Jump to content

Forums

1. O Forumu

1. 2.1k

1. 89.2k

1. 163.3k

1. 12.4k

• Trivia, ja sam voznju polozila u SR, ali sam ustvari pocela da vozim u UK. Tako da vozim i na levoj i na desnoj strani. Sad posto vec godinama vozim na desnoj, obicno mi u UK treba oko sat vremena da podsecam sebe "levo, levo". Iako moram da priznam da mozda treba sat vremena, zato sto obicno stignem u UK umorna ili sa jetlagom. Jedino sto mi nije ostalo "prirodno" ugradjeno je voznja manuelca, iako sam na manuelcu naucila da vozim. Sad mogu da probam, ali ne garantujem da se menjac ne vraca u delovima 😀 zadnji pokusaj u BG, ima vec 15 godina, je zaustavio saobracaj na Bulevaru 😀
    • 2009 godiste zasad djeluje zaista obecavajuce. Recimo, 2008 kada je bilo ulazilo u kadetski uzrast, bilo je mnogo više hajpovano. Ali iako su uzeli bronzanu medalju vidjelo se da ce imati dosta muka u svom putu prema seniorima. Karalic od pionira do kadeta poprilicno stagnirao, ispada da je u pionirima samo zahvaljujuci svom dugom koraku i generalno fizikalijama dominirao. Danilovic takodje stagnira, čini se da je fizički zapeo na 191-192 visine i ne pokazue neki iskorak u svojoj igri. Bjelic igra toplo-hladno, ali kao sto je rečeno tesko ce on isplivati u Realu u U22 ligi, jer je očito da su mali Kutlay i onaj drugi prioriteniji Realu od njega. 2009 je druga priča, od pionira pa sada i nakon kadeta vidi se konstantni napredak. Ono sto je ohrabrujuce imaju kao osnove dobru i visinu i tehniku za dalje nadogradjevianje. Nema puno upitnika i vidljivih mana kao kod 2008 kod glavnih nosioca.
    • Svakako čestitke i jednima i drugima, Broncosima na čini mi se ovom 4th quarter rekordu, Giantsima za način kako su izgubili 
    • Izgleda da ce Portland imati u sledece tri godine:   Sharpe @ $22.5m  Camara @ $20.5m Avdija @ $13.1m    Ovo ima potencijala da postane jedan fin tim. 
    • Ja tek sad provaljujem da je NBA TV ugasen. Nema ga u semi u okviru Arene. Imajuci u vidu da ne vidim ni reklame za nastupajucu sezonu na Areni zanima me da li Arena prenosi NBA od srede ili ne?
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...