Jump to content

Forums

1. O Forumu

1. 2.1k

1. 89.4k

1. 166.5k

1. 12.5k

• Da nije negde na Banovom Brdu? Ovako nešto mi palo na pamet mada smo kao porodica otišli iz Beograda 94e: https://maps.app.goo.gl/p4htjRH9UY8KJvtE6   Ako je pored neke škole, možda proguglaj gde su škole i idi procesom eliminacije, koristeći Street View ako misliš da si pronašao mesto. Al za to treba vremena.
    • Odvikao sam se od ulične hrane kao takve - Nekako, kao da sam se tokom godina, kako sam se udaljavao od klinačkog života, a samim tim prestajući da pijem do kasno u noć, odvikao i od ulične hrane. Fast food voim i dalje, ali u mnogo komfornijoj varijanti. To važi naravno i za pljeskavice i sl. U restoranima/pubovima itd, mogu da navalim kao malo dete... Za ovo što pričate o prilozima/salatama za pljesku, ne znam baš, ja sam tu konzervativan: Luk je pod obavezno, eventualno ljuta, premaz do dva i to je već puna kapa. Ja inače uz fast food mesišta ne volim da jedem salate koje jedem npr uz variva, pilav itd. Šta će mi neki kupus, cvekla, pečena paprika, turšija, krompir salata i šta ti ja znam, dok jedem roštilj? Daj zelenu sa lukom eventualno, samo luk, ili srpsku salatu naravno i to je to od opcija što se mene tiče. Mislim znam ja sto ljudi sto ćudi, ali ne vidim logiku, kad neko uzme da jede ćevape npr, sa istom salatom sa kojom jede pasulj 😁 Gurmanski-estetski gledano, to je skoro kao kad jedeš pizzu sa majonezom 
    • RIP Brigitte Bardot     https://www.theguardian.com/film/2025/dec/28/brigitte-bardot-obituary
    • Zanimljivo je ovo igranje ping-ponga... Sada Tramp, dok Zelenski stoji pored njega, daje pozitivne i optimistične komentare u fazonu kako je napravljen napredak, kako je dogovor sve bliži, veoma je zadovoljan današnjim razgovorima i sa Putinom i sa Zelenskim... Sve deluje optimistično, a onda ga neki novinar pita u vezi sa predajom preostalog dela Donbasa Rusima, na šta on odgovara: "Well, that's what they've been asking for, and, you know, there's a dispute about that. So they're going to have to iron that out. That's an issue they have to iron out." Tresla se gora, rodio se miš. Jedino što "to iron out" može da znači jeste mrcvarenje po donbaskom blatu barem još nekoliko godina, dok jedna strana ne doživi kolaps... 
    • Dečko nije dobio poziv za kvalifikacije, al važno je da su Miškovi puleni tu.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...