Jump to content

Stiletto

Član foruma
 • Content Count

  1,678
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,975 Excellent

Recent Profile Visitors

602 profile views
 1. Ako neko nema danas pametnija posla, recimo da gleda kako trava raste, ali ono baš baš nema, B92 od 16h prenosi Partizan - TSC.
 2. I tako... i pored @McLeod-ove reputacije urokljivog 😄, Selbi uze četvrtu titulu svetskog prvaka. Iako je u prvoj sesiji Marfi nametnuo svoju igru i poveo 5-3, odlučila je druga sesija prvog dana koju je Selbi dobio 7-2, tako što je uvukao sve partije u teško rudarenje svakog poena, što Marfi nije psihički izdržao. Drugi dan je Marfi poslao defanzivu dođavola i gađao sve što je imalo iole šanse da uđe, što mu je donelo više frejmova ali i više grešaka što je Selbi koristio i skupljao frejmove za sebe, što mu je uz prednost iz prvog dana na kraju i donelo titulu rezultatom 18-15. Mnogi ne v
 3. Ostoji i ostalim barabama u upravi KK Partizan ne treba verovati ni kad izjave "mleko je belo", a kamoli "Saša Đorđević".
 4. Selbi u finalu onako kako najbolje zna, udavio Bingama kao zmija žabu. Pomalo je i Bingam sam sebi kriv, u 30. frejmu maši kuglu "na izvol'te" i umesto 15-15 Selbi pravi trocifreni za 16-14. Bingam smanjuje na 16-15, ima 16 poena prednosti kad su na stolu ostale kugle od zelene naviše, ali u krljanju oko jedne kugle Selbija dobiti ne može niko. Smestio je Bingamu snuker iz kog je Stjuart promašio pet puta i poklonio 20 poena, obaška peti put ostavio belu tamo gde bi i početnik pogodio, a ne trostruki prvak sveta. Finale sa Marfijem u 35 frejmova. Bucko je preiskusan i opak igrač koji
 5. Why can't Cam Newton use the phone anymore? Answer: Because he can't find the receiver. Zato ovaj dečko bar po highlight reel-u ima i jaku i tačnu ruku. Nadam se da ima i dovoljno fudbalske pameti, a to ćemo videti kad krene predsezona.
 6. Ja takvima obično kažem "moja trudna žena ne može da primi vakcinu, ako zbog tebe ili nekog sličnog zaglavi bolnicu i izgubim ženu i dete, lično ću da ti presudim". Svi takvi se obično tad uskopiste. (ono jes' da mi je žena bila poslednji put trudna pre 15 godina, ali ako lažem porez ne plaćam)
 7. “They don’t call it a quarter pounder with cheese?”
 8. Sa finalom, dva puta domaćin, tri puta gost. Zvezda četiri puta domaćin, jednom gost.
 9. Jedino što samo dragi Bog zna koji će igrači igrati ta Srbiju na tom EP.
 10. Mark Selby uništio Marka Williamsa u dve sesije, 13-3. Kyren Wilson dobio Neila Robertsona 13-8. U ostala dva četvrtfinala, posle druge sesije Anthony McGill - Stuart Bingham 9-7, posle prve sesije Shaun Murphy - Judd Trump 4-4.
 11. Poraz O'Salivena ispade jedino iznenađenje u drugom kolu Svetskog prvenstva. Svi ostali favoriti su prošli dalje relativno lako. Ćetvrtfinale će već da bude druga priča, od osam igrača tu su šest bivših svetskih prvaka. Anthony McGill vs Stuart Bingham Mark Williams vs Mark Selby Neil Robertson vs Kyren Wilson Shaun Murphy vs Judd Trump Očekujem mnogo dobre mečeve.
 12. Eeeeeee... a nekad se utakmice protiv Jugoplastike komentarisale tri dana pre i pet dana posle utakmice (doduše, tad nije bilo Foruma 😊). Mika se iživljava na nejači, ostali taljigaju, na poluvremenu +21 za ove naše.
 13. Pomenu par Forumaša izjavu Miće Megatrenda, evo je u celini: https://rs.n1info.com/posts/mica-jovanovic-prisustvovao-sam-scenama-kad-je-palma-podvodio-devojke Istina ili ne, ne znam, ali Palmina reakcija "Miću potplatio Đilas" mi dosta govori.
×
×
 • Create New...