Jump to content
Vox92.net Forum

Stondisha

Moderators
 • Content Count

  2,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stondisha last won the day on August 16

Stondisha had the most liked content!

Community Reputation

1,914 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bam prva volej golman stoji u mestu ćao. Šta ga prebaacuje, glumi neko ludilo na penalu?
 2. Zaista bi šteta bilo zaustaviti diskusiju o presudi Apelacionog suda kojom je jedna osoba oslobođena optužbe da je učinila krivično delo obljube sa detetom. Presuda je ujedinila reakcije šire javnosti, mnogih boraca za ljudska prava, ali i tabloida. To je zaista redak slučaj. Postignut je visok stepen saglasnosti da se njome podržava silovanje i rasizam. ceo tekst na peščaniku: Pravna zabluda
 3. Mnogo lepa scena pun stadion dece. Kapa dole iskreno. Edit: Pođe mi suza jebo te 🙂
 4. samo kad bi mi neko objasnio u čemu je razlika izmedju ove slike i slike na kojoj je mali Danilo u rusiji sa drugarima na utakmici protiv Švajcarske ili koga ono beše?
 5. samo mi da smenimo Vučića i posle će da bude sve super... med i mleko rodjaci situacija se iz korena menja tu je vlad seksperata, tu je sundjer bob sa navijačima crvene zvezde
 6. Lafe, pretera ga. Ono baš. Ajmo malo laganije i sa više stila. U prevodu bez učitavanja nečga što nije rečeno ama nikako, barem ovde. Komentari na portalima, drugi forumi... možda, ovde ne. Bar da sam ja primetio. Trudimo se da dignemo konverzaciju na viši malo nivo od pukog klubašenja ipak smo na temi koja bi trebala da bude iznad toga.
 7. E vidiš ja od tebe najiskrenije ne očekujem toliku oprugu i da moraš da se mačuješ do kasno u noć. Rasprava je izgubila smisao odavno, a ti si prešao u totalnu krajnost dekartovu... a u suštini @34Barkley je lepo napisao štavi kako. Evo je cela sezona pa ako je @dekkard u pravu mi izjedemo slatko sve što smo ovde jel te. Ako se izbori za ozbiljnu minutažu kod ovih matorih na njegovoj pozicij i pokaže da na njega može da se računa, ja bi bio vrlo srećan da na keca mali zameni Birču u reprezentaciji jer videsmo Birču. Ako bude i dalje rekord karijer 8 poena partizanu i 11 Limožu, u čemu da pričamo dalje?
 8. Dao je 12 poena Breši i 11 Limožu... ako si me izdominirao... pušti me jači si.
 9. Imal li brojki kakvih il da ti verujemo na reč? Ti nama predstavljaš Borišu kao da nismo gledali ABA ligu i prvenstvo pa da nam otvoriš oči. Boriša možda i jeste top prospekt, možda je dao Breši 12poena i sve pet, al ako treba neko novi iz domaće lige da bude, tu je moj pik Davidovac pre Boriše u pola dana/noći. Jedina prednost koju Boriša ima je što igra deficitarnu poziciju. Sa ovim dosadašnjim pruženim u karijeri, davno bi prestao da bude taalenat i dobio bi prefiks večiti. U njegovim godinama Luka Mirtović je bio brat bratu 3 koplja iznad pa se u pola ovakav hajp dizao nije. Naravno pričamo pre povreda i svega, baš sam se nadao Luki. Šteta. A batali da me gađaš Smail Agom za momka sam čuo ovde na forumu nit ga pomenuh nit išta tako da nemam.pojma şto me teraš da o istom ti nešto pričam. Znam da je iz Borče i da ga je GSW jurio po draftu i to je to.
 10. To već imamo kod Simanića, koji godinama igra seniorsku (i takmičarsku) košarku, i što ne reći, u svemu je ispred Smailagića u ovom trenutku. Daj nam jedno 5 utakmica Simanićevih the Best off za sve ove godine karijere, kad si se već upleo, da ti pomognem.
 11. u suštini, nad prosutim mlekom ne treba preterano plakati, al se moraju pouke izvući da sutra ne bi mleko prosipali. Kao što pročitah ovde PSD traktorski se razračunao s novinarima i optužio nekoga da je kriv, a nije on... Rodjače Daniloviću surovi trpaču košarkaški i zakucavaču preko 2 iviše metara viskokog Arvidasa Sabonisa, da ti kažem ja Stondisha koji sam kao i ti direktor nekog (kakvog takvog, al mojeg) preduzeća: Ti kao direktor si najodgovorniji za rezultate tvojih uposlenika... al pošto živimo u Srbiji gde su stalno krivci negde drugde, samo ne kod nas i ovaj put će proči neka priča CIA VATIKAN MASONI... i ništa dok Danilović epohalno ne zasere tako što će se zameriti nekome iz političkog establišmenta ili dok se ne smori ne nadje nešto profitabilnije.... tako da šta nam je to nam je. po meni u ovom tranzicionom periodu, najbitnije je da Selektora novog ne dočekamo na nož i da mu damo šansu, da se ne hvatamo Djordjevića i ne uporedjujemo sa njim. Ako bude povuci potegni istrpeti malo i to je to. Ako bude Gurović ili neko podoban tog tipa, odma kofe govana moraju da polete, jer preveliki smo mi (srbi/jugosoveni) košarkaški šampioni da bi nas neko na najprizemniji način omalovažavao postavljanjem nekih partijskih poslušnika na čelo Svetinje.
 12. E da kažem ja tebi jednu stvar. Sa takvim razmišljanjem (ćuti i puši, nemaš ti pojma ko je služba i Simo spasić) daleko ćete da dogurate i ti i udruženje nestalih čiji je Simo predsednik i zastupnik. Pa još više ljudi da se smeju i još više žrtve da se ismevaju jer ih zastupa kvalitetan ludski otpad i anticivizacijska tvorevina Simo Spasić. E a još bitnija stvar, nije ovo vezano samo za crkvu i Sima spasića... društvo u kompletu nam je u fazonu ćuti i puši, dobro je dok se ne zarati.
 13. Kao što rekoh popu nekom onomad na odbranu njihovog Sima: A što vi (porodice nestalih) koji ste pošteni i dobri ne izađete u medije i ne kažete: ovaj Irinej ( Simo) je ološ i razvratnik nego svi ćutite i u budžacima šapućete krijući, a javno hvalite?
 14. Ne gledam Češku ligu, ać ću da ti kažem kako to izgleda random utakmica u našoj qrac od ovce ligi Golman A ispucava loptu Gužva na sredini terena frka panika do lopte dolazi tim B Centralni vezni tima B na veliki prs napucava i izbacuje na krilo... lopta odlazi u aut. Izvodi loptu tim A par kratkih pasova izmedju beka, centralnog def. i zadnjeg veznog... dok ne krene u "presing" napadač tima B i onda je centraln defanzivac metodom vleiki prs' nabija u 16 tima B gužva frka dža bu... aj ispočetka... gde će da igrači czv da vežbaju ovo o čemu pričaš kad pola utakmica se protivnici sklanjaju, druga polovina se trudi da ne igra fudbal... a i taktika u Ilegalnoj fabrici pored Zrenjanina ligi je: daj gol pa igraj na rezultat. @29.05.1991 kao što rekoh juče: BRAVO BAGRO U FSS!!!!! lepo ste ovo namestili sram vas bilo STOKO!!!!
 15. meni nije jasno šta se desilo u drugoj četvrtini protiv španaca... iz kanala smo izašli tek protiv Amerikanaca. baš smo igrali neki mlak basket umesto da se pošibamo makar, kad ne možemo da vežemo u napadu ništa. da smo bar okrvavili kolena bilo bi mi lakše... al ni to, do utakmice a USA kad smo ih rašafili na proste činioce...
×
×
 • Create New...