Marko Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 9 hours ago, delgado said: Lepo je gledati Tre Janga, priznaj @riviera zaspao sam u toku p.p ali ne zbog janga . treba mu dati zasluge tamo gde ih zasluzuje. kosgeterski i razigravacki je vec ove sezone stigao na vrhunski nivo, drugi poenter i asistent lige nije mala stvar narocito za igraca u tim godinama u ma koliko losem timu da igra i koliko god je u vecini slucajeva rec o praznim brojkama koje ne donose (trenutno) pobede. ballhandling, pregled terena, sut i hardenovska sposobnost da iznudi gomilu bacanja sto mu je podiglo umnogome efikasnost su mu na izuzetno visokom nivou ove godine. i drugi igraci igraju u losim timovima sa dna tabele pa im ne polazi za rukom da pumpaju brojke ni blizu ovog nivoa. ovo mu istina jeste bila najbolja utakmica karijere ali najcesce je slucaj da i bolji igraci rekorde karijere i sezone nabijaju protiv najgorih timova a majami iako nije ozbiljan izazivac na titulu ipak je poprilicno ozbiljna ekipa koja se trudi u odbrani. prebacio je on moja ocekivanja i to sam pisao jos prosle sezone a i evo ove ce godine isto tako medjutim i dalje sam stava da je taj trejd atlante i dalasa bio los za njih i da doncic moze tim da predvodi do vecih visina nego trej. sada izgleda da je ta razlika ipak manja nego sto se cinilo pre trejda ali ipak i dalje postoji kod mene izmedju njih dvojice. u svakom slucaju treja i dalje ne bih stavljao u najbolje igrace lige iako bi se za tako nesto dalo pomisliti gledajuci samo napadacke brojke medjutim njegovi ogromni nedostaci u odbrani, prevelik broj izgubljenih lopti, skor ekipe koju predvodi ga tamo ipak kod mene ne svrstavaju ali zato ipak ne postoji dilema da je mali sigurno u maloj probranoj grupi najboljih mladih kosarkasa na svetu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Sjajan je sinoć bio Trae, podsetio na onu nezaustavljivu Stephovu fazu kada čim pređe pola moraš da ga čuvaš maksimalno agresivno jer mu je range neograničen. Čak je i u odbrani bio dosta aktivan, izbio je jednu ključnu loptu Adebayou (koji je btw sinoć teško izmaltretirao Collinsa), ali je nekako i ponašanjem i gestikulacijama, bodrenjem saigrača delovao kao pravi parketni đenerale. Vrlo zabavan meč - odlične role u finišu za Huntera i Reddisha takođe, mada je Jimmy tokom većeg dela meča baš snagom izdominirao Cama, unosio ga kao detence. Olynyk je težak mrtvak, a ono što je Iggy izmuzao od Rileya a i pre toga ponašanje prema Grizzliesima je čist kriminal - bukvalno mafijaške metode. Adebayo je, sa druge strane, real deal. Malo kad bi poradio na šutu, to je maltene bolji Draymond od Draymonda za koju godinu, a još dosta simpatičan nigga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Spoiler “He really wants the Knick job,” a Thibodeau confidant said. “He can taste it and he may even be in the lead.” Happy Thibs Photo by Harry How/Getty Images Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Trae kao snajper u Doti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Trae drops career high 50 points. Dwade: “I’m pretty sure it was only 47” 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Kako ovo može biti faul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 pa ne moze ali trae je novo lice nba n stuff da ne kenjam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ništa tu nije "kenjanje", jasno je kao dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Dolan dobio Ouklija na sudu....neka je i on nekog dobio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 12 minutes ago, oɹəd™ said: ....neka je i on nekog dobio. do-bio je i si-na, kralja meta-amfe-taminaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 21, 2020 Author Share Posted February 21, 2020 15 hours ago, delgado said: Mucni Kajri, sta sve nije stigao da razjebe/operise. Nekako njegova karijera ide putanjom D-Rouzove. Steta, veliki je majstor u pitanju, nazalost telo ne moze da isprati 😞 da se ne lazemo, kod kyrie-a u borbi telo vs glava, opet telo dosta bolje.. Glava tesko sta moz' da prati kod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Da li biste Kolinsu dali max ugovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 20 minutes ago, Drakaris said: Da li biste Kolinsu dali max ugovor? iz hawksa? sve je stvar konteksta, lakersi ne bi, hawksi verovatno bi, if you catch my drift. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Jel Kapela i dalje povredjen? Bacio sam pogled na box score Atlante cca 2 do 3x posle trejdova (ukljucjuci i sinoc), ali nijednom nisam video da je u sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 21, 2020 Author Share Posted February 21, 2020 POvredjen jos par nedelja minimum. Nece da zure sa njim jer im je sezona u fazonu daj da Tre mecce 40+ po tekmi + ako moze nekome kroz noge Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 5 hours ago, Squabbit said: da se ne lazemo, kod kyrie-a u borbi telo vs glava, opet telo dosta bolje.. Glava tesko sta moz' da prati kod njega Nema to veze, na terenu mu nikad nije predstavljala problem. Kad god je bio zdrav, ostavljao je neretko iza sebe zavidne partije. E sad videcemo da li ce moci da sastavi narednu sezonu u komadu i kakvo ce stanje sa Durantom da bude. Nije se nesto naigrao kosarke otkad je otisao iz Klivlenda. @Miki28 Veceras Memfis. Izgubili su juce od Kingsa, b2b im je, ali ulaze sa desperation mentalitijem jer im je svaka pobeda vazna za plejof. Dao bih 30min Dwightellu, da mecuje Jonasa pa sta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 @delgado lagano odradjivanje posla vcrs😀 Uzelio sam se kosarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 9 minutes ago, Miki28 said: @delgado lagano odradjivanje posla vcrs😀 Uzelio sam se kosarke Pa ne znam da l ce bas da bude lagano, imajuci u vidu nas pristup kad igramo u Staplesu & izlozenost i grind mentalitet Memfisa. Prvu smo ih razbili na samom pocetku sezone, posle smo dobili na 1 loptu drugi mec, videcemo sta ce da bude veceras. Volim da gledam nase momke uzivo, al' ovi termini su mi prejebeni. Ne znam sta da radim u pm. Kieff je slobodan nakon buyouta, eto mozemo njega da pokupimo kao odgovor Clippersima, isti lik ko Markus i slicno igra mozda malo mirniji 😄 A i Waiters je slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Da da, sad vidim Shams sta je pisao. Pa mozemo samo dobiti tim potpisom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Opet ce da dovode Morrise u iskusenje da se pojavljuju na treninzima suprotnih ekipa i vide da li ce neko da ih provali 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Ovo je stvarno dobra fora, ako Markieff potpise za LA. A likovi su potpuno identicni i jos imaju skoro pa preslikan stil igre @Miki28 Kome bi pre pruzio sansu, krezubom Tyleru Johnsonu ili lepotanu Dionu ? Vini znamo kome bi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Ode Kazins, lepa prilika za Maloumna da ga dovede i upari sa Jokićem na četvorci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 (edited) Edited February 22, 2020 by Threekola 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Reptorsi su brutalni, melju sve sto im se nadje na putu. Mora se priznati da su Sansi trenutno lak zalogaj, ne trude se uopste da igraju odbranu. Oubre je definitivno napredovao, ali nije toliko dobar da uzima 20+ suteva po utakmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts