Jump to content

Stiletto

Član foruma
 • Content Count

  3,069
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,593 Excellent

Recent Profile Visitors

933 profile views
 1. Pravi bukmejkeri su ozbiljni poznavaoci kako zaraditi pare poslom kojim se bave. A taj posao uključuje između ostalog fudbal, košarku, trke pasa, predsedničke izbore, dodelu Oskara i Eurosong.
 2. Stiletto

  NBA 2021-22

  Što se tiče šuterske rapsodije Granta Vilijamsa, Konatonu su izgleda rekli da treba da čuva prostor, ali mu nisu rekli koji broj nosi 😄
 3. Stiletto

  NBA 2021-22

  Pocrkali su i jedni i drugi. Pitanje je samo ko ima još malo goriva u rezervoaru. A čini mi se da Boston ima dužu klupu. A sudije jedu govna kutlačom što se tiče faulova u napadu za obe strane.
 4. Kad sam pominjao rezultat, nisam mislio na kvotu, već na samu utakmicu. Kad igraš na Liverpul - Totenhem, ne možeš da utičeš da li će Salah ili Kejn dati gol za pobedu. Kad se kladiš na pobednika Eurosonga, možeš svojim glasanjem da utičeš na broj poena koji će neka pesma da osvoji glasovima publike.
 5. Stiletto

  NBA 2021-22

  Grant Vilijams i Džejson Tejtum bar za sada sijaju sa odgovorima na ispitu.
 6. Ne moram da skačem u bunar da bih znao da nije pametno to raditi 😄 To što ti kažeš važi kad nemaš uticaj na rezultat, što važi za 99% klađenja. Ovde možeš da utičeš na rezultat, što je sasvim drugi par rukava.
 7. Ovo što ovi naši igraju se zove košarka? Ko bi rekao.
 8. Ne, razlog glasanja publike za ukrajinsku pesmu je mnogo prozaičniji i zove se novac. Preciznije, dobitak na kladionicama. Kad su izašle kvote na kladionicama za Eurosong, bukmejkeri su, svojim metodama, odredili da najmanje kvote, tj. najveće šanse za pobedu, ima Ukrajina. Zanimljivo, Ukrajina je posle izlaska prvih kvota čak promenila izvođača i pesmu, ali niska kvota je ostala. Naravno, sa najvećom šansom za pobedu, usledilo je i najviše uplata kladioničara na pesmu Ukrajine. E sad, za razliku od uplata na fudbal, košarku, trke konja, dobitnika Oskara...
×
×
 • Create New...