Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Još gore, neće imati nikakvog efekta, niko od AV ovaca to neće pročitati, a oni koji će da pročitaju prokomentarisaće to bledo ili nikako. Inteligentan način sprdnje ima tu manu što ga glupi ne razumeju.
  3. Ne bih ja rekao da se on blamira. Ja to drugacije tumacim. Zapadu je narod nebitan, Srbija po njima ima tacno onakvu vlast koja njima odgovara i ne zele da je menjaju, za sada. Jednom ce i to doci na red, a u medjuvremenu jedini koji zaista placaju cenu svega smo mi. Tako da je tesko naci lepu rec za Zapad. Naravno, nisu oni u obavezi da nas miluju, ali samo kazem da je normalna Srbija njima daleko korisnija od ovakve Srbije.
  4. Dalsio je tehnički na nivou Hvanga, taktički malo slabiji ali ima bolje telo..pojačanje...Radonjom nisam baš oduševljen, nije mi to upgrade u odnosu na Bukarija, moglo je i bolje...Onog Koreanca na beku bi baš voleo ali čini mi se da crta Ristić...
  5. Ne verujem da je samo zbog lajka. Tu nesto vece nije bilo kako treba, i mislim da je Meklaren dobro postupio. Sta ce im povezanost sa ljudima koji tolerisu internet pretnje.
  6. Today
  7. Hijene su uvek na vrhu, takav je ljudski rod, nije do kapitalizma. Primer koji si prvo dao je ekstrem koji je izrazito srpski MO i kao takav mi je bio potpuno bezvezan u ozbiljnoj priči. I kad imaš partijskog protežiranja svugde je bitno da je čovek sposoban i stručan jer je samo takav u stanju da napravi / donese profit. U Srbiji je, generalno, najbitnija stranačka pripadnost. To nije kapitalizam. Zato je svako guranje Srbije u priču o kapitalizmu edabi se poentiralo na nečovečnosti i štajaznam, nefunkcionalnosti i ne-sveostalo istog, je prazna priča. Emotivna i tužna da, ali ne i relevantna.
  8. Div

    corona zajebancja

    Fudbalski tim na pripremama. Novinar pita jednog igrača: -Kako provodite vreme kad nemate trening? -Evo, ja i cimer igramo jamb. -I, ko pobeđuje? -Ne zna se, kocke su okrugle.
  9. Ma jok...ja imam Insajdere 🤩
  10. Yesterday
  11. Ovo bas nije damski. Ali slazem se sa tobom, samo tako.
  12. Kolko smo se seirili ovde kad su ga postavili, sladili smo se kako ce da zavrce yayca Vucicu, a on nas samo naguzio dok su nam noge u blatu.
  13. Koliko sam citao @Dragan-ova pisanja ovdje djelovao mi je kao ozbiljan sagovornik, tako da mislim da se on samo zeza ovdje.
  14. Helena

    Novak Djokovic

    Zapravo, Tjeri je Novakov i fan i prijatelj, to je možda najlepše od svega.
  15. Nešto para će kapnuti od prodaja ali treba za 20 dana napraviti tim koji nekako mora da prođe bar jedan dvomeč u Evropi, što je naučna fantastika kad pogledam sa čim rapolažemo. Ako izletimo iz Evrope još tokom leta onda tek neće imati od čega da pravi tim i zaista će ubrzo biti bivši. Iz aviona se vidi da se pokušava da se na foru proda "stara priča novog početka".
  16. Trenutno sam na privremenom radu u De ali kad sam u Srbiji, svratim i do Niša. Tako da se javljam. 🍻
  17. alcesta

    RG 2024.

    Zvereva? Ili je to bilo na W? Edit: nije, sad sam proverila, RG je bio. Finale je trajalo 32 minuta
  18. Kako se lik blamira na kraju mandata. Ali kad bi rekao cinjenice, pitali bi ga sta je radio 4 godine.
  19. Takodje, odakle si besi iz Bg-a ??? Kad dolazim na tamo da se javim il ti kad si u Nis 😄
  20. Miletic je i najgora na Euronews. Sto kaze Constantin, uzelac za krug dvojke. Ima i neki podcast koji finansira telekom, tako da sve jasno.
  21. DameTime

    Novak Djokovic

    Ušla sam postavim ovo, bukvalno PREDOBRO i PREKREATIVNO! Lacoste je Novakov brend
  22. Moze da se prodje u 2.krug, vrlo lako uz nekoliko uslova: 1) Da prestanu da zovu Piksija Mister 2) Da svi kolektivno imaju pristup kao Pavlovic, ili bar upola kao Pavlovic. 3) Posto SMS nikad nece imati ovo pod 2., ostaviti ga na klupi i koristiti iskjucivo kao Dzokera da odmoran odigra neki pas i unese prevagu, slicno kao u kljucnoj utakmici kvalifikacija, protiv Crne Gore u Beogradu 4) Ne plasiti se da se izadje sa 2 spica, Mitrovicem i Vlahovicem. Svedsku smo dobili 4:1, a Portugala 2:1 upravo kad su ova dvojica bili zajedno na terenu. 5) Da nema povreda kljucnih igraca - Tadic, Mitrovic, Vlahovic i Kostic
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...