The Walking Dravot Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 3 minutes ago, uvrnuto said: 😄Drugar se malo zajebao, doduše za relativno sitnu lovu Cale mu stedeo u Jugoskandiku, pa sad pokusava da povrati bar deo novca? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Jbt, RUSKI BEZBEDNJAK pa jeboteeeee Da li je do ljudske gluposti ili do toga što nam se diže na sve što dolazi iz majčice? Kako god, brat je bio vrlo kreativan, plus Srbenda voli Rusa više nego sebe i voila....15k lagano 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Kad mi neko traži pare a da to nešto zauzvrat već nisam dobio ili ne dobijam u momentu kad dajem pare.... istog momenta kažem doviđenja. Jednostavan i delotvoran princip. Ti se očigledno nisi susretao sa ozbiljnom nestasicom manga. [emoji2] Ono kad das kintu ortaku koji će tu istu kintu da prosledi "tipu" koji ide u tri pizde materine da pojuri shemu, a ti sediš, čekićas I grickas nokte, ne zbog svog kesa za koji možeš biti ispaljen, vec zbog mogućnosti da konačno posle par dana zarolas nešto [emoji38] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 On 8/6/2019 at 6:59 PM, Yi Sun Shin said: Nije samo Divljim Kurdistanom. Imaš čitav serijal o avanturama tog glavnog lika Kara ben nešto ( u stvari old šeterhend ), jedno deset romana. Divljim Kurdistanom je samo jedan. Kroz maglu mi se javljaju naslovi "Kroz Pustinju" "U balkanskim gudurama" "Ruševine babilona" i slično. Ali ovaj serijal "Šumska Ruža". To bih opet rado krenuo da čitam kad bi mogao da skupim sve. Pod tim imenom je sedamdesetih izlazilo u roto verziji, kupovalo se na kioscima, zato ga zovem "Šumska Ruža. Sećam se samo naslova nekih romana u tom serijalu. "Dvorac Rodriganda", "Benito Huarez" "Umirući car" "Oporuka Inka"...nit mogu da se setim svih naslova, nit mogu da se setim redosleda, a internet štur po tom pitanju... Dosta knjiga se može naći na kupujem-prodajem. Baš sam malopre naleteo tražeći jednu drugu knjigu pa sam iz radoznalosti ukucao u pretragu "Karl Maj". Možeš proveriti pa uporediti sa ovim spiskom što je Stiletto napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Nasla sam decka, lep zgodan super sve, medjutim kad se skine ima strije na stomaku i bokovima (ima ih dosta). Ima lepo telo, zategnut sav u misicima ali nekako mi te strije bodu oci! Sta da radim Sta bi ste vi uradile da ste na mom mestu? Da li bi ste raskinule https://www.ana.rs/forum/index.php?topic=153897.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Mozda/verovatno neko troluje, taj forum je izgleda raj za trolove. Ko zna koji je tamo odnos trol postova u odnosu na one koji to nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 hour ago, Bek said: Da li bi ste raskinule Moj predlog bi bio da raskine odmah. Ako hoce ruznog i nezgodnog + nesuper sve, moye da se javi meni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 11 hours ago, Marko said: Nisam bio lenj pa sam malo proguglao. Bukvalno radim tri meseca za jedno noćenje sa doručkom u ovom hotelu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 4 hours ago, Marko said: Mozda/verovatno neko troluje, taj forum je izgleda raj za trolove. Ko zna koji je tamo odnos trol postova u odnosu na one koji to nisu. Jbg MarkoVe..sta da ti kazem..nije prosao predlog @...da se svi preselimo na taj forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Najedeš se za sledeća tri meseca. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Leptejebo.... 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 13 hours ago, The Walking Dravot said: Dravote, ti si najcesce kriv za ovo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Probao neko isolation tank ? 😄 znam da je @BattleBorn pricao ranije o tome 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 (edited) 10 hours ago, Yi Sun Shin said: Nisam bio lenj pa sam malo proguglao. Bukvalno radim tri meseca za jedno noćenje sa doručkom u ovom hotelu. Ne jedes nista par meseci, zaboravis na pivo i kladzu, a posle pozajmis od nekog za fiksne troskove i voila Edited August 8, 2019 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 Pice za birtiju - naslednik farba sobu u crno-belo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 kojim povodom 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts