Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jbt, RUSKI BEZBEDNJAK

pa jeboteeeee :Hail:

Da li je do ljudske gluposti ili do toga što nam se diže na sve što dolazi iz majčice? Kako god, brat je bio vrlo kreativan, plus Srbenda voli Rusa više nego sebe i voila....15k lagano :lol_2:

• Like 2
Posted
Kad mi neko traži pare a da to nešto zauzvrat već nisam dobio ili ne dobijam u momentu kad dajem pare.... istog momenta kažem doviđenja. Jednostavan i delotvoran princip.

Ti se očigledno nisi susretao sa ozbiljnom nestasicom manga. [emoji2]

Ono kad das kintu ortaku koji će tu istu kintu da prosledi "tipu" koji ide u tri pizde materine da pojuri shemu, a ti sediš, čekićas I grickas nokte, ne zbog svog kesa za koji možeš biti ispaljen, vec zbog mogućnosti da konačno posle par dana zarolas nešto [emoji38]

• Thanks 1
Posted
On 8/6/2019 at 6:59 PM, Yi Sun Shin said:

Nije samo Divljim Kurdistanom. Imaš čitav serijal  o avanturama tog glavnog lika  Kara ben nešto ( u stvari old šeterhend ), jedno deset romana. Divljim Kurdistanom je samo jedan. Kroz maglu mi se javljaju naslovi "Kroz Pustinju" "U balkanskim gudurama" "Ruševine babilona" i slično.

Ali ovaj serijal "Šumska Ruža". To bih opet rado krenuo da čitam kad bi mogao da skupim sve. Pod tim imenom je sedamdesetih izlazilo u roto verziji, kupovalo se na kioscima, zato ga zovem "Šumska Ruža. Sećam se samo naslova nekih romana u tom serijalu. "Dvorac Rodriganda", "Benito Huarez" "Umirući car" "Oporuka Inka"...nit mogu da se setim svih naslova, nit mogu da se setim redosleda, a internet štur po tom pitanju...

Dosta knjiga se može naći na kupujem-prodajem. Baš sam malopre naleteo tražeći jednu drugu knjigu pa sam iz radoznalosti ukucao u pretragu "Karl Maj". Možeš proveriti pa uporediti sa ovim spiskom što je Stiletto napisao.

Posted

Mozda/verovatno neko troluje, taj forum je izgleda raj za trolove. Ko zna koji je tamo odnos trol postova u odnosu na one koji to nisu.

Posted
11 hours ago, Marko said:

Nisam bio lenj pa sam malo proguglao. Bukvalno radim tri meseca za jedno noćenje sa doručkom u ovom hotelu. :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Marko said:

Mozda/verovatno neko troluje, taj forum je izgleda raj za trolove. Ko zna koji je tamo odnos trol postova u odnosu na one koji to nisu.

Jbg MarkoVe..sta da ti kazem..nije prosao predlog @...da se svi preselimo na taj forum. 

• Like 1
Posted (edited)
10 hours ago, Yi Sun Shin said:

Nisam bio lenj pa sam malo proguglao. Bukvalno radim tri meseca za jedno noćenje sa doručkom u ovom hotelu. :lol_2:

Ne jedes nista par meseci, zaboravis na pivo i kladzu, a posle pozajmis od nekog za fiksne troskove i voila 

Edited by Marko