Wingwalker Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Kad sam zavrsio srednju skolu,razred je brojao nas sestoricu muskaraca i 36 devojaka. Kako da ne idem na godisnjice? Ista priča...samo što ja imam dve mature pošto su me naterali da dva puta idem u četvrtu srednje. Na višoj je bilo 90 studentkinja i nas 6 šmokljana. E sad pošto nisam vidjao taj narod u medjuvremenu i škola nije u mom gradu...odem prvi put tek na 25g mature sa mojom genuine generacijom i oduševim se...skoro sve koleginice u kategoriji zategnute do dobrodržeće i ukusno obučene, tih par kolega nije zadriglo i zaćelavilo za proteklih četvrt veka. Dobra energija...fini neki ljudi. Čak i bend koji je odabrao moj cimer, tada armonikaš, je pokidao bez neke seljane u sitne sate. Rešim da ne propustim ni naredne godine 25g mature ali sa onom mladjom generacijom koje takodje nisam video par decenija...kad ono: horoor...sve pregojeno da preliva i napred i pozadi...neke pundje, nešto...većina u bedaku....napaćene...plate im male a muževi im konjine...nakon par pelinkovca krenule da balave o sretnim vremenima dok brinu za moju liniju..."ma kuva li ti žena? Da nisi sačuvaj Bobe veganac?...izdržo sam do 23h. Sutradan pošaljem grupnu fotku kolegi iz te generacije koji je u Australiji više od 20 godina a njegov komentar: ,,...neverovatno...ni ti ni vodeni bafali se ništa niste promenili". 1
didžej hel Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 2 hours ago, Marko said: Jednostavno ne ide basket, a da i dalje bude vrućina par sati nakon što je pao mrak. 5
Marko Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 32 minutes ago, uini said: Legit, ali ni on se nije baš ubijao od outdoor basketa na betonu leti Besides, ja sam takav inače (Hladno>toplo). Meni su softies ovi što na 10-15-ak stepeni nose jakne i kape, jer ja tad rutinski idem u kratkim rukavima. A ja sam njima leti razume se. 1
Snjofko Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Pogodio 29 pesama na osnovu snimka od 2 sekunde i trideseta me obori 😭😭😭
Snjofko Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 Pol Makartni sa 80 godina odrzao lekciju svima na Glastonberiju.
Ne sam Safete Posted June 26, 2022 Posted June 26, 2022 u prvim redovima sprivel i neki crnogorac 2 1
deez nuts. Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 19 hours ago, Ne sam Safete said: u prvim redovima sprivel i neki crnogorac Ja sam vijorio obe zastave 1 1
didžej hel Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 (edited) intro za otvaranje @SunZerozvezdine teme Edited June 27, 2022 by uini
Recommended Posts