robespierre Posted Tuesday at 06:56 PM Posted Tuesday at 06:56 PM Nego, @SteveFrancis#3 , za dva dana izlazi Alfredo 2.. Prognoze? Meni u poslednje vreme Alfredo leže bolje od Pinate i Bandane, tako da se nadam najboljem.
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 07:15 PM Posted Tuesday at 07:15 PM (edited) Meni je Alfredo ok album i nista vise. Alchemist ima nekih fantasticnih stvari, ali su one nekako rasute kroz ceo opus. Tako je i na Alfredu, naidjes na 1985 pa onda na masu drugih koje su onako, srednja zalost. Kapiram da u nekoj fazi nesto moze da leze vise, ali sto se tice komparacije, tu je Alfredo u poredjenju sa druga dva prosto no show. Bandana je upravo zbog pomenutog problema sa semplovima ispala za klasu losija nego sto je mogla biti. Taman za toliko je slabija od Pinate, za nekoliko stvari poput John Gotti Karate koja je ostala u fioci. Secam se, ovaj album je izasao kad i Pinata. Kako je mene pukao ovaj beat, drop na 0.44... Mesecima sam bio opcinjen. A i 'bum komplet je odlican. Edited Tuesday at 07:23 PM by SteveFrancis#3 1
robespierre Posted Tuesday at 09:21 PM Posted Tuesday at 09:21 PM 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Meni je Alfredo ok album i nista vise. Alchemist ima nekih fantasticnih stvari, ali su one nekako rasute kroz ceo opus. Tako je i na Alfredu, naidjes na 1985 pa onda na masu drugih koje su onako, srednja zalost. Kapiram da u nekoj fazi nesto moze da leze vise, ali sto se tice komparacije, tu je Alfredo u poredjenju sa druga dva prosto no show. Bandana je upravo zbog pomenutog problema sa semplovima ispala za klasu losija nego sto je mogla biti. Taman za toliko je slabija od Pinate, za nekoliko stvari poput John Gotti Karate koja je ostala u fioci. Ja sam u periodu od sredine marta do sredine juna provodio zverske sate dnevno za računarom zbog nekog projekta i slušao Pinatu, Bandanu i Alfredo na repeat maltene, dok sam radio. Za to mi je Alfredo najviše prijao, ali možda to i nije kompliment jer to znači da je dobar samo kao background muzika. Baš je lagan, kako mu je i ime. Samo parmezan, pasta i puter, ništa meso. Pinata je četiri vrste sira i milefolje pride.
Don Dusko Posted Tuesday at 09:25 PM Posted Tuesday at 09:25 PM 2 hours ago, robespierre said: Cepelini su notorni po krađii naplaćali su se ogromnih kazni. Samo za Stepenice su platili 800 hiljada $ (na sudu), ko zna koliko je to kad se preračuna u današnje pare. od koga su skinuli?
Kenozoik Posted Tuesday at 09:30 PM Posted Tuesday at 09:30 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: od koga su skinuli? Mislim od njih
robespierre Posted Tuesday at 09:32 PM Posted Tuesday at 09:32 PM 4 minutes ago, Don Dusko said: od koga su skinuli? Od grupe Spirit. Ali, sud je proglasio da nije plagijat, i naterao LZ da plati sve sudske troškove iako su oni bili tužena strana, ne pitaj me kako je to moguće. 😄 Oni imaju gomilu plagijata. https://www.rollingstone.com/feature/led-zeppelins-10-boldest-rip-offs-223419/
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Svi znamo za uspeh Live Aid-a 1985., svi znamo za "Do They Know It's Christmas", "We Are The World", "Za milion godina" ali nema nas još mnogo koji se sećamo da je te godine i Heavy Metal ekipa pevača i muzičara snimila pesmu za pomoć Africi. Okupljeni u organizaciji Ronnie James Dio-a, koji je napisao pesmu zajedno sa Vivian Campbell-om i Jimmy Bain-om. Dame i gospodo, Hear'N'Aid - Stars! Vokali: Ronnie James Dio (Dio) Dave Meniketti (Y&T) Rob Halford (Judas Priest) Kevin DuBrow (Quiet Riot) Eric Bloom (Blue Öyster Cult) Paul Shortino (Rough Cutt) Geoff Tate (Queensrÿche) Don Dokken (Dokken) Hor u refrenu: Tommy Aldridge Dave Alford (Rough Cutt) Carmine Appice (Vanilla Fudge/King Kobra) Vinny Appice (Dio) Jimmy Bain (Dio) Frankie Banali (Quiet Riot) Mick Brown (Dokken) Vivian Campbell (Dio) Carlos Cavazo (Quiet Riot) Amir Derakh (Rough Cutt) Buck Dharma (Blue Öyster Cult) Brad Gillis (Night Ranger) Craig Goldy (Giuffria) Chris Hager (Rough Cutt) Chris Holmes (W.A.S.P.) Blackie Lawless (W.A.S.P.) George Lynch (Dokken) Yngwie Malmsteen Mick Mars (Mötley Crüe) Michael McKean (in character, and credited as David St. Hubbins of Spinal Tap) Vince Neil (Mötley Crüe) Ted Nugent Eddie Ojeda (Twisted Sister) Jeff Pilson (Dokken) Rudy Sarzo (Quiet Riot) Claude Schnell (Dio) Neal Schon (Journey) Harry Shearer (in character, and credited as Derek Smalls of Spinal Tap) Mark Stein (Vanilla Fudge) Matt Thorr (Rough Cutt) Ritam gitare: Dave Murray (Iron Maiden) Adrian Smith (Iron Maiden) Solaže: 1st solo: Craig Goldy (Giuffria) Eddie Ojeda (Twisted Sister) 2nd solo: Vivian Campbell (Dio) Brad Gillis (Night Ranger) 3rd solo: Neal Schon (Journey) George Lynch (Dokken) 4th solo: Yngwie Malmsteen Vivian Campbell (Dio) 5th solo: George Lynch (Dokken) Carlos Cavazo (Quiet Riot) 6th solo: Brad Gillis (Night Ranger) Buck Dharma (Blue Öyster Cult) Bas: Jimmy Bain (Dio) Bubnjevi: Vinny Appice (Dio) Frankie Banali (Quiet Riot) Klavijature: Claude Schnell (Dio) Osamdesete... zauvek. 2
Poenter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je toliko Spinal Tap da stvarno i imaju likove iz Spinal Tapa koji pevaju 😃
Kenozoik Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 47 minutes ago, Stiletto said: Svi znamo za uspeh Live Aid-a 1985., svi znamo za "Do They Know It's Christmas", "We Are The World", "Za milion godina" ali nema nas još mnogo koji se sećamo da je te godine i Heavy Metal ekipa pevača i muzičara snimila pesmu za pomoć Africi. Okupljeni u organizaciji Ronnie James Dio-a, koji je napisao pesmu zajedno sa Vivian Campbell-om i Jimmy Bain-om. Dame i gospodo, Hear'N'Aid - Stars! Vokali: Ronnie James Dio (Dio) Dave Meniketti (Y&T) Rob Halford (Judas Priest) Kevin DuBrow (Quiet Riot) Eric Bloom (Blue Öyster Cult) Paul Shortino (Rough Cutt) Geoff Tate (Queensrÿche) Don Dokken (Dokken) Hor u refrenu: Tommy Aldridge Dave Alford (Rough Cutt) Carmine Appice (Vanilla Fudge/King Kobra) Vinny Appice (Dio) Jimmy Bain (Dio) Frankie Banali (Quiet Riot) Mick Brown (Dokken) Vivian Campbell (Dio) Carlos Cavazo (Quiet Riot) Amir Derakh (Rough Cutt) Buck Dharma (Blue Öyster Cult) Brad Gillis (Night Ranger) Craig Goldy (Giuffria) Chris Hager (Rough Cutt) Chris Holmes (W.A.S.P.) Blackie Lawless (W.A.S.P.) George Lynch (Dokken) Yngwie Malmsteen Mick Mars (Mötley Crüe) Michael McKean (in character, and credited as David St. Hubbins of Spinal Tap) Vince Neil (Mötley Crüe) Ted Nugent Eddie Ojeda (Twisted Sister) Jeff Pilson (Dokken) Rudy Sarzo (Quiet Riot) Claude Schnell (Dio) Neal Schon (Journey) Harry Shearer (in character, and credited as Derek Smalls of Spinal Tap) Mark Stein (Vanilla Fudge) Matt Thorr (Rough Cutt) Ritam gitare: Dave Murray (Iron Maiden) Adrian Smith (Iron Maiden) Solaže: 1st solo: Craig Goldy (Giuffria) Eddie Ojeda (Twisted Sister) 2nd solo: Vivian Campbell (Dio) Brad Gillis (Night Ranger) 3rd solo: Neal Schon (Journey) George Lynch (Dokken) 4th solo: Yngwie Malmsteen Vivian Campbell (Dio) 5th solo: George Lynch (Dokken) Carlos Cavazo (Quiet Riot) 6th solo: Brad Gillis (Night Ranger) Buck Dharma (Blue Öyster Cult) Bas: Jimmy Bain (Dio) Bubnjevi: Vinny Appice (Dio) Frankie Banali (Quiet Riot) Klavijature: Claude Schnell (Dio) Osamdesete... zauvek. Bravo, svaka cast za prisecanje. Bas cu je pustiti danas prvom prilikom , dugo je nisam cuo. Strasna ekipa se tu okupila. Blue Oyster Cult, jedan od potcenjenijih sastava. A bili su popularni i ozbiljna koncertna atrakcija sedamdesetih. Ja ih licno bas volim.
Recommended Posts