Zvezdinho Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Kkao se izbacuju fajlovi iz my attachments, hocu neke nove da ubacim al ne mogu dok ne pobrisem stare a ne znam kako, nema nigde opccije za brisanje kad se udje u my attachments. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Kliknuh da report-ujem jedan post malopre, kad ono: "The page you are trying to access is not available for your account." A kad pitaš "što taj_i_taj piše to_i_to na toj temi", "reportujte postove, ne možemo ni mi sve da vidimo". Kako bre poštene tužidede da rade svoj posao? Pa gde će vam duša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 44 minutes ago, Stiletto said: Kliknuh da report-ujem jedan post malopre, kad ono: "The page you are trying to access is not available for your account." A kad pitaš "što taj_i_taj piše to_i_to na toj temi", "reportujte postove, ne možemo ni mi sve da vidimo". Kako bre poštene tužidede da rade svoj posao? Pa gde će vam duša? Zla vremena kobca naterala da prezimi zimu s pilicima - k`smet, sinko na cestu starinu Darby`o Gila, vazda mu se ime s postovanjem spominjalo dok je sveta i veka i ma koga na dezurstvu gore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 12, 2021 Author Share Posted November 12, 2021 1 hour ago, Stiletto said: Kliknuh da report-ujem jedan post malopre, kad ono: "The page you are trying to access is not available for your account." A kad pitaš "što taj_i_taj piše to_i_to na toj temi", "reportujte postove, ne možemo ni mi sve da vidimo". Kako bre poštene tužidede da rade svoj posao? Pa gde će vam duša? Mozda je hideovan post u medjuvremenu? Koji post je u pitanju, daj screenshot greske ako je post i dalje tu. Hvala 😉 @Kronostime covece, ne moras na svaki post na forumu da odgovoris, smanji tu hiperprodukciju, nije dobro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 20 minutes ago, MetalHead said: Mozda je hideovan post u medjuvremenu? Koji post je u pitanju, daj screenshot greske ako je post i dalje tu. Hvala 😉 @Kronostime covece, ne moras na svaki post na forumu da odgovoris, smanji tu hiperprodukciju, nije dobro. Posta više nema, verovatno obrisan. Moguće da sam kliknuo par sekundi pošto ga je neko od moderatora eliminisao. Sad sam radi probe krenuo da reportujem ovaj tvoj post i regularno mi otvara prozor za komentar i dugme "submit". Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 12, 2021 Author Share Posted November 12, 2021 @Stiletto to je onda to 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronson Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ima li opcija da se cita topik od poslednjeg neprocitanog komentara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Ima, ona ikonica ispred imena topica (ne znam kako da je nazovem) - klik na to bi trebalo da otvori prvi neprocitani post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 15 minutes ago, Bronson said: Ima li opcija da se cita topik od poslednjeg neprocitanog komentara? Klik na 'zvezdu' ili 'kruzic' ispred imena topika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 (edited) Opet reklama u sred tema pa na neke teme ne može ni da se klikne : https://ibb.co/x7jq9gB Edited December 4, 2021 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Tebi bar iskače Mesareva kći. Meni lek za prostatu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Bilo koji addblocker rešava muku 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Ili Opera browser 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 (edited) 38 minutes ago, Stiletto said: Ili Opera browser Sretni korisnik opere od 2003. godine. Uvek imam nekoliko browsera na računarima koje koristim, privatnim i službenim, ali opera je glavni. Operin ad bloker radi odličan posao. Edited December 4, 2021 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 (edited) Zasto ne moze da se (kao ranije) samo kopira i postavi slika na forum (metoda copy paste)? Ranije je moglo. Edited December 5, 2021 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 18 minutes ago, goldberg said: Zasto ne moze da se (kao ranije) samo kopira i postavi slika na forum (metoda copy paste)? Ranije je moglo. Nije kao da je sad puno kompliciranije, 2 klika više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 (edited) Sta znaci ovo: Quote You have used 43.27 MB of your 1000 kB attachment limit. You have used all of the attachment space you are allowed. Ne znam kako ovo funkcionise, ali je malo glupo da ne mogu vise da postavljam slike jer sam ih ranije postavljao, odnosno da postoji ogranicenje za to. Edited December 12, 2021 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Uvek je postojalo ograničenje, ali možda zato što si bio moderator si imao više, mada nisam siguran. U svakom slučaju, imgur ili neki image hosting sajt, pa linkuj, tako rade svi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Ja sam se registrovao par meseci od početka rada foruma i tada je bio 1MB. Iznenadio sam se kada sam tu poruku dobio već posle 5-6 okačenih slika. No navikne se čovek da koristi ove img upload sajtove. U principu nije veliki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 12, 2021 Share Posted December 12, 2021 Od kad piskaram po forumima, a to je nekih 17-18 godina ista je priča svuda što se tiče prostora za lični upload jer je prostor uvek ograničen i plaća se. Na jednom forumu gde sam bio moderator smo čak isključili opciju za upload. Još tada sam naučio da koristim image hostere. Imgur je, verovatno, najbolja opcija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) @MetalHead Zanimljive oglase nudi ovaj forum Znam da će neki sad reći, pa nudi oglase na osnovu istorije, cookies-a i sl, ali nisam ja majke mi! 😁 Ah da, moram da prevedem: Kaže ona "Nešto se izgleda zaglavilo..." Podnaslov glasi "Sestra moje žene" Edited January 15, 2022 by Eddard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 12 minutes ago, Eddard said: @MetalHead Zanimljive oglase nudi ovaj forum Znam da će neki sad reći, pa nudi oglase na osnovu istorije, cookies-a i sl, ali nisam ja majke mi! 😁 Ah da, moram da prevedem: Kaže ona "Nešto se izgleda zaglavilo..." Podnaslov glasi "Sestra moje žene" E pa stavi add block po želji, i pređi na Firefox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Drugari, nesto mi ne funkcionise "nalepi" opcija, kad hocu da okacim neki link (bilo ovako, nasuvo u polju komentara, ili gore kroz opciju za linkove) ne iskopira nista. Kaj da delam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 Restartuj telefon Sad sam probao i meni radi sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted February 15, 2022 Share Posted February 15, 2022 3 hours ago, Knipex said: Restartuj telefon Sad sam probao i meni radi sve ok. off Pre desetak dana, žali mi se majka da joj ne radi mobilni kako treba, a inače je analfabeta za te stvari. Ja joj restartujem telefon (not connected on the network, Samsungov bag), kad u neko doba zazvoni i ona viče iz druge sobe "Nemeee, šta zvoni ovo??". Tada sam shvatio da nije ni znala kako joj zvoni rođeni mobilni a pitaj Boba kad je i da li je uopšte restartovan za skoro 5 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts