Jump to content
Vox92.net Forum

riviera

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

riviera last won the day on January 27

riviera had the most liked content!

Community Reputation

1,358 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. nisam mogao da svarim nikako glavnog lika, unjkavog starmalog darkera u tumacenju sona pena. ubio mi je jbg ceo vibe filma. nije da je sam film los ali nije bio za mene. poceo sam tek nedavno sa succession-om i ko nije do sada pogledao ovaj satiricni masterpiece o bogatoj porodici koja drzi medijsku imperiju i odnosima unutar nje tj borbi za prevlast ima preporuku s moje strane. odlicna serija po prvih 6 epizoda koje sam pogledao. sa ha-be-oa a da je izasla relativno skoro (2019) je dobra i our boys o palestinsko-izraelskom konfliktu.
 2. THE NBA’S ALL-TIME LEADERS IN GAME-WINNING BUZZER-BEATERS
 3. treba tebra jos slusanja .meni je ovo bila dosta dobra muzicka saradnja.
 4. pa sad ako cemo gledati tehnikalije sto je bzvz na ovakvom "umetnicki dojam" dogadjaju onda je supacki i samo dogovaranje o rasporedjivanju glasova. valjda treba da svako glasa onoliko koliko mu se svidi pojedini dunk jer kriterijum za samo glasanje po kome se ocenjuje ionako ne postoji. ovo je u sustini kao takmicenje za mis lepote s tim da uejd nije glasao za svoju ljubavnicu vec za bivseg saigraca. 😄
 5. carls na temu zdrave ishrane, kelja, joge, karlinga kao sporta i ostalih "prevara"
 6. tema bi verovatno vise rezonovala kod nase publike da nam je drustvo pod direktnim uticajem katolicke crkve i njegovog vladara pape kao sto su neke zemlje zapadne evrope i latinske amerike. svejedno sorentino je vrlo zanimljiv autor i uneo je u ovaj ipak pre svega komercijalni format tv serija dosta toga umetnickog kroz vizuelni deo a i kroz sam storytelling. nesto sto uostalom krasi i njegove filmove youth a narocito la grande bellezza - jedan od boljih filmova prosle decenije. kao sto rekoh sama tema katolicizma i njene reforme da se prilagodi savremenom promenama u drustvu, papinstva i religije u moderno vreme meni nije preterano bliska i ekstremno zanimljiva ali nacin na koji je prezentovana (metafizicki, duhovito, blesavo, satiricno cudno...) sa odlicnim glumcima je ipak ucinilo da mi vreme provedeno gledajuci je bude zabavnije nego sto sam mislio s obzirom na samu temu koja se u njoj obradjuje.
 7. pogledao sam I sezonu pre par godina kada je izasla a drugu se spremam uskoro. sto pitas? 😁
 8. odlican je bio imo potez da se on ne prodaje za neke tamo buduce pikove jer iako je na jakom ugovoru on je i dalje vrlo koristan igrac a treba i reci da pelikani tesko sada i kasnije mogu da kupe igraca tog kvaliteta na trzistu. zajon i ingram su se vec sada pokazali kao igraci koji su sposobni da se takmice za plejof i shodno tome treba i da se pojacavaju i jure rezultat a ne tankovanje, pikove i bolje draft pozicije. ista prica je i sa memfisom u kome su se mladi morant i jjj pokazali kao takmicari kao i sa okc i sga-om.
 9. Agent close to new Knicks exec betting on Calipari as next coach
×
×
 • Create New...