Jump to content

Strane reprezentacije


Drug Crni

Recommended Posts

17 hours ago, svi pjevaju said:

Sjajna utakmica, čudi me da nema komentara, valjda svi gledali košarku. Tko nije gledao neka žali 😁 Ali Francuzi, zašto morate gubiti 2-0 da biste počeli (ovako) igrati?

Zaista sjajna. Ovo takmičenje niko ne shvata ozbiljno, pa se igra i lepši fudbal. Paradoksalno, ali tako je,

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Don Juan said:

Zaista sjajna. Ovo takmičenje niko ne shvata ozbiljno, pa se igra i lepši fudbal. Paradoksalno, ali tako je,

Ma ja mislim da ce reprezentativni fudbal biti sve bolji i bolji. Potrebno je bilo malo vise vremena da se predje na ovaj noviji sistemski nacin priprema. Sada jedno 10-ak reprezentacija najjacih non stop igraju zajedno godinama, i sad to deluje mnogo uigranije nego pre jedno 5 godina recimo. Jbg moraju tako jer imaju mnogo manje vremena da rade zajedno nego sto je slucaj u klubovima. Fudbal ne trpi vise jedinstven individualizam, sve je podredjeno jakom kolektivu, sistemu i uigranosti. Individualna magija lepo upakovana u tim to da, ali ovako da se pojavi samo neko tako i izdominira tek tako nema sanse vise. Lep primer je Messi u reprezentacijji. Doduse oni imaju jos par vrhunskih igraca ali dzabe kad nisu iskoristili Messija koliko su mogli nacionalnom timu jer nisu znali da oforme kolektiv koji bi mu olaksao i u koji bi se on uklopio kao u Barceloni.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Mile1 said:

Hoce li fifa kazniti konacno Sacirija ili ce mu dopustiti jos da propagira svoja sranja

Ništa Šaćiri nije uradio, tako da ne vidim zašto naši mediji prave spektakl.

Lik koji je to uradio je kažnjen od strane FS Švajcarske.

1 hour ago, Neme said:

 

Opet ono isto?

 

U tom sl., eto idealne prilike za novo majmunisanje po mrežama i brukanje pristojnog sveta.

 

off

Ništa nije uradio. Davao je interview i uleteo šaban koji mu je navukao jaknu za amblemom OVK, ovaj se nasmejao i skinuo odmah jaknu. Ne znam šta je njegov greh.

Nije mi Šaćiri nešto simpatičan, ali "naši" mediji znaju da će malo ko ići dalje od naslova, pa namerno ovo rade. Obična đubrad.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Evo i video, i sada neka mi Šurbatović kaže zbog čega FSS pravi toliku buku kada je i FS Švajcarske odmah kaznio ovog lika.

 

Pitanje 2, ako je FS Švajcarske u roku od odmah kaznio ovog lika, kako to da FSS ili FK Crvena zvezda nisu kaznili lika koji je vređao Ibrahimovića i zbog čega je Zvezda kažnjena?

 

 

Edited by Don Juan
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni je ovo sumnjiva situacija iz ovog ugla sa ove slike. Pogledajte gde je noga Garcijina ova iz raskoraka? Moze lako da se dogodi da je u liniji sa Mbapeom? Teska situacija za procenjivanje samo iz ovog ugla.

 

A objasnjenje sudije je presmesno, ako je to razlog zaista sto je priznat gol :ajme:

Link to comment
Share on other sites

Ako je to tacno, to pravilo FIFA podhitno treba da menja - znaci igrac moze da kampuje u ofsajdu, i da mu neko da pas, a protivnicki igrac treba da strahuje da li ce sudija njegovo udaranje lopte proceniti kao slucajno ili namerno. Ofsajd je ofsajd, sta god se desavalo posle, ako je u momentu pasa igrac u ofsajdu (osim ako ne pricamo o pasivnom ofsajdu, kada igrac nije zainteresovan za igru, sto ovde nije slucaj). Mada, ne postoji nijedan merodavan ugao za ovu situacija, sto je nevidjena blamaza za UEFU.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...