Old 666 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Ajmo mala asistencija. Ja sam čovek piva i rakije. U vina i fine špirite se ne razumem preterano. Dajte neki savet za neki baš dobar viski ili konjak. Znači "taj i taj" viski/konjak, u Bg može da se nađe u prodavnici toj i toj na adresi xxxyyyzzz. Rado bih se počastio za NG nečim da malo profinim nepca, ali kao što rekoh ne razumem se baš. Ne bih da mi uvaljuju neko blendriano sranje kao da pijem nektar sa Olimpa. Hvala unapred Edited December 18, 2023 by Göbekli Tepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Igraj na provjereno, black j. Walker Meni je dobar i Jameson black A možeš i sam eksperimentisati sa bilo kojim single malt-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 1 minute ago, Ne sam Safete said: A možeš i sam eksperimentisati sa bilo kojim single malt-om taj fazon; ako možeš da istovariš xy novce, nije kao da ćeš da se zajebeš sa random single maltom ..uz malo guglanja, kao skauting navijača zvezde 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Glenfiddich je takođe safe bet rekao bih, a ima ga u svim bolje snabdevenim radnjama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Još jedan glas za Glenfiddich, zeleni od 12 godina imaš po svim većim radnjama, za one više odležale od 15, 18 ili 21 godine, zavisno koliko nameravaš da potrošiš para, recimo Enoteka Premijer, kod Merkatora na Novom Beogradu, iza crkve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Operacija diskus hernije 350 000 - 500 000 😮 Neka, hodacu cetvoronoske. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 1 hour ago, Göbekli Tepe said: Ajmo mala asistencija. Ja sam čovek piva i rakije. U vina i fine špirite se ne razumem preterano. Dajte neki savet za neki baš dobar viski ili konjak. Znači "taj i taj" viski/konjak, u Bg može da se nađe u prodavnici toj i toj na adresi xxxyyyzzz. Rado bih se počastio za NG nečim da malo profinim nepca, ali kao što rekoh ne razumem se baš. Ne bih da mi uvaljuju neko blendriano sranje kao da pijem nektar sa Olimpa. Hvala unapred Moj organizam ovo najbolje podnosi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 1 hour ago, Göbekli Tepe said: Ajmo mala asistencija. Ja sam čovek piva i rakije. U vina i fine špirite se ne razumem preterano. Dajte neki savet za neki baš dobar viski ili konjak. Znači "taj i taj" viski/konjak, u Bg može da se nađe u prodavnici toj i toj na adresi xxxyyyzzz. Rado bih se počastio za NG nečim da malo profinim nepca, ali kao što rekoh ne razumem se baš. Ne bih da mi uvaljuju neko blendriano sranje kao da pijem nektar sa Olimpa. Hvala unapred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Ili još bolje: Takođe bi trebalo da može da se nađe u velikim radnjama, bilo ga je u Rodi na NBG ranije. P.S. Ovo nije zajebancija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 1 minute ago, Smrtokapa said: Ili još bolje: Takođe bi trebalo da može da se nađe u velikim radnjama, bilo ga je u Rodi na NBG ranije. P.S. Ovo nije zajebancija. Ja se takođe nisam zajebavao, petica mi je zaista jako prijatna za nepce, a ovo čudo nisam ni probao, zaintrigirao si me. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Ja sam sa par strana takođe čuo da je Vinjak XO ozbiljno piće. Mislim da ga ima u novom Merkatoru, a siguran sam da ga ima u Idei Beograđanka. Inače, nisam nikakav stručnjak, ali mi više leži konjak od viskija. Ako ne planiraš da na preporuku, a opet na slepo potrošiš baš velike novce, možda možeš da probaš sa nekim od osnovnijih pa da vidiš da li će ti leći ukus. Ukoliko ti se dopadne, možeš da ideš i na starije/skuplje varijante. Recimo Courvoisier VS/VSOP ili Henessy VS. 3500-5000 dinara. Ima u pomenutim Idea prodavnicama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Courvo je meni ipak solidno zanimljivije note od Hennya. But that's just me. Edited December 18, 2023 by SteveFrancis#3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 9 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Courvo je meni ipak solidno zanimljivije note od Hennya. But that's just me. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 18, 2023 Author Share Posted December 18, 2023 1 hour ago, RatzenStadt said: Operacija diskus hernije 350 000 - 500 000 😮 Neka, hodacu cetvoronoske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 32 minutes ago, fillam said: Ja se takođe nisam zajebavao, petica mi je zaista jako prijatna za nepce Dodao sam taj disclaimer za svaki slučaj, pošto su za dosta ljudi prva asosijacija na vinjak notorni alkosi po birtijama. XO mi se jako dopada i ima odličan odnos cena/kvalitet, mada ima i mišljenja da je petica jača u tom segmentu. Rekao bih, petica za nekog neupućenog ko ne želi odmah da se kocka, XO za nekog kome je poznat regulare vinjak i želi da maksimizira iznenađenje razlikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 "regulare" vinjak je borderline opasan po život. nakon dva deci mogu samo da jedem, popijem preventivno nešto za glavu i legnem da spavam; 5ica je ozbiljno piće, proper konjak ili kakva iteracija ovaj xo nisam probao, nisam toliko lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Courvo je meni ipak solidno zanimljivije note od Hennya. But that's just me.Moj glas ide Henesiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Meni od svih viskija u široj potrošnji najviše leži Monkey Shoulder. Da, nije single malt, ali vrhunksi blend > prosečan single malt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 16 minutes ago, Luchifer89 said: 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Courvo je meni ipak solidno zanimljivije note od Hennya. But that's just me. Moj glas ide Henesiju I moj glas za Henesi. Od non-single malt viskija, najtoplija preporuka za Hibiki. Doduse, on je uzasno poskupeo u poslednje 2-3 godine a nikada nije bio jeftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Moj glas za Talisker. Ima ga u Novom Merkatoru (tj tamo ima bas sve) i Delta sitiju. Ne znam da li si cvrsto resio za viski/konjak, ali kad predjes u te (ooOOo) skupe stvari skup ferari, moje misljenje je da dobri i skupi rumovi pruzaju bolji ''experience'' do viskija. Npr, Zacapa 23, sto bi rekao Stefan Djuric: "Ona mi je bomba kao katakomba, ko gandža iz bonga što radi ceo dan". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Za povremeno napijanje najlakše, ne nužno i najbolje, mi dođu naravno neki kokteli. Ali za baš specijalne prilike uzmem raznorazne žestine. Nisam previše izbirljiv: Whiskey najčešće. (Teram mak na konac više za neke druge stvari nego što se pića tiče). Vino mi nekad legne bolje nekag lošije. Možda je najviše tu do hrane. Hteo bih ja da mogu pivo koliko hoću kao nekad - Ali ne ide, ne zbog glave, nego zbog stomaka, prebrzo, posle nekoliko krigli osetim nelagodu, nadutost. Edited December 18, 2023 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 2 hours ago, uini said: koliko samo mrzim p diddyja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Najveci govnar na ovoj ravnoj ploci zemaljskoj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) 16 minutes ago, gggggggg said: koliko samo mrzim p diddyja. 14 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Najveci govnar na ovoj ravnoj ploci zemaljskoj slušao sam pre nekog vremena svoj omiljeni muzički bumer podcast 60songs that explain the 90ies, pa sam čuo da se rob harvilla u introu ograđuje kako je snimio 'zodu o puffyju pre nego što su se desile neke optužbe za silovanje nevezano za to, ja nikada nisam doživljavao rep i hiphop kao svoju, intimno važnu muziku, pa mi nije smetalo ni to što su recimo paf tata, basta i neki drugi napravili u tom pop-komerc smislu ali da, kapiram da je kao onaj saša iz slatkog greha, što je napravio grand prodakšn mislim, ja ovo ni ne doživljavam kao pididi uradak Edited December 18, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts