Jump to content

Forums

1. O Forumu

1. 2.1k

1. 89.5k

1. 166.8k

1. 12.5k

• Topics

• Ne treba zaboraviti da je Saša nakon Olimpiakosa izjavio da ćemo igrati mnogo bolje u periodu koji predstoji. 🙂 Nakon toga došla je pauza i period "implementacije", sve ostalo je isrorija...
    • Nije cak stvar ni da li ste za f4 ili ne. Nego sto je amplituda tako velika da od najbolje ekipe u ligi dolazite do toga da ste sad gori od kkp. E to je ozbiljan poduhvat. Ne znam kako ovi cuvari vatre misle da ce ovo da se preokrene, ali iskustvo govori da kod ovakvih situacija sledi potop, u najvecem broju slucajeva. Vas je i Milano vec stigao, a tu su i Virtus i Dubai. Mislim da necete ni plej in dokaciti, a i sam plej in bi bio neuspeh u odnosu na ulaganja, ocekivanja i sam start sezone. Ispod plej ina je potpuni debakl, sta god neki od vas pricali (citiram, tu smo gde treba da budemo).
    • I ja mislim da bismo se samoubili smenom trenera za ovu sezonu, a loše bi izgledalo na duge staze - koji ozbiljan trener bi došao kod nas u budućnosti kad mu posao visi posle 2 meča?   Verujem da će imati ozbiljan timski sastanak a da li će to podignuti tim, to je na Saši.     Oni što takođe treba da se desi je da se igrači vrate u uloge koje su im prijale a da se više veruje onima kojima ne ide umesto što ih gura u još veći ambis: -Nwora nazad u startnu na 3, Kalinić klupa. Signal Nwori da mu se veruje kao prvom skoreru ekipe, to je radilo. I samo ga držati na 3 - Butler sa klupe ali minutaža velika. Samo on i CMM od bekova nešto igraju, mora makar jedan na parket dok drugi odmara, neka drže poziciju 1, mogu zajedno kako odmiče meč.  - Dobrić/Miljenović/Graham na 2. Yago out iz rotacije. Vratiće mu ova trojica zalaganjem u odbrani, naći će i šut vremenom. Mora neko da se uvede u formu.  - Kalinić/Dobrić minuti iza Nwore na 3 - Deda out iz rotacije.  - Moneke i Semi na 4 - DMO starter. Malo više vere u Izundua. Jeste da pravi faulove i hoće da se pogubi u odbrani, ali jebi ga u takvoj smo situaciji, makar energija nije upitna, donosi skokove u napadu makar. Semi na 5 u ograničenoj minutaži i uz bolji ofanzivni plan, neki pravi 5 out offense a ne da rilja u reketu za poene. Pa kad se vrati Boki da im polako uzima minute sa 5.    Verujem da bi se igrači ovako bolje osećali u svojoj koži, a ne da trener pojedince stavi u nepovoljnu poziciju na parketu pa ih kritikuje kad ne ide. 
    • Kada bi Kebru pitali o čemu su tekstovi Obojenog programa on bi odgovarao u fazonu "Moji tekstovi će se razumeti za 10-15 godina." . Prođe više od 30 ne verujem da ih je iko i danas rastumačio 🙂  
    • Pa upravo ovo sto si napisao jesmo truba od kluba ej das jednom treneru da selektuje i ostane citave pripreme iako je trebao da leti na kraju sezone. Pa onda izaberes Saleta iako znas da ima mane zbog kojih je prosli put najuren. Jeste vezali smo jedan period strasne igre al izgleda cim su dosli prvi problemi mi smo se raspali. Sad ne znam kad bi mu dali otkaz ko bi hteo da sedne u klupu u kojoj klub menja trenere kao carape?  
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
      NMX
      NMX
      147
    3. 3
    4. 4
      Sector
      Sector
      139
    5. 5