JPM Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 To sa Simonovićem je na nivou želja. Ne verujem ni ja u to.
Kankkunen Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 4 minutes ago, Knipex said: Hahah Terry kao klinci kad imitiraju da jašu konja ❤️ Kralj Kontam da šalje neku poruku ... 1
mmajstor Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 3 minutes ago, Kankkunen said: Kontam da šalje neku poruku ... ..... velikom manituu 1
Chaos Is Me Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Pisao sam već, Terry ima trip da je neki "energy king" i ima neke obrede u tom smislu.
Predragdjape Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Jeste, bas ce nekoj sportskoj stranici na instagramu da potvrdi da li dolazi ili ne 😂 1 1
JPM Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 5 minutes ago, Predragdjape said: Jeste, bas ce nekoj sportskoj stranici na instagramu da potvrdi da li dolazi ili ne 😂 Možda ga pitao da li se čuje sa Lebronom. 2
Perdida Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 6 minutes ago, Predragdjape said: Jeste, bas ce nekoj sportskoj stranici na instagramu da potvrdi da li dolazi ili ne 😂 Brate, onda ćutiš ne govoriš ništa, ne oglašavaš se, a on je jasno demantovao... 1
Predragdjape Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 2 minutes ago, John Terry said: Možda ga pitao da li se čuje sa Lebronom. Iskulirao... Just now, Perdida said: Brate, onda ćutiš ne govoriš ništa, ne oglašavaš se, a on je jasno demantovao... Pa ne, nece sigurno da kaze e dolazim, sve zavrseno itd. Bilo je toliko primera da igraci kazu u fazonu da ne dolaze u neki klub pa na kraju dodju.. Pre svega ne bi bilo ok da javno potvrdi pre svog bivseg i buduceg kluba 5 minutes ago, John Terry said: Možda ga pitao da li se čuje sa Lebronom. Bolje da ga je pitao, sanjas li LeBranka???! 1
JPM Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 6 minutes ago, Perdida said: Brate, onda ćutiš ne govoriš ništa, ne oglašavaš se, a on je jasno demantovao... Ja mogu da ti napravim razgovor porukama izmedju mene i Stefa Karija u kome on izrazava zelju da dodje u Zvezdu? Hoces?
pavijan2 Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Meni je Teri totalno OK. Kao peti visoki skroz upotrebljiv, a uz elementarnu košarkašku edukaciju u bliskoj budućnosti i jako koristan igrač. 2
propolis Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 1 hour ago, Kankkunen said: Nisam ovo video do sad ... Al' je đavo, ali su mađije, ali nešto teže od oboje? Zato I nema timske hemije, Teri popio svu hemiju
Predragdjape Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 4 minutes ago, mister-no said: Ertel slobodan?! Ćoki reaguj.. U paketu sa Jovicem. Moz i Jerebko. 1
Čvarkov Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Kol'ko bi bilo dobro da gazda ima još jedan klub pa da možemo da dovedemo sve slobodne igrače. 9 1 2
Markoss Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Bas smo u kurcu ako potpisemo ovog Koloma. 2
JPM Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 13 minutes ago, Markoss said: Bas smo u kurcu ako potpisemo ovog Koloma. Mi smo sampioni doselekcije. Dojam je da ne postoji klub koji vise fula u sastavljanju rostera pa mora posle da pegla. 1
NikadProtivKaline Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Ja mogu da ti napravim razgovor porukama izmedju mene i Stefa Karija u kome on izrazava zelju da dodje u Zvezdu? Hoces? samo nam jos on trebamekani zglobovi kao filipov stomacica odbranu verovatno gore i od njega igraneka hvala 1
Placebo Lone star Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Drugari,imam neki osecaj da necemo izgurati ovu sezonu zbog pandemije.Mislim da celu Evropu cekaju uzasan januar i februar.Tako da Kolom nam uopste ne treba,nek ide kako ide sto kaze Milan Tomic.Sve mi lici na seuonu 2019/2022.Tj. da ce se zavrsiti seona 19 krajem maja 22. Sportski pozdrav 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: samo nam jos on treba mekani zglobovi kao filipov stomacic a odbranu verovatno gore i od njega igra neka hvala Sta jel i on rekao doci ce u Zvezdu kad bude mogao da pomogne,a ne kao istrosen igrac.Videces ga za par godina u Bresi sa Risticem.Kari Pionirom nece setati,nece setati(resetati). P.s.i nas skauting da se zamisli gde je bio pre nego sto je zavrsio na draftu.Jos jedan omladinac ode ispod radara.😂😂😂😂 1
Prijatelj Mitar Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Ako Coki i struka nogiraju Terija, bas su otisli u Kolon. 2
goldberg bcd Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 9 hours ago, Chaos Is Me said: Jebo ih Colom. Godinama smo uspevali da pobedimo bogatije ekipe zato što one preplaćuju neke lokalne Colome umesto da malo istražuju. Lik je atletski najbedniji igrač EL i šire. Zna košarku i ima dobar court vision i IQ ali je skroman šuter a atletski je bliži Čoviću senioru nego čak i junioru. A sigurno nije jeftin jer ima dobar cv i Unikaha je isto htela da ga plati. Nisam zadovoljan ni izborom ni trošadžijskim pristupom. Desperate times, desperate measures. Mozda Colom nije ono sto trazimo, ali vec imamo 3 Amerikanca na 1 i 2 od kojih nijedan nije neki lagani asistent kome je odbrana slabija strana, samo nam fali jos jedan suter ili igrac tipa McKissic koji ima ulaz i nista vise. 9 hours ago, Sector said: Pored Coloma i Nnoka, trebalo bi da u aba transfer prozoru dodje jedan od Meginih tornjeva (vjerovatno Simonovic). Nama bi sad idealno bilo da se sezona prekine na mjesec dana, da nova ekipa prodje pripreme. 😄 Uveren sam da se sve vise blizimo sudbini Buducnosti u onoj njihovoj sezoni kada nisu znali ko sta radi na terenu i sto su vise igraca dovodili izgledali su sve losije. Mi vec sad imamo jednog igraca na 4-5 koji treba da bude nosilac, pa navodno dovodimo jos dvojicu kojima trebaju minuti, a tu su i MJK, Kuzmic, Simonovic i Reath, uz Davidovca koji mora na 4 jer ce ga Colom istisnuti sa pozicija 1-2. A to nije ni sve, nego pored dva skorera i treceg kome treba lopta, dovodi se i plej kome ce trebati lopta i uz to i jos dva centra? Ako se ovo stvarno ostvari Covic je potpuno poludeo, a Obradovic pokazuje da ga ne interesuje buducnost kluba. 6 hours ago, Kankkunen said: Nisam ovo video do sad ... Al' je đavo, ali su mađije, ali nešto teže od oboje? Na prvi pogled se mislim "pustaju i cirlidersice sa prvim timom", a onda shvatim da je u pitanju Terry.
Princeton Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 9 minutes ago, goldberg said: uz Davidovca koji mora na 4 jer ce ga Colom istisnuti sa pozicija 1-2. Kako ovo? Davidovac u zadnje vrijeme igra samo 3, osim u specijalnim situacijama kada se spusti na 4 da igramo sa niskom petorkom. Ne vidim kakve veze ima Colom sa njegovom pozicijom? 1
n4l1m Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 sta reci za kolona, losiji napadacki od rocha ali zato u odbrani duplo gori.. 1
Placebo Lone star Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 12 minutes ago, Princeton said: Kako ovo? Davidovac u zadnje vrijeme igra samo 3, osim u specijalnim situacijama kada se spusti na 4 da igramo sa niskom petorkom. Ne vidim kakve veze ima Colom sa njegovom pozicijom? Hahahhahahha istina,Davidovac objasnio da postoje pozicije u timu (od 1 fo 5)samo ako ih vi tako vidite.Ustvari to je samo jedna fikcija.Svaki igrac moze igrati bilo koju poziciju ako se tako ophodite prema njemu.Dr.Jokic objasnio ovu teoriju.
Recommended Posts