Dracarys Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 U Kingsima se ne zna ko je vodja. To je glavni problem. Dokle god je tako, nece biti uspeha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ima nešto i do toga što su stalno nekompletni. Beli sabio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Dwight 21&15 i jedna 👌. Odlicna partija Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 hijao 13/16, 8/10 za 3. steta sto su izgubili Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Bas bas mi je krivo. Nema srece u ovim Kingsima definitivno, sve i da su kompletni, fali stariji trener i da se odluci ko je kolovodja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Sto se Bjelkana tice, mislim da nema NBA tim u kojem Bjelica ne bi mogao da bude koristan clan rotacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 6 hours ago, LayupFromTheMidget said: pelikani sa letecim ormarom drago mi je što se ovo zapatilo, makar bilo samo kod tebe Matiću 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 1 hour ago, AgroLaki said: Sto se Bjelkana tice, mislim da nema NBA tim u kojem Bjelica ne bi mogao da bude koristan clan rotacije. Minesota od pre par sezona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ok, ozbiljan NBA tim. 😄 Cak je i ovakav SAC pokazao vise logicnih poteza u skorije vreme od one ekipe tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Bjelica je izjebao samo tako FIlu prosle godine, njima bas jedan takav treba umesto skotova i Enisa itd.. Ako od nekog ocekujem da bude kupac to je FIla; Dubina i sut; Plejmejkerske sposobnosti su samo plus (jedan Bogdan je njima idealan ni Bjelica ne bi smetao.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Mozda bi bas sa Bjelicom prosle god izbacili Toronto i uzeli titulu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bjelica je izjebao samo tako FIlu prosle godine, njima bas jedan takav treba umesto skotova i Enisa itd.. Ako od nekog ocekujem da bude kupac to je FIla; Dubina i sut; Plejmejkerske sposobnosti su samo plus (jedan Bogdan je njima idealan ni Bjelica ne bi smetao.) ko jebe 76ers. niti su mu nudili dobru lovu, niti bi imao više od 15 min PROŠLE sezone. ove bi imao nula kada je embiid zdrav a da nije otišao u kingse uvek bi bila za njega ta percepcija kreirana u minesoti. bukvalno je spasio svoju nba karijeru 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Pa nisam ja siguran da bi imao samo 15 minuta. Imalo je tu itekako lufta i minuta od starta, gde im Saric bio startna pf, pa je onda do deadlina Chandler bio startna pf neko vreme i bagavi Bolden. Tek je tako na deadline dosao Tobijas. Edited January 14, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ali kako Beli odbija da sutne trojku sa 7.24 osim ako je iz coska Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) okej ali to ti je ona uloga streamera u fantaziju. cim dodji neko kao tobias dovidjenja jednostavno, mizerna je bila njegova reputacija i mali mu je ugovor za garantovane minute, pogotovo sto je los defanzivno nije da sada ima neku ludu reputaciju ali se pokazalo da bolji potez nije mogao napraviti za sebe @LayupFromTheMidget edit oko sarica - pitanje je da li bi uzimao minute od igraca kojeg planiraju da trejduju jer ima daleko veci upside u teoriji, zbog godina Edited January 14, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 23 hours ago, Nicklord said: Najjaci komentar koji sam video za ovu sliku. Chris Boucher looks his soul left his body after that DeRozan dunk. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Neko ko nije gledao tekmu rekao bi da je Fox bio perfektan. Ono sto statistika ne pokazuje je da je imao one njegove wtf poteze kada se zaleti u reket ko muva bez glave, a nema uslova za polaganje, usled cega je uzimao tezak sut (masio) ili pravio to pokusavajuci da odigra izlazni pas. U drugom poluvremenu je smanjio takve greske. Bjelica je bio hot, ali nije silio sut. Mogao je preko 40 da je malo vise forsirao. Narvno uz losije procente. Bagley se svojom kretnjom dobro nudio saigracima za asistenciju. U par navrata bio dobar u odbarani sa strane pomoci. Hield je u drugom ubacio svoje suteve. S druge strane Fournier je preuzeo odgovornost u zavrnici i odveo Magic do pobede. Pored poena ubelezio je asist za Gordona koji je postigao poslednje poene na tekmi. Vucevic je statisticki isporucio svoje. Ali bode oci cinjenica da celu tekmu ne moze da postuje Bjelicu (mozda je uspeo 2 puta), koji ga je pretezno cuvao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 3 hours ago, Manu said: Ali kako Beli odbija da sutne trojku sa 7.24 osim ako je iz coska iz coska je 6.75 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Beli bas dobru sezonu posle nastupa sa reps.. 🙂🙂 a? ste videli? ozbiljno prangija, prre 2 tekme dao onu 3+1 ludacku, sinoc 8/10.. Onaj Bagley nece stici od njega da se razvije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 11 hours ago, wrach said: Opravio ga Sale 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 3 hours ago, mr clutch said: Vucevic je statisticki isporucio svoje. Ali bode oci cinjenica da celu tekmu ne moze da postuje Bjelicu (mozda je uspeo 2 puta), koji ga je pretezno cuvao. Nije mogao ni Janis a ni KD. Probiju ga na drugi način ali postom retko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 1 minute ago, 21Barkley said: Nije mogao ni Janis a ni KD. Probiju ga na drugi način ali postom retko. Quote Na fudbalu sve sporiji sam, matora sam mrcinaNa fudbalu sve sporiji sam, jer sam se ubucilaNa fudbalu sve sporiji sam, jebiga Fudbal promeniti u sket sega na stranu, izgleda da se nashao Beli konaco i nije samo prangijas, mada mu od toga sve zavsis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 17 minutes ago, 21Barkley said: Nije mogao ni Janis a ni KD. Probiju ga na drugi način ali postom retko. Nisam očekivao da će Vucevic imati problema sa Bjelicom. Ima finu ledjnu tehniku, ima i gabaritnu prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts