Poglavica Moždani Udarac i ekonomija:
SINGAPORE, April 7 (Reuters) - Goldman Sachs has raised the odds of a U.S. recession to 45% in the next 12 months, joining other investment banks in revising their forecast as fears of a trade war grip markets after sweeping tariffs from U.S. President Donald Trump.
Goldman raised the probably of a recession in the next 12 months from a previous estimate of 35% following a sharp tightening in financial conditions and a rise in policy uncertainty that is likely to depress capital spending by more than what Goldman had previously assumed.
Several investment banks raised their recession risk forecasts last week, with J.P. Morgan putting the odds of a U.S. and global recession at 60%.
Goldman had raised the probability of a U.S. recession to 35% from 20% just last month, noting economic fundamentals were not as strong as in the previous years.
Ne, nemam iskreno pojma zasto se pozivate na oca. Ti si rekla da Iver ne pada daleko od klade, ili nesto slicno. Ja samo kazem da ako je otac problematican to se realno ne prenosi na sina. Nemam pojma ko laze, njihovo porodicno privatno pitanje.
Znajuci mene...sta uopste znas o meni?
U cemu je poenta psiholoskog profila odnosa Elona sa ocem?
Pretpostavljam, znajuci tebe da je cilj da kazes, jedan laze drugi ne... i na veoma cudan nacin to dokazujes.
Iran u to vreme nije bio pretnja koja je danas.
Ali slazem se da vojni stratezi imaju bolje informacije nego ti I ja, samo nisam sigurna da je Matis norma. Kao sto su '81ve neki vojni stratezi smatrali da treba napasti postrojenja u Iraku, ili su Busovi stratezi mislili da vredi napasti Sadama jer WMD, nekad su u pravu a nekad ne.
Moje licno misljenje je da bi bilo katastrofalno da mule naprave nuklearku, u isto vreme ne zelim da ih USA bombarduje. Tako da je neko srednje resenje dati Izraelu potrebno naoruzanje I zeleno svetlo, I samo podrsku.
Ko I obicno, pusti Izraelce da obave prljavi posao 😞 nazalost. Koriste se kao proxy.