Pa sa Bogdanovicem kao liderom reprezentacije kada je Jokic izostajao, mi jesmo bolji, nego sa Jokicem kao liderom iste kada je Bogdanovic izostajao. To je dokazano dva puta. Oni su jedan bez drugoga odigrali po dva veliika takmicenja. Bogdan nas je vodio do dva velika finala a sa Jokicem smo ispali u prvim elimnacionim utakmicama. Ne znam kako ljudi ne mogu da detektuju problem. Mi pre svega sa Jokicem igramo uzasnu odbranu. On ne moze da isporuci u napadu onoliko koliko zasere u odbrani. On takodje vazi za igraca koji saigrace cini boljim, ali u reprezentaciji toga nema, pogotovo kada dodju utakmice na ispadanje.
Slažem se 100% sa Darkovim komentarom oko razapinjanja Pešića i reprezentativca, ipak su ti isti uzeli srebro i bronzu prošle godine.
Što se tiče Bogdana, to je već malo diskutabilno ali po meni ima delić istine. Jokić mi nema tu harizmu lidera i nekoga koji ume/voljan da motiviše druge itd, on je tih momak koji jednostavno radi svoj posao. Ali za vrhunske domete su nam potrebna obojica i to u dobroj formi. Ne povređeni Bogdan i usvinjeni Jokić. Ali brate, oladi malo sa Jokićem - jeste, podbacio je za svoje izuzetno visoke standarde, ali nemojmo da se zezamo da smo bolji bez njega.
Nema od Nilikine ni rđavog kurca
Ima da odigra jos manje utakmica od prosle sezone.
Igraču koji je polu invalid das novi ugovor na 2 godine, a ovamo izmišljas ne znam kakvog igraca na 5 koji nece na kraju ni doci.
Pokusevski isto, izbegao je za dlaku operaciju, pitanje je samo kada ce skroz da se polupa. Moze biti talenat ne znam koji, džaba kada nema telo da sve to iznese.
Od njih dvojice apsolutno ne ocekujem nikakav doprinos u EL.
Neko ce reci kako mracim, kenjam itd.. meni su ovo cinjenice.
Voleo bih da Vasington ima konstantu, ima potencijal da pravi razliku u EL.
Parker je tata, ako ga posluži zdravlje ima da raznese sezonu.
Miltonu ce ocigledno biti potrebno privikavanje, ali bice to okej skroz.
Tajrik, Sterling su nastavili tamo gde su stali, očekuje da im se u istom ritmu priključe Bonga i Karlik.
Od Vanje ne znam sta da ocekujem, prosle sezone je igrao promenljivo, nije uspevao da poveze par dobrih utakmica u nizu nikako.
Sve u svemu, ove godine smo jaci za Parkera i osnovu koja je na okupu vec godinu dana. Možemo se nadati dobroj sezoni.