ćušpajz Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 8 hours ago, Kosta said: Uini, moze li Hayward? 😁 dobar ali ne sjajan igrač koji se muči sa povredama i opt outovo iz 34 miliona? meni to govori da traži ugovor od 4 godine, koji će, ako ne bude imao ozbiljnih povreda, u trećoj i četvrtoj biti truleks. na sve to, treba mu lopta u rukama na SF, što znači da, taman da ne želiš rj barretta, ne može da podigne svoju vrednost. a sve ovo 9 meseci pre drafta na kojem ćeš verovatno i sa pozicije 5 imati priliku za vrhunskog mladog igrača. debilana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 @đubrivo. kako ti ugoditi? Jel bi mogao makar Lebron da bude neki prihvatljiv igrac?😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 minute ago, Miki28 said: @đubrivo. kako ti ugoditi? Jel bi mogao makar Lebron da bude neki prihvatljiv igrac?😁 ne bi mogao lebron da bude prihvatljiv. mnogo je mator i preklapa se sa rj barrettom ma samo treba da puste omladinu da piči korona sezonu, odaberu nekoga dobrog na sledećem draftu pa posle nek daju ugovore 30+ godišnjacima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 7 minutes ago, đubrivo. said: ne bi mogao lebron da bude prihvatljiv. mnogo je mator i preklapa se sa rj barrettom ma samo treba da puste omladinu da piči korona sezonu, odaberu nekoga dobrog na sledećem draftu pa posle nek daju ugovore 30+ godišnjacima Eee nisi ni ti lud, vidim da bi pucao na AD ali AD je nedostupan😂 Onda dovodite Clarksona, zabava je zagarantovana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 28 years June 7, 1992 ne uklapa se u timelajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 14 minutes ago, đubrivo. said: 28 years June 7, 1992 ne uklapa se u timelajn Al igra kao da je 2002, bez mozga 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Jeste Klarkson ranije bio sprdnja, ali sad je postao ozbiljna rola sa klupe, dobar u ulozi vodje second unita u plej of ekipama. Zadavao je ogromne muke Denveru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Clarkson je uvek sprdnja, nekad ga krene, nekad ne, ali nema ozbiljne košarke sa njim. Ali i takav je bolji verovatno od svega što Knicksi imaju u backcourtu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 4 hours ago, Miki28 said: Uhh ovo je novi nivo hejta prema Lejkersima i Lebronu. Sad su oni krivi za Bucks-Kings amaterizam. Svaka cast👍 Ako potpisemo Wesa Matthewsa, uini ce nas malo manje mrzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 hour ago, Drakaris said: Jeste Klarkson ranije bio sprdnja, ali sad je postao ozbiljna rola sa klupe, dobar u ulozi vodje second unita u plej of ekipama. Zadavao je ogromne muke Denveru. Sprdnja je on uvijek. Nema tu pomoci😁 51 minutes ago, delgado said: Ako potpisemo Wesa Matthewsa, uini ce nas malo manje mrzeti Hate will make us stronger😂😂😂💪 Nego delgi, sta da radimo ove sezone? Igramo sa AD, Lebronom i Sroderom i Mekgijem? Koga cemo petog?😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Čujem da Knicksi jure Malika Bizlija ja kada sam ovde pisao tj ne ovde nego na starom ovde da treba da trejduju za njega pre nego što je počeo da igra u Denveru nikom ništa, gde ste bili kad je bio niko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 5 minutes ago, Bobby Shurda said: Čujem da Knicksi jure Malika Bizlija ja kada sam ovde pisao tj ne ovde nego na starom ovde da treba da trejduju za njega pre nego što je počeo da igra u Denveru nikom ništa, gde ste bili kad je bio niko. jes' da juru, međutim, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Dobar je Oubre igrac za popunu petorku. Prakticno za dz je dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 skoro za dz xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ja nemam pojma kako će da funkcioniše ekipa sa Wigginsom i Đoubretom, to je praktično isti igrač u dva tela. Nema leba od Dubsa, više vredi jedan Klay od 10 ovakvih revolveraša. Ja nikad nisam bio Klayov fan, ali on je neverovatno bitan za sve oko sebe, usudio bih se reći da ni Steph ne bi bio ovo što je sad da je tu imao bilo koga drugog u odnosu na sebi ravnog šutera kome ne treba lopta, a kamo li da bi Draymond bio all round monstrum u prajmu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ne vidim bas neku slicnost izmedju Oubrea i Wiginsa, dosta su razliciti igraci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Ne bih se slozio da su Papi i Maple Jordan toliko slicni. Da, ima nekih preklapanja, ali i mnogo debljih differentia specifica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Francise ti si bese hvalio ovog Terrya pre drafta ako se dobro secam? Ide prica kako je porastao jos 2'' od prekida ncaa sezone i naravno uz to kako je dobio 20lbs #musclewatch. Je l previse ocekivati od njega kako bi mogao da popuni mesto Setha Currya u perspektivi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Da je Bogdan pametan pa da se sam ponudi Lejkersima za neki manji ugovor, osvoji titulu i onda kasnije ganja neki veci kesh u nekim Wizardsima/Pistonsima.. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 znaci pored mle imace i ovo ako im liga dopusti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Naravno da ce im dopustiti, njihov igrac je out na duzi period. Plejof i prva, eventualno druga runda i kuci i to sa sve brutalnim izdanjima Stepha Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 hours ago, Miki28 said: Sprdnja je on uvijek. Nema tu pomoci😁 Hate will make us stronger😂😂😂💪 Nego delgi, sta da radimo ove sezone? Igramo sa AD, Lebronom i Sroderom i Mekgijem? Koga cemo petog?😂 Tu je Kuzmasin, jos uvek pod povoljnim ugovorom 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 4 minutes ago, delgado said: Tu je Kuzmasin, jos uvek pod povoljnim ugovorom 😄 Auu zaboravio sam na tu neprijatnu cinjenicu😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ne bih se slozio da su Papi i Maple Jordan toliko slicni. Da, ima nekih preklapanja, ali i mnogo debljih differentia specifica. Ignorišeš me, a ja ne mogu da čitam toliko unazad. CP? Meni se ne sviđa to, ali nije da nema nekih pozivnih strana. Najviše od svega me zanima da li stvarno postoji šansa da DB povrati neke strane svoje igre od ranije, malo više offball kretnji, možda samim tim i lakših poena i otvorenih šuteva. Druga eventualna pozitivna stvar je mogućnost igranja plejofa. DBu bi to baš značilo, pa makar bilo samo 5-6 tekmi. Negativno - opet je to renta na godinu dana i to skupa renta. Drugo, uispostavi su te neki sistem koji hipotetički funkcioniše i onda sledeće godine opet sve ispočetka. Edited November 20, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Koje su sad opcije za Bogdana, posto od trejda nema nista? Takodje, sta li ce biti sa Erslanom, dal moze da zabode novi NBA ugovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts