Jump to content

riviera

Član foruma
  • Posts

    1,329
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

riviera last won the day on January 27 2020

riviera had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

riviera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2k

Reputation

  1. kazi mi uprosteno sta si ti hteo da kazes sa svim ovim.
  2. nisi slep al ne citas boston media. 😕 evo ovako objasnjenje iz izvora bliskim klubu je islo da tarnera redovno siluju i unose u kos jer je soft najbolji centri lige znaci embid, dejvis, jokiic a oni bi bili medju glavnim rivalima bos kada bi krenuo po titulu. dalje jedna od glavnih mana bos prosle sezone je da su bili skakacki inferioran tim i da nisu imali igru u postu a tu im tarner ne bi doneo dovoljno. moje misljenje je bilo da su trebali da ga daju za hejvorda narocito jer se kasnije ispostavilo da je otisao za nista ali pitanje je da li je taj trejd uopste i bio moguc kad je dzordan uletio sa lovom koja se ne odbija gordonu. i braun je bio ranije u medijima dovodjen u vezu sa trejdom a to se sada pokazalo kao dosta bolje resenje jer je za bos dzejlen mnogo korisniji igrac. sto se tice netsa i trejda od juce da zakljucim tu prica sa ovim da nije problem u potezima koji te u teoriji priblizavaju tituli i nekom strahu od ismejavanje zbog njih vec u pravilnim kosarkaskim odlukama. da podsetim da sam jos na pocetku prosle sezone pisao o mogucnosti da bruklin ima materijala da pravi blokbaster trejd (pominjao sam tada bredli bila sto je i sada bilo bolje resenje) dok je vecina ismevala mogucnosti bilo kakvog rezultata dva debila irvinga i durenta. nejasno mi je i dalje sto se uporno potencira neko gazenje istoka jer je valjda sad odjednom postalo izuzetno vazno da se bude prvak konferencije a ne sto je jedan normalniji princip gradjenja kontendera kako se sastav mecuje sa vladajucim sampionom i glavnim konkurentom/ima. sta su netsi bili pre ovog trejda, duboka ekipa, pre svega skok suterska ekipa, sa dva vrhunska potrosaca/napadaca/kreatora sa losim rosterom u odbrani i bez unutrasnje igre. dakle poenta je da su se oni sa ovim trejdom pojcali tamo gde su vec bili najbolji i tu potencijalno doveli do problema i sukoba a da nijedan nedostatak u njihovoj igri nisu otklonili vec naprotiv su ih i povecali. harden bi bio odlicno pojacanje da je neki two-way igrac kao klej tompson (kad su vec pokusali da glume gsw sa nakrcavanjem talenta) koji ne trazi da privatizuje loptu a istovremeno je sposoban da cuva protivnickog najboljeg beka a najidealnije i najbolje resnje za prekjucerasnje netse je mogao biti polivalentni centar-k.centar-krilo defanzivac i vrlo redak igrac u nba d.grin ili za sirotinnju pj fucker. zakrpa koja bi mogla na pravi nacin da odgovori na njihove mane. sve ono sto haren nije. ako odluce da trejduju irvinga sto bi danas bio ispravan potez i dovedu veci broj igraca zadatka ovaj trejd za hardena bi tek tada meni dobio na kosarkaskom smislu. i na kraju budimo iskreni da harden nije dosao jer je procena kosarkaskog dela uprave i trener vec jer u njetsima glavnu rec vode durent i irving kako je uostalom dosao i deandre dzordan jer je bio drugar sa ovom dvojicom iako se jasno videlo u dalasu da je bivsi igrac a danas posle ovog trejda sa njim idu na antonija dejvisa, nikolu jokica i dzoela embida. kosarkaske logike bez.
  3. to sve u teoriji ali praksa je pokazalo nesto drugo. kajri i harden nisu hteli da se cimnu kad su igrali pored lebrona i cp3 u napadima kad su ovi vodili loptu a to kakva su sva trojica saigraci imaju vec podebeo dosije. sek i brajant su vrh defanzivci i ova trojka da se spoji u jednog igraca to je opet prosecan odbranbeni igrac pa se te igracke strane ne mogu se ni izdaleka porediti, njihov igracki fit je prevazisao neslaganje van terena. jos da se titula osvaja na istoku.
  4. ovaj tim je formiran da ide na titulu i to su kriterijumi. bez odbrane i klupe oni ce morati da postizu 125+ ppg da se nadaju da mogu da budu konkurentni za trofej. od ove trojke jedino je durent onako dobar bez lopte a kajri i harden vole loptu i da sutiraju svaki drugi napad i u karijeri nisu hteli nikad da se cimaju off the ball. znaci pouceni prethodnim velikim trojkama jedan od njih mora ici u spot up a to niko nece jer sujeta i na to drugi mora da se podredi ovom prvom alpha predatoru durentu sto je ajde i moguce jer je valjda i hardenu i kajriju jasno da je durent tu ubedljivo najbolji. medjutim kakvi su genijalci i tu moze da iskoci problem ko uzima poslednji sut jer svako od njih misli da je (opravdano) vrhunski kosgeter. na fit igraca zaboravih da dodam i timsku hemiju. ovakav skup nestabilnih licnosti nema sanse da veze zajedno 2 sezone.
  5. odbrana, fit glavnih igraca, klupa? son marks slagao tim kao za nba 2k.
  6. pa dobro nisam ni ja mislio da bude razmena 1 za 1 vec da siakam bude main piece. cak ni simonsa koji je bolji od siakama ne bih menjao na mestu hjustona za hardena bez dodataka.
  7. nece se desiti jer klub gubi i sadasnjost - harden ce da igra na bazi kurca kao i buducnost jer kad bi mu istekao ugovor ostaju bez icega. prilika za njih bi bila da nadju trejd partnera ocajnog koliko su i oni i koji je spreman da da kings ransome a trenutno ne vidim tog ocajnika. ima sigurno u ligi dosta klubova koji bi hteli hardena ali sta ce im igrac koji ne zeli da igra u njihovom klubu nista manje od hjustona tako da je ta lista sa kim bi hjustpn mogao da radi posao mala. olaksavajuca okolnost ipak za roketse je da brada ima duzi ugovor pa sa te strane bar nisu u cajtnotu. valjda kuguarke.
  8. al niste crn grad vec dogodine u meksiku. sad gledam finiks 42% latinosi.
  9. gresis ako mislis da ce hou dobiti top 5-10 igraca za hardena top 5-10 igraca. tj. glavu za priblizno slicnu glavu.
  10. da sam na mestu udjirija ne bih se puno razmisljao da posaljem sijakama za hardena. e sad da li bi hou to uopste prihvatio pitanje je.
  11. stiv nes konacno uvideo ono sto su i vrapci na grani mogli da vide. alen je mnogo bolji od daj bukve i treba da bude starter ispred njega. dzeret mu vratio poverenje protiv jute i gobera sa 19p 18sk i 2blk na 80% suta iz igre.
×
×
  • Create New...