Sector Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 12 hours ago, Bek said: Bože, uđem na sajt Blica da vidim za Jokarinu svadbu i kakve mi gluposti izlaze sa strane i šta ja gledam majko mila... Devojke ovih košarkaša GRME koliko su lepe, a kruna ide NEDOVIĆEVOJ VERENICI: Kad se Mina skine, konkurencija PADA U VODU https://zena.blic.rs/puls-poznatih/devojke-kosarkasa-evorliga/79hm11q edit- hahahaha da li su realni i ko pravi ovo, svi prekrasni i predivni i onda spuste Veselog na kraju hahahahahahahhaaha Promasio si topik. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Bitno da je nekad bilo lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1 hour ago, realno *w said: Juče i danas ovakvo nešto ide: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Quote Treneri kao kladioničari: Željko Obradović: Puno ulaže, pa neretko i dobije. Arsenal psovki veći od sujete Saše Đorđevića. Svetislav Pešić: Poznat po talovima sa ostalim kladioničarima iz kojih uvek izlazi kao pobednik. Kombinacija Pirota i Sarajeva nije mogla ništa drugo da iznedri. Dejan Milojević: Ima fetiš na klađenja na U21 selekcije. Ako prođe, onda je znalac, ako ne, onda jebiga, mladi igrači, nekonstantni, nije do njega. Dule Vujošević: Igra samo u lokalnoj kladionici. Posuđuje novac, a ne vraća. I kad igra NBA i EL tiket, igra igrače iz ABA. Dejan Radonjić: Igra samo u under, statistika kaže da dva od tri para dolaze u under, a ko smo mi da se protivimo statistici? Muta Nikolić: Zna sve igre, kad radnica ne zna nekome da otkuca par, priskoči joj u pomoć. Obično igra u over. Milan Tomić : Odigra hazarderski tiket uz instrukcije vlasnika kladionice. Kad padne, zapali za Grčku. Krije se na potezu luka Pirej – Sintagma trg. Dragan Šakota: Odigra tiket sa sto parova, zaboravi šta je sve odigrao. Zaboravi da je odigrao tiket. Vlada Jovanović: Isključivo igra bingo i trke pasa jer se ne razume u košarku. Saša Đorđević: Ne gleda NBA jer je evropska košarka zakon. Micova igra u under, prati kinesku ligu zbog Raduljice. Dragan Bajić: Kupuje dojave sa Sigurne_dojave_dolazi_100posto_majke mi. Arsenal psovki ipak nešto skromniji nego kod Obradovića. Prati KLS redovno. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Vlada Jovanovic pobijedio. Dobra je i za Saloa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 I Muta koji obično igra over 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 kad ste vec kod WASP :-D cenim da ce za 15 godina deci pred spavanje da se pricaju price kako su nekada ljudi pevali bez obrade glasa i kompjutera... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Sent from my SM-N950F using Tapatalk 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Verovatno je bilo, ali nije na odmet još jednom 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 @TamburinjoTi ako nisi bio na specijalnoj projekciji filma "Majstori,majstori" ne znam ko jeste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Taj film mi je nekako uvijek bio potcijenjen. Nikad se o njemu nije pricalo koliko zasluzuje. Zoran Radmilovic i Bercek su posebno izdominirali. Edited February 27, 2020 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 good ol' countach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Gde ima Kabinet pivo da se uzme? Hitno je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Maxi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 11 minutes ago, Bek said: Gde ima Kabinet pivo da se uzme? Hitno je. svi veliki supermarketi i dosta malih prodavnica ima bar nešto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Ne nadjoh nista, a obidjoh jedno tri maksija i dve idee. Ispih pivo za koje mi je receno da ne diram, nisam odoleo, sad moram da jurcam da nadjem jer se sutra vracaju iz inostranstva 🙂 Ne ostavljajte meni da vam cuvam stan, ode alkohol hahaha 🙂 Ako je neko planirao 🙂 Jel zna neko provereno gde ima u BG-u, treba mi plavo i brka ja mislim, kasnije cu proverim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Provereno imaš u Idei London i u Tempu na Adi. Mislim da ima i u Idei u Beograđanki a verovatno i u velikim Rodama i drugim Tempo prodavnicama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1 hour ago, Crni Bombarder said: @TamburinjoTi ako nisi bio na specijalnoj projekciji filma "Majstori,majstori" ne znam ko jeste? Nisam iz zdravstvenih razloga. Pokusacu da dobijem snimak cele veceri pa cu sve odgledati. A mozda i bolje sto nisam bio postavio bih 200 pitanja :-) Goran Markovic je majstor (he he majstor) i genije da od i najmanje uloge nekako dobije nezaboravnu. Moj omiljeni domaci reziser. I vrlo prijatan gospodin. O samom filmu izlisno je govoriti. https://www.telegraf.rs/pop-i-kultura/film-tv/3158527-majstori-majstori-goran-markovic-mira-banjac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 ^ вери хартворминг индид 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Odbijam da poverujem da je ovo realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts