Volden takođe izuzetno dobar. Centri i ne toliko loši danas što raduje. Da ne pišem pojedinačno ali svakako ova partija nam daje za ogromno pravo da verujemo u dobar rezultat u nedelju. Nadam se da je Reath dobro. Dejo jednostavno zna sa Zvezdom i sve ovo je velikim delom njegova zasluga. Pritom bez Davidovca koji nam je izuzetno bitan. Bravo momci ako ovako budemo igrali u nedelju nemam nikakve brige. I da, neka me neko ispravi ako grešim, al ne znam dal smo skoro dali ovoliko poena iz reketa? Svakako pozitivan utisak pred nedelju.
  9. Svakako da su drugačiji tipovi igrača ali Radanov može i te kako da bude koristan , pogotovo u odbrani. Svakako ima dovoljno snage i motorike da "juri" u odbrani i bude prisutan u skoku. U napadu, može da odigra neki mini specijal kao neki miss match . Svakako, najviše će zavisiti od šuta, pogotovo za 3. Ako šuterski dobro uđemo u meč , siguran sam u pobedu u nedelju.
  10. Obično ne volim priče oko sudija i kukanje ali svaka pomisao na ekipu budućnosti mi se zgadi. Naravno, mislim na ovu "novopečenu" budućnost. Gazda reko sad na jutarnjem da očekuje fer suđenje u pg u nedelju a ja bih predložio da mi naše igrače naložimo i da se ne bavimo sudijama nego da ih odvalimo od života pa ne moraju da se izvinjavaju posle.
  11. Bogami ozbiljan hendikep za nas i taj meč. Kao što je neko već napisao trebaće nam ozbiljni procenti za 3 da bi dobili.
  12. Slažem se poptuno, zato mi je i bitno da Deda i Šegi budu spremni i da se vraća Lazić. Realno, ako Lojd i Volden ne budu isporučili ono što mi očekujemo šanse su dosta dosta manje, ali da gledamo pozitivno i da po default očekujemo njihov doprinos MORAJU da se na to priključe Deda ili Šegi, pa možda čak i obojica da bi smo izvukli ovo u nedelju a i generalno za duele protiv njih u play off. Ja sam optimista da mi to možemo, bez obzira na izuzetno loš reket.
  13. Što je meč sve bliži sa futurom ja sam sve veći optimista. Jeste da nam je unutrašnja igra diskutabilna jako ali mislim da sa DR ovo dobijamo. Futura ima sjajan tim i u solidnoj su formi ali jednostavno mislim da smo mi bolji koliko to god zvučalo previše optimistički. Kako sam čuo, Deda će biti spreman kao i Šegi. Walden i Lojd hvataju ozbiljan zalet u formi ( bez obzira što smo igrali sa "slabijim ekipama") vraća se Lazić kao neko ko je ipak bio ponajbolji igrač u nekom prethodnom periodu. Očekujem pobedu sem ako ne bude neke oooozbiljne krađe level pro. Sigurno nam sudije neće biti naklonjene kao i tokom cele sezone u aba ligi , ali ajd da ne kukamo odmah.
  14. Do future imamo meč včrs, i put u Atinu gde u petak igramo protiv Panate. Neće uopšte biti lak taj meč sa futurom, pogotovo se plašim ispod koša. Al da mi dobijemo večeras prvo pa ćemo onda o tome.
  15. Volden je čini mi se imao neki nezgodan kontakt sa novicom u bloku, al kolko sam video posle toga bio skroz ok.Ovo ostalo, po meni, lagano.
  16. Jedna od dobrih stvari sinoć jeste što smo bez mnogo umora dobili. Da nije bilo one lakrdije sudija i gledanje snimaka bilo bi još ranije rešeno. Posebno bravo za Reatha solidan na oba kraja i pohvala za mladog Uskokovića za trud u odbrani. Plašim se šta će centri future da nam rade ako Nnoko makar malo ne poboljša igru. I da, slažem se , Kuz polako ulazi u zonu nba zagorca što je baaaš teško, al eto uspeva.
  17. Lazić suspendovan na 2 meča zbog udaranja Lukovića. Hmm....
  18. Dokle god Laza , Deda i Šegi budu ovako igrali , ne brinem se za ABA ligu.Za 5 min ozbiljnije igre smo dobili Himki. Pohvala za Reatha koji je uneo odličnu svežinu i to posle kovid pauze. Naravno, imaju još prostora ova trojica gore pomenuta da napreduju ali se vidi da su dodali malo gas.
  19. 11 A licenci+ove nove 3 sada +2 finalista EC+VTB ( Zenit? ) + ABA ?? Ako sam dobro pratio i čitao šta su pisali ljudi koji to prate to bi tako trebalo da izgleda?
  20. Neko ko je više informisan o svemu, ovo što je Alba dobila 2 god licencu, i to što će Bajern i Asvel dobiti, kakve to ima veze sa nama i našim statusm , da li uopšte ima veze? Ok, jeste donekle svima bilo jasno da će EL biti sve zatvorenija ali konkretno za sledeću sezonu, da li pobednik ABA igra EL sledeće sezone ili se i to ne zna dok gosn Đordi ne kaže zvanično ? Nisam upućen ponavljam, ali me malo plaše ove licence...
  21. Meni u toj celoj selekciji tima nije jasno dovođenje Halla. Ništa neam protiv momka, čak šta više trudi se i ima pozitivan stav, ali ne znam ne može niko da me ubedi da neko ko je njega skautirao nije uvideo da dečko jednostavno nema EL kvalitet. On je , osim na početku par utakmica, tokom cele sezone isti, isto igra, jednostavno bez dovoljno kvaliteta. Da je došao kao back up plej, pa ajde. Walden nije plej i to je čini mi se bilo jasno i dok je igrao u kkp. Doselekciju ne treba uopšte komentarisati. Zbog te kriminalne doselekcije ima da patimo i naredne sezone. Plej je najbitniji deo tima a mi smo kao plejeve na početku imali Halla bez dovoljno kvaliteta i Waldena koji zapravo nije plej.
  22. Svaka čast madafaki i ostalim forumašima koji ovako skautiraju i poznaju igrače i prate sve te igrače. Majke mi, ovi iz kluba bi mogli ponekad da bace pogled na ove skauting izveštaje.
  23. Jedne od najgorih utakmica za gledanje su ove protiv tkzv braće. Jedina "dobra" stvar jeste što igramo rekreativno EL tako da ovog puta manje će da boli 😄
  24. Ne znam da li je to ili nije ali po meni odličan igrač za nas.
  25. Ja bi voleo Ivanovića iz future da vidim na pleju kod nas. Neam pojma kolko je to realno ali savršen igrač za nas na toj poziciji.
×
×
  • Create New...