Jump to content

Forums

1. O Forumu

1. 2.1k

1. 89.6k

1. 167.3k

1. 12.6k

• Kako nemamo krila, Radonjic, Milson, Babika.. Svega tu ima na papiru, e sad sto to ne pokazuju na terenu.. Eto sastavite nasu najacu postavu po imenima                      Mateus Seol      Ucena   Veljkovic   Tiknizijan                Hendel  Krunic Milson        Ivanic             Radonjic                Arnautovic   Po imenima i na papiru vrlo dobra ekipa. Eto zamislite da ih nikako nismo gledali u Zvezdi, da su svi dosli odakle su dosli sa reputacijom kojom su dosli, da li bi bili zadovoljni sa ovom postavom da im je svima prva utakmica u Zvezdi?   
    • Nije bilo oružja 6jan, jesi pretresala okupljene, dojavio ti FoxNews aka Russia Today U.S? Jesu li se policajci povlačili pred nenaroužanom maskenbal (onaj lik sa rogovima što urliče) ruljom, jesu li bezbednjaci pucali iz sale Kapitola jer su pučisti pričali viceve, da li su sedeli za stolom predstavnice Demokrata jer ih je policija pustila, da li ih je 1600 dobilo stroge zatvorske kazne zbog mirnog protestovanja ili ugrožavanja života snaga bezbednosti? Pa hajde neka to neko sada uradi (“zakonski”- Koštunica dr Vojislava) pa ćeš da vidiš kako bi mu Nacionalna Garda, vojska, Savezni bezbednjaci i ICE ispucati 20 šaržera u glavu. I onda ti pričaš o nekakvoj zakonskoj primeni A2 a kada se traži izmena zakona u smislu automatskog oružja, onda kreneš da trbuhozboriš sa NRA. I sad još porediš ICE za vreme Obame i ovog tvog ruskog trola. Oni koji lomataju državljane USA po ulicama, izvode ih u gaćama na ulicu, ubijaju ljude upucavanjem u glavu, vrše obuku preko net-a i zapošljavaju koga god da se prijavi bez ikakve velike provere (eto ti odgovor na pitanje zašto skoro svi nose maske u kontaktu sa golorukim građanima), transportuju ih nezakonito u susedne zemlje a onda priznaju grešku ali pošto je Latino onda i ne mora da se žuri sa povratkom…
    • Nauci onda sta su argumenti ne znam sta da ti kazem. Jer - Ajzenhauer je napao Gvatemalu zbog lobija to radi i Tramp nije nikakav argument jer to prosto nije tacno.   Ne ulazi mi se u zecju rupu oko Ajzenhauera, iako i tu moze o mnogo toga da se prica, cak sam i rekao da to prihvatimo as is i samo uporedimo tvoju predstavu Ajzenhauerove spoljne politike sa Trampovom i one i dalje nemaju dodirnih tacaka.   Ali evo obrazlozicu ti, iako bi trebalo da bude ocigledno jer nameravas da ovde vodis diskusije na visokom nivou.   Venecuela ima tesku naftu koja ima najmanju vrednost na trzistu. Njihova proizvodnja je manja od 1/15 americke proizvodnje. Njihov izvoz je oko 4 milijarde dolara godisnje. Trampova operacija oko Madura je kostala stotine miliona, ako ne i celu milijardu, da ne pricamo sto ce imati troskove ako zeli da vrsi uticaj u izgovoru od drzave poput Venecuele i troskovi toga ce biti mnogo visi od dobitka koji predstavlja venecuelanska nafta.   U prosecnoj americkoj drzavi poput recimo aktuelne Minesote se raznim prevarama i utajama poreza izgubi preko 5 milijardi dolara. Veci dobitak za americku kasu bi bilo resavanje birokratskih problema nego ovo.   Ne postoji nikakva zdravorazumska logika za Trampove poteze i on jeste napao Madura jer je manchild koje je ovaj uvredio, ne treba ici dalje od toga.    A ta "politika" koju vodi nema nikakve veze sa Ajzenhauerom.
    • Sto je najgore mi i sa ovim "pojacanjima" imamo ocajnu ekipu. Nista se nismo pojacali a stuca nam igra vec duze.
    • Ja nemam pojma sta ti spinujes u svojoj glavi. Jan6 niko nije imao oruzje, poginula je nenaoruzana zena. Zakljucak je bio "samoodbrana" za policajca, I generalno sama je sebe stavila u tu situaciju. Tako da su jos neki poginuli jer su ugrozili policajca, bio bi "mnogo zaljen". Ja podrzavam 2A za svakoga, ali da ga koristi kako je namenjen, po zakonu. Low-IQ je izaci sa tim oruzjem, da zaustavljas sprovodjenje demokratski izglasanih zakona. To je nezakonito, I mozes da racunas da ce policajac ukloniti pretnju, najbolje moguce. Tom Homan je od Obame dobio medalju za vodjenje ICE, za najveci broj deportacija u istoriji.i ti mislis da je to neki drugi ICE, drugi zakon?
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...