Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni je Alfredo ok album i nista vise. Alchemist ima nekih fantasticnih stvari, ali su one nekako rasute kroz ceo opus. Tako je i na Alfredu, naidjes na 1985 pa onda na masu drugih koje su onako, srednja zalost. 

Kapiram da u nekoj fazi nesto moze da leze vise, ali sto se tice komparacije, tu je Alfredo u poredjenju sa druga dva prosto no show. Bandana je upravo zbog pomenutog problema sa semplovima ispala za klasu losija nego sto je mogla biti. Taman za toliko je slabija od Pinate, za nekoliko stvari poput John Gotti Karate koja je ostala u fioci.

Secam se, ovaj album je izasao kad i Pinata. Kako je mene pukao ovaj beat, drop na 0.44... Mesecima sam bio opcinjen. A i 'bum komplet je odlican.

Edited by SteveFrancis#3
  • Thanks 1
Posted (edited)

Gospodo, prastajte sto prekidam. 

PREMINUO OZZY OSBOURNE 

https://www.bbc.com/news/live/cn0qq5nyxn0t

Legendarni pevač Black Sabbatha i ikona Rock'n'Rolla i Heavy Metala, Princ Tame  preminuo je u svojoj 76 godini, svega nekoliko dana nakon oprostajnog koncerta Black Sabbatha u rodnom Birmingemu. 

https://youtu.be/YJpX9VG3Zkw?si=VEonDvdt2BHdguL-

Edit: nunilo brzi

Edited by Kenozoik
Posted
2 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Meni je Alfredo ok album i nista vise. Alchemist ima nekih fantasticnih stvari, ali su one nekako rasute kroz ceo opus. Tako je i na Alfredu, naidjes na 1985 pa onda na masu drugih koje su onako, srednja zalost. 

Kapiram da u nekoj fazi nesto moze da leze vise, ali sto se tice komparacije, tu je Alfredo u poredjenju sa druga dva prosto no show. Bandana je upravo zbog pomenutog problema sa semplovima ispala za klasu losija nego sto je mogla biti. Taman za toliko je slabija od Pinate, za nekoliko stvari poput John Gotti Karate koja je ostala u fioci.

Ja sam u periodu od sredine marta do sredine juna provodio zverske sate dnevno za računarom zbog nekog projekta i slušao Pinatu, Bandanu i Alfredo na repeat maltene,  dok sam radio. Za to mi je Alfredo najviše prijao, ali možda to i nije kompliment jer to znači da je dobar samo kao background muzika. Baš je lagan, kako mu je i ime. Samo parmezan, pasta i puter, ništa meso. Pinata je četiri vrste sira i milefolje pride. 

Posted
2 hours ago, robespierre said:

Cepelini su notorni po krađii naplaćali su se ogromnih kazni. Samo za Stepenice su platili 800 hiljada $ (na sudu), ko zna koliko je to kad se preračuna u današnje pare.  

od koga su skinuli?