Tamburinjo Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Jel realno da su "fantomi" za vikend posekli ogroman broj stabala na Kosutnjaku? I nikom nista...
Drug Crni Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 23 minutes ago, Tamburinjo said: Jel realno da su "fantomi" za vikend posekli ogroman broj stabala na Kosutnjaku? I nikom nista... Sta kaze Rambo Amadeus? Onomad je dizao ustanak protiv Djitlera. 2 1
Stoned Laki21 Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 28 minutes ago, Tamburinjo said: Jel realno da su "fantomi" za vikend posekli ogroman broj stabala na Kosutnjaku? I nikom nista... hahahahahahahahahahahhahaha Brate ovo je bilo prekjuče, u utorak popodne ili u ponedeljak predveče, ne drži me za reč. Nije ništa radjeno noćom i preko vikenda nego u sred bela dana 😄https://www.facebook.com/Petlovobrdo/
Tamburinjo Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 41 minutes ago, Crni Bombarder said: Sta kaze Rambo Amadeus? Onomad je dizao ustanak protiv Djitlera. Na starom forumu sam jos prozvao tog laznog ljubitelja prirode. I njega i djubre prevrtljivo P.Lukovica. kako ih sad nigde nema da dignu glas i placu po ulicama. @Stondisha Sta se smejes ko lud na brasno bem te. Video sam tek danas na fb. Doduse na klipu mrak ne vidi se da seku samo odnose. P.s. Beograd je u totalnom kolapsu. Totalnom. Ovo prevazilazi pojam guzva. 2
Stoned Laki21 Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 3 minutes ago, Tamburinjo said: Na starom forumu sam jos prozvao tog laznog ljubitelja prirode. I njega i djubre prevrtljivo P.Lukovica. kako ih sad nigde nema da dignu glas i placu po ulicama. @Stondisha Sta se smejes ko lud na brasno bem te. Video sam tek danas na fb. Doduse na klipu mrak ne vidi se da seku samo odnose. P.s. Beograd je u totalnom kolapsu. Totalnom. Ovo prevazilazi pojam guzva. Smesno mi sto posekose Kosutnjak u sred bela dana, dva dana u kontinuitetu, pa sad i treci danas i da to u doba danasnje niko ne zna niti se ko busa oko toga... jednostavno ljude zabole patka sto ce da od Kosutnjaka prave sportske terene .... nego daj de sisa i Mikija iz Kupinova i teraj brate.
hummingbird Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Tuzno je na sta lici glavni grad ovih dana. A kazu da ostanemo u kucama, pa kako, da ne radimo, ne studiramo, ne zivimo? 😟
fancy Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Malo vesti sa Ravne zemlje... Zašto malo? Sent from my SM-N950F using... 1
Stoned Laki21 Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 hour ago, NMX said: Malo vesti sa Ravne zemlje i neki BOGOTAC: Posle Vučića, na vlasti očekujem neku koaliciju: Vojvoda od Zardjale Kašike, Mica Zavetnica i Miroljub Petrović. Toliko smo retardirani, ako ne i gori. 1
Drug Crni Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 (edited) Posto tek malopre na KUL pdf videh post jednog forumasa, cije sam pojavljivanje na ovom forumu ocito propustio,da odgovarajuce i u duhu njegovih iskazanih interesovanja pozelim dobrodoslicu @Beonegro Edited June 21, 2019 by Crni Bombarder 1 1
Kronostime Posted June 21, 2019 Author Posted June 21, 2019 8 minutes ago, Beonegro said: sram vas bilo - zafaljivam 😄 Za`valjujemo i mi tebi sto si resio da dodjes.
stefan81888 Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 @NMX pratim i dižem za.. Quote Nivo vode u svakom kontejneru kojeg napunite vodom i ledom neće narasti ako se led otopi. Voda u krutom stanju se samo pretvara u tekuće stanje. Iako se stalno se u more ulijevaju vode od kiša i rijeka, razina mora ostaje uvijek ista, voda se stalno ulijeva ali nikako da se prelijeva, a taj savršeni mehanizam kao i sve ostalo na Zemlji je mogao doći samo od inteligentnog Stvoritelja. Topljenje leda je sasvim normalna sezonska pojava, led se svake godine topi a more nikako da naraste, jer koliko je poznato nivo mora u posljednjih 200 godina je narastao 0.00 cm. Morska razina je svugdje ista, a dokaz je to što se sve visine planina mjere od morske razine, a na globusu je to zbog zakrivljenja nemoguće. Svejedno godinama slušamo zastrašivanja o globalnom zagrijavanju i opasnostima o topljenju leda i dizanju razine oceana, a kao spasonosno rješenje uvodi se porez na CO2. Razina mora je dokaz da se svi oceani na Zemlji nalaze u jednom velikom kontejneru. Globalno zagrijavanje ne postoji i Zemlja nije globus 1 2
stefan81888 Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 @Beonegro Dobro nam došao, krajnje je vreme bilo. 🙂
Recommended Posts