delgado Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 12 hours ago, Bek said: Smesno poredjenje kad svi znamo da ce Zion 2036.godine uveliko biti u penziji, a LeBron je danas i dalje u top 30 igraca lige. Ma da, u top 150 igraca lige je. -------- Dobra pobeda za Lakerse sinoc. LeBron season-high i generalno jako kvalitetna partija sa dosta trojki, lepih kucanja, bio je u aggresive modu, al' opet bi mogao malo da iskontrolise ove izgubljene, neki pasovi su stvarno too risky i nepotrebni. Obrva je dosta promasivao, ali je ponovo bio ogroman faktor u difensu. Bredli - najgora partije sezone posle solidnog niza, jebiga. KCP odigrao opet jako dobro - puno nam znaci njegova defanziva jos i shica tricu sa % medju boljim u ligi, kad bi smanjio neke wtf momente i nerviranje mogao bi da nam bude jako znacajan kad bude najbitnije. Secam ga se iz Detroita, igrao je puno bolje nego dobar deo karijere u LA. Deni konacno proradio suterski, a uspeli smo sasvim fino da branimo Ziona iako je on dosao do brojke od 29pts, nije delovalo kao nekih mnogo uticajnih 29pts, ako me razumete. Ingram fantastican, a Jrue je podbacio jer su ga bzvz trosili da cuva Kinga na niskom postu & genrally, nije uspeo skoro nijednom da ga odbrani samo je riknuo dzabe. I pored Kingovih velelepnih kucanja, potez tekme mi je ovo : Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Skoro pre tacno godinu dana ista tekma LA-NO, u Staplesu, Kingova trojka s jedne noge preko igraca u korneru za pobedu i tad snimaju Davisovu facu i Jeff Van Gundy se obrusio o mikrofon : That's my guy over there, I'm playing with him next year 😄 @uini Imas moju punu podrsku. Tako nisu verovali ni u Midltona : ) @Miki28 Daj neki comment utakmice ako si gledao. Sad sledi jos jedno gostovanje GS-u, nadamo se rutinskom odradjivanju posla. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Ako neko ikad vise ubaci ovog Filipinskog govnara na bilo koju top 5 listu trenera treba ga ubiti... Covek je uspeo da izgubi od Atalante, Clevlanda i sada od Minesote. To i ne bi bilo HOF dostignuce da nije u svakoj 4/4 imao po 10+ poena prednosti. Na 4:49 do kraja utakmice ispustiti 119-107 protiv ovog cirkusa Sote je stvarno slag na torti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 Spidaa je luuuuuuud!!Mada ni tatum nije sav svojMilinaSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) 4 hours ago, LordOfTerror said: Ako neko ikad vise ubaci ovog Filipinskog govnara na bilo koju top 5 listu trenera treba ga ubiti... Covek je uspeo da izgubi od Atalante, Clevlanda i sada od Minesote. To i ne bi bilo HOF dostignuce da nije u svakoj 4/4 imao po 10+ poena prednosti. Na 4:49 do kraja utakmice ispustiti 119-107 protiv ovog cirkusa Sote je stvarno slag na torti... Butler vs Everybody Everybody wins ----- od ostalih vesti, mitch lob jedna jedina lična u 30min, 12pts / 16rebs / 3blk i još nešto sitno statsa ne znam ne znam Edited February 27, 2020 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Bamba 15/10/4bl za 17 minuta 3 trojke ne znam ne znam. Kao sto sam pisao Butler ubija svojim heroballom: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 19 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bamba 15/10/4bl za 17 minuta 3 trojke ne znam ne znam. bamba može da bude opasan igrač. do sada se uglavnom mučio sa povredama, plus ima vučevića ispred sebe i restrikcije minuta kada je zdrav možemo i njega dodati u "borbu" za prva dva mesta sa mitch lobom i heyesom, dok allen pada na sada već udaljeno četvrto mesto. šalim se malo (ne šalim se) ali bambina situacija takođe govori na svoj način u prilog tome da se igrači u dijametralno različitim situacijama ne mogu ocenjivati lajnama "sigurno bolji", što me je i triggerovalo u startu kod gdina nakamure Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Kako ko odigra protiv Atlante, tako se priča o njemu 😄 Sve neki sezonski/karijerni vrhovi... Po meni Bamba mora da nauči i dole da igra, nekako mislim da se od ovog glumljenja Porzignisa neće leba najesti. Mada, možda definiše novi tip igrača "3&B". Edited February 27, 2020 by realno *w 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Trae lupio blokadu Bambi. Uini, pokaj se. