Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/24/2024 in all areas

  1. А то се иначе оцењује по једној утакмици? Могли би онда рећи да поред оваквог Давидовца од вечерас нама четворка не треба, ако ћемо по једној.
    16 points
  2. Zašto bi to bila prepreka da se na ovom topiku piše o njemu, sve su to potencijalna pojačanjatm.
    13 points
  3. Najpotcenjeniji superstar ikada. Bio bi vrhunski matchup ali Timi je ipak two-way igrac. Covjek je bio zberina i u napadu i u odbrani
    13 points
  4. Гудурић игра доста слабије од доласка Шараса у Фенер, али ево да видимо тај пад у односу на период код Радоње: Прва сезона код Радоње 7.1п, 1.5ск, 1.4ас, 47.4%, 37.1%, 81% Друга сезона код Радоње 7.8п, 2.1ск, 2.1ас, 48.8%, 30.4%, 85.9% Прошла сезона у Фенеру 12.3п, 3ск, 3.2ас, 57.3%, 40.2%, 83.3% Што би рекли неки математика је егзактна наука.
    12 points
  5. Kad su se slegli malo utisci: - hala popunjena kako treba. Nedostajo mi je Pionir. Malo lakse naci parking nego ranije, mada to verovatno ima najpre veze s time sto je ovo bila "porodicna" utakmica. Bas zbog toga i atmosfera 'mlaka' - npr. kada sam krenuo da se 'obracam' celavom sudiji u prvom poluvremenu onako kako to umem, zena je krenula da me vuce za ruku uz opasku 'sva deca te gledaju kao da si lud. Ok, sem tvog deteta'. Naravno, kako to ide sa ovakvim utakmicama, ljudi vremenom krenu da se bonduju i zajedno je ceo sektor reagovao do kraja utakmice, na slican nacin 😉 - nasi su utakmicu poceli u Kari-prozor ritmu. Neke kretnje i pokusaji da se igra po planu, a u sustini nemogucnost da se ostvari ikakva opipljiva prednost u napadu. Bekovi ne koriste svic sa visokim, Gudura drvi loptu i fintira, Vanja sa totalno losim decision makingom, Jare tradicionalno ogranicen ko terasa. Ipak, najvise me je nervirao Petrusev i njegova nemogucnost da unese nizeg i slabijeg u kos. Da nije Luke bilo - potop. - sa prvim izmenama smo zivnuli. Aleksa nije plej niti je doneo taj element nasoj igri, ali je uneo energiju. Brze kretnjе, manje drvljenja lopte, vise pritiska u odbrani. Po mom misljenju znacajne role Djurisica i Beslaca. Nema mnogo kosarke u njima, ali defanzivno su se uklopili uz Aleksu - znaci u kost. Nikoli neki od blizanaca treba dati sansu, telo je na zaista visokom nivou, pa makar ga kalupili u defanzivni specijalac ulogu. Radije bih njega gledao nego Trifuna ili Lazarevica. Beslac je opravdao poziv, bice koristan u prozorima jer nasi visoki defanzivno niti imaju puls nit stav. Deda na 3 je Pesicevski potez, isporucio je sjajnu rudarsku, smislenu partiju. Bez protagonizma, ali sjajna igra iz drugog plan - otvaranje drugog poluvremena je bilo ranga Karpenterovog horora. Gudurino uvaljivanje Jaretu lopte na kraju napada najbolje oslikava ocaj i besmisao. Pa se Marko jos buni i objasnjava nesto Jaretu... Bas losa partija za nekog ko bi trebalo da je prvi igrac ove ekipe. Nadam se da ce u Gruziji da se resetuje na onaj njegov nastup u proslim kvalama protiv Turske... - bravo za Karija sto je brzo odustao od Rileta i otisao u smeru Filipa na 5. To je resilo utakmicu. Treba imati na umu da smo na 12.5min do kraja bili -3. Onda je Filip imao zaista bar strasnih minuta, nesto sto smo ocekivali jos na otvaranju. Filip svakako ima najvisi plafon od svih nasih u ekipi i treba to gajiti. - Aleksina energija... Tako zarazno... Tako zarazno! - overall utisak, razlika u klasi, finski sut nije kao nekad, ali nas supporting cast sa SP nije lako (ili uopste) usao u cipele vodja. Zato i trenje, zato i nervoza i sekiracija. Bice bolje u Gruziji. - Stefan Jovic je bog kosarke. O Bogdanu i Milutinovu necu trositi reci, ali Stef je taj koji igrace pravi boljim...
    10 points
  6. Par totalno trivijalnih informacija. Gledao nesto na netu i onda standard, udjem na jedan link, drugi, peti..veze nemam kako sam dosao do toga ali me je iznenadila info da je Deki Milovanovic odigrao za Zvezdu 299 utakmica. To je nekih 100 utakmica vise nego sto je Milijas odigrao za nas. Razumjevanja radi, Dzaja je odigrao 306 utakmica za nas a Pizon oko 250. Doduse, drugaciji je bio sistem sa manje utakmica ali opet je bas dosta velika cifra i za svako postovanje. Ljakse Koroman je na 88 utakmica dao 14 golova, iako bih na prvu rekao da ih je bilo duplo vise. Ibrahim Gaj je odigrao 3 sezone za nas (iz ove perspektive, rekao bih 2 max). Eto, kao sto rekoh, par potpuno trivijalnih informacija ali nekako sam bio iznenadjen kad sam procitao pa da podijelim sa ekipom. Hvala.
    10 points
  7. Najpotcenjniji? Prilicno sam siguran da je planetarni konsenzus kako je Timmy najbolji PF svih vremena.
    9 points
  8. Ja se nadam svim srcem da se Gudura razmatra i da postoji bar promil šanse da dođe kod nas sledeće sezone .. Jel moguće da nama Gudura ne valja? Nisam poštovalac lika i dela doktora Robotike ni malo, ali smo toliko razmaženi i nerealni postali da to prelazi svaku granicu
    8 points
  9. Pitanje. Kad igrač skloni loptu (prvi stigne do nje) i dobije nakon toga udarac po nogama da li je faul ili ne? Ako je odgovor da, zašto bi u ovoj situaciji bilo drugačije? Razlika je u tome što je lopta sklonjena glavom....
    7 points
  10. Ja sam ga bas voleo. Imao je neke neverovatne golove, mada sam generalno obozavao njega kao igraca. Za mene je uvek bio veca desetka nego mnogi koji su je nosili. Onaj gol protiv Kjeva koji je u tom momentu bio hit serije A cu pamtiti zauvek. Kao i njega. To je mozda i poslednja prava generacija Crvene Zvezde iz moje perspektive, koju je Filipovic lansirao a ovaj smrad Piksi rasprodao. Onda dolazi svo ovo blato ciju kulminaciju danas gledamo. Hvala sto si me podsetio.
    7 points
  11. Poku je isao na njihove utakmice, cak im je donirao neku kintu. Jovic je nas pik i ako se bude vracao u Evropu velike su sanse da ce kod nas. Bio bi to ozbiljan zabod.
    7 points
  12. Đanis s braćom jadan napaćen iz siromašne Grčke, a Jokićevci došli iz izobilja, ajde molim te.
    6 points
  13. Lučić se forsira samo što je mlad pa kroz tu prizmu pokušava da se nekom uvali. Ja ne vidim ni jedan kvalitet kod njega što bi ga preporučilo da igra krilo u zvezdi. O beskonacnom zalamanju, i pogrešnim odlukama na terenu suvišno je pričati.
    6 points
  14. Miladinović odličan. Ako možemo da ga dovedemo, ja ne bih zalio pare.
    6 points
  15. O izlapelom treneru i jos gorem coveku prica Dante Exum http://www.b92.net/sport/nba/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=24&nav_id=2487081
    6 points
  16. Sudar glavama prilkom skok igre je jedno, kada je igrač već na lopti, ne može drugi igrač da se zaleti i da ga zvekne glavom. Nije bilo namere, to sam aiguran, ali je zakasnio sa startom i faulariao Spajiča
    6 points
  17. Ovo nema veze sa penalom. Da je van kaznenog ni faul se ne bi sudio.
    6 points
  18. Gudurić ima ugovor sa Fenerom do 2026.
    6 points
  19. ma dajte molim vas, se zaj....mo da nam Gudura ne bi valjao?
    6 points
  20. Jebo vas nacionalizam i sve to sto ide uz njega. Na novinare se ovo odnosi.
    5 points
  21. Nije sudar prilikom skoka? Nego prilikom cega? Napucao ga u glavu? Cime, glavom? Kakvog starta, glavom o glavu? Sta pricas covece, pa nismo slepi! Poceli ste da lazete sami seba ne bi li opravdali ovaj kriminal od lige.
    5 points
  22. Kakav sudar glavama, Spajic je prvi stigao do lopte I uputio udarac prema golu.
    5 points
  23. U zivotu nisam video da se za sudar glavama sudi penal, al ovde cemo sve videti
    5 points
  24. Ma daj kako nema, ovo je faul, nije sudar prilikom skoka, nego ga je bukvalnk napucao u glavu, promašio i loptu i tajming starta.
    5 points
  25. Pa sta ce sada da kaze teta Vesna sto se hrane kod teta Dare? 😂
    5 points
  26. Veoma diskutabilno, stvar je ukusa. Meni celer u nekoliko varijanti prija i u svežem stanju, već kao dodatak, začin, ide u skoro sva kuvana, dinstana i pečena jela i to svi delovi, koren, stabljike, list. Ne volim ukus cvekle pa sam mešao sitno narendanu cveklu i celer, uz malo kiseline i soli meni odlična salata, može i uz dodatak rena, takođe salata od celera i jabuke.
    5 points
  27. Za sudar glavama je potrebno da dva igraca idu na niciju loptu, a ovde je Spajic prvi dosao do lopte, a onda bio nokautiran. Sigurno da namera nije postojala, ali je postojalo debelo kasnjenje odbrambenog igraca koje moglo izazvati i ozbiljniju povredu.
    4 points
  28. Znaci nama opet ostaje da skupljamo pol pozicije i onda da tonemo ko sljiva u govno kada krene trka. bas su jazavci, ali ne moze se nista drugo ni ocekivati od njih. Cekamo da se nerviramo ove sezone i da je na kraju osvojimo, da RBR otera Njuija koji ce doci kod nas, pa da dominiramo narednih 10 godina.
    4 points
  29. 1. Persijanci nisu Arapi. Nemoj da se prevariš da nekog Iranca nazoveš Arapinom - uvrediće se. 2. Cifre koje mi nazivamo arapskim nisu arapske već su ih Arapi preuzeli od Indijaca i preneli do Evrope kada su okupirali današnju Španiju. Koji su to značajni civilizacijski doprinosi arapske civilizacije u zadnjih 5 vekova? Ne sumnjam da neki i postoje ali da li mozeš da ih nabrojiš par?
    4 points
  30. Mogao bi vala Balsi dati koji minut Dobro je sto Sferopulos ovo gleda, nece mu Coki tako lako natovariti Gudurica
    4 points
  31. Najbesmisleniji igrač kojeg sam gledao godinama unazad u našem dresu.Apsolutni bezveznjak fudbalski kojih ima na tone u ovoj našoj jadnoj ligi.Mogu oni njega da guraju svaku tekmu ,taj ko je spreman za njega da plati i da ga dovede je ili lud ili mu je rod.
    3 points
  32. Sa Bukarijem damo 20 golova a da ne izvodi besne gliste dali bi još 20. Šerif metnuo. ✅ Nastavlja svoj niz. Bravo momak. 💪
    3 points
  33. Penal čist i neverovatno mi je da se uopšte polemiše o tome. Čim sam video prvi ponovljeni snimak znao sam da će zvati sudiju iz var sobe.
    3 points
  34. 100%. Jokić je od njega dosta stvari pokupio, mada je Nikola za napad ipak tata mata za Duncana. Za odbranu je obrnuto. Slažem se, bio bi baš vrhunski matchup.
    3 points
  35. Protiv Kingsa mu je falila 1 asistencija ali vcrs je uspio, 5x5. Brutalno
    3 points
  36. Jadan onaj koga uini brani i kinez hrani.
    3 points
  37. Bericu zapaljena kuca
    3 points
  38. Trej Tomkins za sada u ulozi Drejka...samo neke odevne kombinacije i kul cvidže. Čovek najbolju košarku igrao kod Radonje. Ovo nadalje sve blagi pad.
    3 points
  39. https://velikeprice.com/sport/flouters-zvedasko-kulturno-dobro/
    3 points
×
×
  • Create New...