Jump to content

Stiletto

Član foruma
 • Content Count

  1,396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,546 Excellent

Recent Profile Visitors

527 profile views
 1. Stiletto

  R.I.P.

  Sunce ti jebem žarko, pa šta je ovo... https://rs.n1info.com/posts/preminula-glumica-rialda-kadric-marija-iz-zikine-dinastije
 2. Posle jedne flaše ovog poljskog denaturisanog alkohola ovaj dole ustati više neće... Harnas je klasičan primer pića "jebeš aromu, miris, osećaj, važno je samo da se zabrljavi...",
 3. Ništa lično tebi, ali mislim da podsmevanje slepim ljudima ipak nije zajebancija.
 4. Ne pratim ni ja išta pažljivije, pogotovo jer iz ekipe znam par bivših fudbalera Partizana i to je to. Mada mi je lakše što nisam jedini 😀 Dok god vrhuška FSS zgrće kamare para, između ostalog i od ovakvih "turneja", a lavovski deo te kamare uplaćuje onima koji su ih tu postavili, nema od ta posla ništa.
 5. Gleda li još neko Dominikanska Republika - Srbija na RTS-u ili sam ja jedina budala na Forumu?
 6. Ako Hrvatska pobedi, ide dalje. Ako izgubi, dalje ide Katar. A ako odigra nerešeno, dalje ide Argentina 😀
 7. Još jedan primer iz srpske prakse: Moj stric (80+) koji živi na Novom Beogradu. Prijavljen istog dana i za iste vakcine (sve sem kineske) kad i moji, koji žive na opštini Grocka. Moji dobili prvu dozu prošli utorak, njega još niko ne zove. Jutros on zove mene da mu promenim prijavu na e-uprava i da napišem "koja bilo" vakcina. Za dva sata stigla poruka o zakazanom terminu u sredu.
 8. Mislim da je efekat ipak ovaj...
 9. Znam mnoge koji su odustali od LOTR na početku, smorio ih Bilbov rođendan, trava-za-lulu, da ne pominjem Toma Bombadila. Ko se dogegao do Brija i upoznavanja sa Strajderom taj je završio sve tri knjige.
 10. Ako je Arians iole normalan ići će na trčanje i kratke pasove da što više vremena potroši. Ali očigledno nije.
 11. Gledamo ga 20 godina, retko se dešavalo da zezne u ovakvim utakmicama.
 12. Kuću bih stavio da će da gađa Gronka kod ovog TD-a, a on izabrao Brata. 😁 Stizalo se 28:3 u Superboulu, što bi ovo bio kraj?
 13. A broj 20 iz GB izgleda čuvao prostor... Samo mu niko nije rekao koji je broj 😁 Šta li misli Beličik dok gleda ovu utakmicu?
 14. In my humble opinion, Staford bi legao u sistem Beličika i Patriota ko budali šamar, ali je pitanje imaju li Patsi nekoga da uhvati njegove pasove, kao i ofanzivnu liniju da ga dovoljno dugo štiti.
 15. Izgubi Hrvatska od Argentine. Sad im četvrtfinale visi o koncu, moraju da pobede Dansku plus da Katar pobedi Argentinu.
×
×
 • Create New...