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1 minute ago, Horium said: Trae lupio blokadu Bambi. Uini, pokaj se. daj video, gif, bilo šta života ti ne počinjem da radim dok ne vidim ovo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Strava igrač, podseća me na ekser za drvo koji je neko umočio u karbofix, a onda u kutiju sa metalnom piljevinom nastalu rezanjem. Sa dobrim šutem. Edited February 27, 2020 by freethrow 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 oprosti mi trajko doduše, mo bamba no5 je takođe ružan, možda trae zapravo ima osećaj za lepo i igra odbranu samo protiv ružnih ljudi? razmišljam naglas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Nije lepo poređenje i šta uopšte znači ovaj igrač je lep, a ovaj je ružan, kao da smo devojčice u V razredu osnovne škole a ne analitičari (što bi Kejv rekao ui ar sajentist mahemahišijans ui hold veri haj pozišijans). Bamba realno nije ono što bi se moglo nazvati muškarcem prijatne spoljašnjosti u klasičnom smislu, ali takav je kakav je, nije mogao mnogo da utiče. Trajko je, sa druge strane, ugly by choice: niko mu ne brani da ode kod frizera i ponese svoj žilet za glavu ukoliko nema poverenja, niko mu ne brani da krati malo uši, to je sada rutinsko kupiranje... Ne, što neko reče, osladilo mu se da peca u beskonačnom pulu ružnih kupaca merča. I to je ok. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Gledao 4/4 Jutu i Bostana. Juta se raspada, u cemu je fora? Da nisu konacno umrli mrtvi bijelci ili su Konliju skakavci pojeli noge, sta li. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Imam dojam da su Jae i Favors imali ogroman uticaj na odbranu koji je nekako prolazio ispod radara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Dosta su slabiji u odbrani nego sto su bili prethodnih sezona. Konli cijele sezone igra bezveve. Mislim da ovaj pad u poslednje vrijeme ima veze i sa losom formom Bogdanovica. Od all-star pauze sutira bas lose. Btw, Tatum je opet fantastican bio. Step back sut mu izgleda neodbranjivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Desilo se to da je Boston jaci od Jute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Monk suspendovan zbog dopinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Minesota ima zanimljiv core. Kad budu svi zdravi bice zabavni za gledanje. Beasley se vec fino uklopio, Juancho moze da bude dio rotacije. Imace visok pick na ovom draftu. Vjerujem da ce juriti neko krilo. Toppin bi im recimo legao fenomenalno. Sad je pitanje imaju li trenera koji moze to da poslozi? Sanders mi ne djeluje kao dobro resenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: Monk suspendovan zbog dopinga. Kažu ljudi da ovo nije zbog dopinga već trave/belog 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 8 minutes ago, Nicklord said: Kažu ljudi da ovo nije zbog dopinga već trave/belog 😄 nije zbog vutre sigurno, pošto je suspenzija sa mariju&anu 5 tekmi i to treba valjda 3x da padneš na testu, k'o u narodnoj pesmi. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Tri tačke minus, tri minusa žuti karton... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Je li ko pratio kako je Hjuston izbombardovao Memfis? Nije da Memficu ne treba, pa djeluje bas opominjuce ovo nakantavanje. Neki size? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 3 minutes ago, laki pepe said: Je li ko pratio kako je Hjuston izbombardovao Memfis? Nije da Memficu ne treba, pa djeluje bas opominjuce ovo nakantavanje. Neki size? duža verzija: https://www.grizzlybearblues.com/2020/2/26/21155387/grizzlies-silenced-by-rockets-140-112-russell-westbrook-dillon-brooks-nba-memphis kraća verzija: Quote There really just isn’t much else to say. With the Grizzlies missing two of their four best players in Jaren Jackson Jr. and Brandon Clarke, they simply are not even good enough to truly compete with a team of the Rockets’ caliber. They were already an overachieving team that was due for significant regression, but injuries have made that regression even more difficult than expected. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Sto se tice BKN, prije ce svi ovi mladi otići no sto ce DAJ. Prvo sto ne bi dobili ni blizu value, drugo sto je ortak sa Irvingom i KD. Cak je Irving u taj core ekipe pri jednoj izjavi za medije uvrstio njega i Garreta Templa a izostavio LeVerta i Dinwiddiea.Juta izgleda loše jer im odbrana perimetra od kako se Conley vratio, izgleda kao onomad kad su Sportskim centrom u Nikšiću trčali asovi poput Pavlićevića, Vranjesa i Koraća. Aj i pored takve odbrane u napadu imaš dosta oružja da isti izgleda onako bezidejno. Bukvalno lopta se zalijepi za jednog koji odtapka jedno 20 sekundi napada pa se nedje na 4-5 sec do kraja sjeti a moglo bi se odigrati nesto. Obično se završi nekim lošim sutem i slijedi kontra na drugoj strani. Snyder na sve načine pokušava da oživi tog Conleya koji carini loptu i da nekih 13-15p na isto toliko šuteva. Pri tom ugasi sve ove igrače čija igra umnogome zavisi od protoka lopte poput Bogdanovića, Inglesa, Goberta kojeg na rollu svi odreda ignorišu. Samo ovi divljani i igrači koji sami sebi mogu da kreiraju šut i iste pogode profitiraju iz sadašnjeg "sistema" , a to nije ono sto su igrali prije povratka Conleya kad su vezali nekoliko pobjeda (iako su imali ruku na srce lak raspored tad), pri tom igrajući kao contender ekipa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts