realno *w Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 (edited) Klipersi su na solidnih 37-19, sa obzirom da su imali i dosta izostanaka, ali svejedno - poslednja dva meča koja sam ih gledao je bilo gaženje od strane Memfisa i evo sada poraz od Kingsa. Jasno mi je da će KL i PG pojačati u plejofu, ali sada su već više nego dobro popunjeni dobrim igračima, da bi morali da dobijaju ovakve mečeve rutinski. Bogi baš odličan juče. Inače, drugar koji ne gleda previše NBA, juče po prvi put gledao Bejzmora i stekao utisak kako je odličan igrač. Džabe sam drvio, kako ga ja pljucnem, on tako nešto dobro uradi... Edited February 23, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Bejzmore pokidao sinoc. Bogi je bolno spor na NBA nivou, a kada ga nece sut iz daljine kao u prvoj cetvrtini, to stvarno lose izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 20 minutes ago, realno *w said: Jasno mi je da će KL i PG pojačati u plejofu, ali sada su već više nego dobro popunjeni dobrim igračima, da bi morali da dobijaju ovakve mečeve rutinski. trenutno se ne zna ko pije a ko placa. nema sanse da se dobija rutinski. pri tome, nije da novi igraci nesto siluju, nego je jednostavno hijerarhija narusena a ta hijerarhija, iako uspostavljena pre trade deadlinea, nije bas imala previse tekmi svejedno zajedno, jer leonard odmara a george je povredjen. veliki je posao na doc riversu i bez obzira na iskustvo i uspehe, sto igracke sto trenerske, nisam siguran da ce uspeti. ipak, imaju taman 20-25 tekmi do kraja da se upasu a cak i zubac meni makar juce, je delovao plej-of upotrebljivo, makar za 15min imaju dobar defense iz kojeg sledi transition offense - jednostavna i priprosta logika ali radi ako mozes da obezbedis granitnu odbranu i poentiranje na vise strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Pa u toj prvoj četvrtini, je bez šuta, bio na 6 poena, asistenciju i ukradenu loptu. Mislim da su svih 6 poena došli iz katova, tako da nije baš da ne postoji bez šuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 16 minutes ago, Horium said: Bejzmore pokidao sinoc. Bogi je bolno spor na NBA nivou, a kada ga nece sut iz daljine kao u prvoj cetvrtini, to stvarno lose izgleda. bogdan sinoc zavrsio tekmu, zajedno sa gillesom, i to sve sa leonardom povremeno na grbaci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 @uini nisam gledao Klipane odavno, jel se Kawhi cima u odbrani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Konacno i nama dodje neka ekipa koja je gora od nas. Prilicno impozantan raspad Papia od povratka sa AS pauze. Ayton po obicaju dominira samo nad nejaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 43 minutes ago, realno *w said: Pa u toj prvoj četvrtini, je bez šuta, bio na 6 poena, asistenciju i ukradenu loptu. Mislim da su svih 6 poena došli iz katova, tako da nije baš da ne postoji bez šuta. To je tacno, mada mislim da je u dva navrata sramotno odbrana Klipersa zaspala. Elem, malo ja i jedem govna, ali kraj tekme na stranu na cemu svaka cast, moram da priznam da mi se ne svidja kako kilavo na momente sve to izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 1 hour ago, Miki28 said: @uini nisam gledao Klipane odavno, jel se Kawhi cima u odbrani? samo povremeno. nije primer za plejof Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 8 hours ago, Horium said: Kakav isoball furaju Klipersi... Hjuston 8 - 2 od trejda Kapele. Ziv nisam da vidim kako to izgleda protiv Filadelfije i Denvera. @delgado Kako to da ih AD nije namaltretirao u vasem obracunu sa njima? Ne gledah tekmu. Nisam gledao tu tekmu. Secam se samo da je bio dobar statisticki. Juce sam odgledao do kraja protiv Jute i delovali su stvarno dobro. 5 hours ago, Miki28 said: @delgado jel se gleda vcrs? Moramo im vratit za onaj debakl u TD Gardenu. Naravno, sa velikom paznjom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 5 hours ago, Horium said: To je tacno, mada mislim da je u dva navrata sramotno odbrana Klipersa zaspala. Elem, malo ja i jedem govna, ali kraj tekme na stranu na cemu svaka cast, moram da priznam da mi se ne svidja kako kilavo na momente sve to izgleda... Bogdanu je sporost nedostatak u odbrani jer su neposredni protivnici obično munje. Tada mora da ima ozbiljne zverke da mu čuvaju leđa da bi to izgledalo iole korektno jer ima snagu i čitanje igre da može da preuzme više i jače igrače, a može fino da pomogne u skoku. Igru u napadu je prilagodio nedostatku brzine, igra na pamet, spretnost, dobar pregled kao i solidno vođenje lopte (kad nema nekog mini ili brzorukog beka u blizini). Koristi trenutke nepažnje u odbrani za katove ili sporo nadriblava i "bocka" odbranu, čeka ili da se pojavi rupa pa da ide do kraja/šutne sa 3-4 metra ili ako ga udvoje da baci slobodnom saigraču na trojci ili na kucanju. Problem nastaje kada ga odbrana pročita pa zatvore linije a njega stisnu, tada ili gubi loptu ili šutira nešto bezveze. Njega konstantniji šut spolja deli od stalnih 25/5/5 partija uz dobre procente u regularnoj sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Hm. Dobra analiza. Slazem se sa svim iznad. Nazalost, ja sam se ranije nadao da ce NBA treninzi i prateca ekspertiza da ga ipak donekle ubrzaju, ali nista od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Sve je bilo ok a onda smo dozvolili seriju 8-0 pred kraj četvrtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 odličan mi je tatum. baš tip igrača kakav gotivim. šteta jedino što je u celticsima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Izmislja Tatum poene za Seltikse. Davis izgleda skroz dekocentrisano veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: sačekati posle tekme ispred hotela i istamburati. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Ma jok, to u USA FBI zavrsava kad preteraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Dobar meč. Tatum pleše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Tatuma je baš lepo gledati kad trpa. Čini mi se da ove sezone bolje bira šuteve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 24 minutes ago, Zvezdinho said: james zakukao morali su brzo nesto da izmisle. dobro je dok jos nije langforda suspendovao za sledecu utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Onaj faul u napadu Kinga na Tajsu nidje veze. Rondo s vremena na vreme izbaci malo magije -> onaj pas iza ledja u 1Q / nacin na koji je ukrao loptu Wanamakeru npr Davis mora bolje, nije dobar za sada. Tatum bas nastelovao ruku, ovako je punio i Clippers ; Kuzma je dobar #unexpectedly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Lejkersi bas losi, u 1.pol Boston dosta promasio otvorenih suteva. Tesko ce do titule Lejkersi bas sporo i mucno ovo izgleda u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Tejtum se sprda deckonja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 prži tejtume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts