Ne sam Safete Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Big Ben 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Jel realno da su "fantomi" za vikend posekli ogroman broj stabala na Kosutnjaku? I nikom nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 23 minutes ago, Tamburinjo said: Jel realno da su "fantomi" za vikend posekli ogroman broj stabala na Kosutnjaku? I nikom nista... Sta kaze Rambo Amadeus? Onomad je dizao ustanak protiv Djitlera. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 28 minutes ago, Tamburinjo said: Jel realno da su "fantomi" za vikend posekli ogroman broj stabala na Kosutnjaku? I nikom nista... hahahahahahahahahahahhahaha Brate ovo je bilo prekjuče, u utorak popodne ili u ponedeljak predveče, ne drži me za reč. Nije ništa radjeno noćom i preko vikenda nego u sred bela dana 😄https://www.facebook.com/Petlovobrdo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 41 minutes ago, Crni Bombarder said: Sta kaze Rambo Amadeus? Onomad je dizao ustanak protiv Djitlera. Na starom forumu sam jos prozvao tog laznog ljubitelja prirode. I njega i djubre prevrtljivo P.Lukovica. kako ih sad nigde nema da dignu glas i placu po ulicama. @Stondisha Sta se smejes ko lud na brasno bem te. Video sam tek danas na fb. Doduse na klipu mrak ne vidi se da seku samo odnose. P.s. Beograd je u totalnom kolapsu. Totalnom. Ovo prevazilazi pojam guzva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 3 minutes ago, Tamburinjo said: Na starom forumu sam jos prozvao tog laznog ljubitelja prirode. I njega i djubre prevrtljivo P.Lukovica. kako ih sad nigde nema da dignu glas i placu po ulicama. @Stondisha Sta se smejes ko lud na brasno bem te. Video sam tek danas na fb. Doduse na klipu mrak ne vidi se da seku samo odnose. P.s. Beograd je u totalnom kolapsu. Totalnom. Ovo prevazilazi pojam guzva. Smesno mi sto posekose Kosutnjak u sred bela dana, dva dana u kontinuitetu, pa sad i treci danas i da to u doba danasnje niko ne zna niti se ko busa oko toga... jednostavno ljude zabole patka sto ce da od Kosutnjaka prave sportske terene .... nego daj de sisa i Mikija iz Kupinova i teraj brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummingbird Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Tuzno je na sta lici glavni grad ovih dana. A kazu da ostanemo u kucama, pa kako, da ne radimo, ne studiramo, ne zivimo? 😟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Jbt zacenuh se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Malo vesti sa Ravne zemlje i neki BOGOTAC: 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Malo vesti sa Ravne zemlje... Zašto malo? Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 1 hour ago, NMX said: Malo vesti sa Ravne zemlje i neki BOGOTAC: Posle Vučića, na vlasti očekujem neku koaliciju: Vojvoda od Zardjale Kašike, Mica Zavetnica i Miroljub Petrović. Toliko smo retardirani, ako ne i gori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) Posto tek malopre na KUL pdf videh post jednog forumasa, cije sam pojavljivanje na ovom forumu ocito propustio,da odgovarajuce i u duhu njegovih iskazanih interesovanja pozelim dobrodoslicu @Beonegro Edited June 21, 2019 by Crni Bombarder 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 sram vas bilo - zafaljivam 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2019 Author Share Posted June 21, 2019 8 minutes ago, Beonegro said: sram vas bilo - zafaljivam 😄 Za`valjujemo i mi tebi sto si resio da dodjes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 @NMX pratim i dižem za.. Quote Nivo vode u svakom kontejneru kojeg napunite vodom i ledom neće narasti ako se led otopi. Voda u krutom stanju se samo pretvara u tekuće stanje. Iako se stalno se u more ulijevaju vode od kiša i rijeka, razina mora ostaje uvijek ista, voda se stalno ulijeva ali nikako da se prelijeva, a taj savršeni mehanizam kao i sve ostalo na Zemlji je mogao doći samo od inteligentnog Stvoritelja. Topljenje leda je sasvim normalna sezonska pojava, led se svake godine topi a more nikako da naraste, jer koliko je poznato nivo mora u posljednjih 200 godina je narastao 0.00 cm. Morska razina je svugdje ista, a dokaz je to što se sve visine planina mjere od morske razine, a na globusu je to zbog zakrivljenja nemoguće. Svejedno godinama slušamo zastrašivanja o globalnom zagrijavanju i opasnostima o topljenju leda i dizanju razine oceana, a kao spasonosno rješenje uvodi se porez na CO2. Razina mora je dokaz da se svi oceani na Zemlji nalaze u jednom velikom kontejneru. Globalno zagrijavanje ne postoji i Zemlja nije globus 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 @Beonegro Dobro nam došao, krajnje je vreme bilo. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts