Jump to content
Vox92.net Forum

Stiletto

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  718
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

784 Excellent

Recent Profile Visitors

322 profile views
 1. A, evo ga plastični Isus Uini i njegovih za sada 11 apostola da u glas zapevaju "Uskliknimo s ljubavlju, svetitelju Čovi..." A sad malo ozbiljno... Nekad je na pokojnom B92 Forumu postojala Tata tema, gde su forumaši koji su želeli da budu svinje i valjaju se u blatu tamo išli da to rade, dok su teme KK Partizan i KK Crvena Zvezda bile za ono za šta i treba da budu, razgovore o utakmicama, igračima, trenerima i tome slično. Za svako "tatisanje" na klupskim temama je sledilo prebacivanje postova, brisanje ili banovina. Poslednjih kamaru stranica topik KK Partizan, zaslugom moderacije ovdašnje, je postao Tata tema sa blatom do kolena. To što neki sa Zvezdine strane brda to zovu "šala, komika" ne znači da to i dalje nije smrdljivo blato. A da izvineš, postoje forumaši koji u blatu ne žele da se valjaju. Na temi KK Partizan nema više Arsenija, nema više Beonegra, nema više gomile forumaša koji su pisali kvalitetne postove. Ostali su Safet, Barkli, Zoe i još par njih od kojih može da se pročita nešto kvalitetno i na zadatu temu. Sa Zvezdine teme forumaš nestane samo ako ga trajno banuju na nekom drugom delu Foruma, poput Taliesina. Ako budem morao da radim kao gong farmer da bih pročitao to malo što je ostalo da piše na temi KK Partizan, jer moderacija neće da se prihvati tog posla, onda grebi ga. Znam da se moderacija na ovom sajtu radi dobrovoljno i za džabe, znam da su se prihvatili toga jer niko drugi nije hteo, ali kad ste se već prihvatili tog posla, radite ga kako treba. Hvala na pažnji.
 2. Znači, postavljanje slike ubice Zorana Đinđića koji se cereka na topik KK Partizan je "nema sad kme-kme"? Upamtiću to prilikom mojih sledećih postova na temi KK Crvena Zvezda i citiraću pri tom ovaj tvoj post, majke mi moje mile.
 3. Može li moderacija malo da podigne mnogopoštovanu pozadinu i počisti gomilu đubreta sa KK Partizan topika?
 4. Dr Ivana Ribara, Blok 45, ispod Enjuba prema Savi i tramvajskoj okretnici.
 5. Da izvinu dame, citiram Ljubu Moljca, glavić od kulu.
 6. Stiletto

  SPC u Crnoj Gori

  CPC može da bude ili ne bude priznata samo od drugih pravoslavnih crkava, sa tim bilo koja sekularna država nema ništa. Da Miraš sada krene po ostalim pravoslavnim crkvama u svetu i lobira za priznanje (i na kraju se izbori za to) reč ne bih rekao. Ali Milo da se bori za to? Može da potpomaže ispod žita, ali kao demokratski izabran predsednik države koja je po Ustavu sekularna, to je već direktno kršenje Ustava i zakona i za to se ide na robiju. Uostalom i Sveti Sava se borio za autokefalnost srpske crkve sa tonom diplomatije i tri tone zlata od oca i brata, ali to je ipak bio 13. vek. Danas se na to gleda malo drugačije. Ko brani CPC da zida svoje hramove i privlači vernike? Apsolutno niko. Ali da država otima drugoj crkvi verske objekte i poklanja "svojoj" crkvi nije ispravno. Pogotovo ako se pazi kojoj crkvi se otimaju objekti. Šta bi se desilo da država Crna Gora nacionalizuje Katedralu Svetog Tripuna u Kotoru ili Husein-pašinu džamiju u Pljevljima i pokloni je CPC? Tek te proteste ne smem ni da zamislim. Da se ne lažemo, danas postoje mnoge demokratske države u kojima je jedna crkva jednakija od drugih (Katolička crkva u Italiji ili Španiji, Anglikanska crkva u Engleskoj) ali i tu se zna ko je država a ko je crkva i jedni drugima u zabran ne ulaze. Neka Crna Gora ima "svoju" crkvu ako se ista izbori za priznanje u pravoslavnom svetu, neka bude, kad jednom bude priznata, jednakija od drugih u Crnoj Gori, ali zvanična država Crna Gora sa svim tim ne sme da ima ama baš ništa.
 7. Stiletto

  SPC u Crnoj Gori

  Možda zato što je, bar po Ustavu, sekularna država i ne treba trenutna vlast da osniva crkvu? Teško da ovaj džumbus radi Srbija, nema ona kapacitete za to. Meni mnogo više smrdi na KGB, ali osim sopstvenog mišljenja nemam drugih dokaza.
 8. Smanjili broj testiranih za cirka 2500, a broj zaraženih pao za 25 u odnosu na juče.
 9. Hoće da citira jednu prastaru (mnogo dobru) seriju, a ni to ne ume...
 10. Ovo me podseti na onaj vic: "Profesionalni ubica izvršio samoubistvo. Radio čovek od kuće."
 11. Stiletto

  SPC u Crnoj Gori

  Zagovaraju popovi sve i svašta... bio jedan pop koji je zagovarao komunizam i bio prvi ministar unutrašnjih poslova FNRJ, ali da ne trolujem sad...
 12. Prijavili ste li se za sto evritja? Kažu, za pet sati preko sajta idp.trezor.gov.rs već milion prijavljenih
 13. Potpuno je sigurno da će Firer skakutati po pozicijama predsednik-premijer-predsednik-premijer. Kao što Putin ima Medvedeva, a Kasapin imao Lilića i Milutinovića, tako će i ovaj naći svoje fikuse za ono drugo mesto. A da se ne lažemo, da je samo portir u zgradi Vlade, opet bi se pitao za sve.
×
×
 • Create New...