Drug Crni Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Čini mi se da ovde neki ili mnogi nisu upoznati sa Barbinim opusom na tviteru..jedna od većih kretenčina u vrlo jakoj konkurenciji u nas. Budala na 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 npr, vlado u antivax zanosu tokom us opena 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 21 minutes ago, Drug Crni said: Čini mi se da ovde neki ili mnogi nisu upoznati sa Barbinim opusom na tviteru..jedna od većih kretenčina u vrlo jakoj konkurenciji u nas. Budala na 2 Haha da, tu ne propušta priliku da pokaže kolika je dileja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Barbi što bi rekli poštovaoci Frojda, po ovim tvitovima, penis i anus ne izlaze iz usta... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Do pre nekoliko godina je delovao dosta normalno. Tu i tamo neka upadica, ništa nesvakidašnje. Od kovida i litija u CG mu je pao imunitet i jbg razboleo se čovek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 generalno je najpametnije držati tviter samo da ti iskače ono što napišu oni koje pratiš, ali ako već otvoriš vrata da ti iskače bukvalno sve, blok treba koristiti nemilosrdno i često. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 20, 2023 Author Share Posted September 20, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Hahhahahaha loša mu je rakija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Pa odzumiraj moronu. Ima i onaj gde objašnjava kako se zemljina ploča vrti kao tanjir a Sunce ide gore-dole i tako se smenjuju dan i noć. Inače, velika preporuka za sve koji vole debatu ravna ploča vs. lopta: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 5 minutes ago, Smrtokapa said: Pa odzumiraj moronu. Ne, on sad misli da kad zumira svom mogućom opremom, ako je zakrivljeno onda bi to bio dokaz da je Zemlja okrugla. Ako je ravno onda se podrazumeva da je Zemlja ravna ploča. Ostale zakone fizike i vizuelne percepcije (nema toliko znakova dubine ovde) potpuno ignoriše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 5 minutes ago, DameTime said: Ne, on sad misli da kad zumira svom mogućom opremom, ako je zakrivljeno onda bi to bio dokaz da je Zemlja okrugla. Ako je ravno onda se podrazumeva da je Zemlja ravna ploča. Ostale zakone fizike i vizuelne percepcije (nema toliko znakova dubine ovde) potpuno ignoriše. Džaba ti to. Ne mož s njima. Pre jedno petnaestak godina, kada je ravna zemlja bila još u povoju, sretnem ja na nekom rođendanu lika koji je krenuo da propoveda kako je nemoguće da se zemlja kreće jer bi nam onda, kad skočimo, tlo pobeglo ispod nogu. I krenem ja onako optimistično da objašnjavam da treba da proba da skoči dok se vozi gsp-om, da vidi šta će da se desi, gleda me dečko belo. Probam sa pričom "znaš, to je inercija, funkcioniše ovako i ovako, to ti je ono gradivo iz fizike iz 6. razreda". Kaže on "ma pusti me sa tim, nikad nisam bio dobar iz te fizike, ne zanima me to" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 28 minutes ago, Smrtokapa said: Pa odzumiraj moronu. Ima i onaj gde objašnjava kako se zemljina ploča vrti kao tanjir a Sunce ide gore-dole i tako se smenjuju dan i noć. Inače, velika preporuka za sve koji vole debatu ravna ploča vs. lopta: bio sam ubedjen da je za tu priliku ukljucio na aroniju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Očigledno je prso Barba skroz 😄 Ali čini mi se da za ovo udara kontru još više nego što stvarno misli da je Zemlja ravna Edited September 20, 2023 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 U Amerikama je bombardovanje Perl Harbora relativno dobar argument u protiv ovakvih. Obično su takvi nahranjeni jakim patriotskim duhom ( mislim ono, i kod nas su.....to je valjda neki zajednički imenitelj ) i čuli su za "day that will live in infamy " i ne pada im na pamet da stavljaju znak pitanja da li se to stvarno desilo, onda im pokažu mapu ravne zemlje i pitaju kuda je to Japanska flota prošla da bi uopšte došla do PH. Daleko od tog da ih ubedi da nisu u pravu, ali obično shvate da se nešto ne uklapa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 7 minutes ago, Nicklord said: Očigledno je prso Barba skroz 😄 Ali čini mi se da za ovo udara kontru još više nego što stvarno misli da je Zemlja ravna Što bi rekli neki ovde na forumu "treba još više da se priča da je Zemlja ravna kad takve kao što ste vi to toliko nervira". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Da li ste znali da kada bi neki svemirski dzin uzeo Zemlju u ruke i prosao prstom preko nje, kroz sve one planinske vrhove i morske ponore, da bi mu Zemlja delovala glatko kao sto recimo nama glatko deluje bilijarska kugla ili kugla za kuglanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Gledao se Nil de Gras Tajson kod Joe Rogana vidim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 zanimljiva "cinjenica" ako nikad nisi stao da razmislis o tome ali tesko da je bas da ti mozak eksplodira 8.8km(najvisi vrh) / 6300km (poluprecnik zemlje) = negde oko 0.1% naravno da ce da deluje glatko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 35 minutes ago, Kooineeperk said: Da li ste znali da kada bi neki svemirski dzin uzeo Zemlju u ruke i prosao prstom preko nje, kroz sve one planinske vrhove i morske ponore, da bi mu Zemlja delovala glatko kao sto recimo nama glatko deluje bilijarska kugla ili kugla za kuglanje? Misliš bila bi kao list papira? Dokle će se širiti laži. 😬 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 17 hours ago, uini said: npr, vlado u antivax zanosu tokom us opena Lik ladno misli da je dobro biti šovinista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Kako ono kažu..."Flat earth society has members all around the Globe" 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 mislio sam da se ravnozemljasko ludilo zavrsava sa ravnom zemljom i da je ovo barbino "sunce ide gore dole" neka izopacena ironija ali sad vidim da su oni i u geocentricnom fazonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 1 minute ago, woolgatherer said: mislio sam da se ravnozemljasko ludilo zavrsava sa ravnom zemljom i da je ovo barbino "sunce ide gore dole" neka izopacena ironija ali sad vidim da su oni i u geocentricnom fazonu Što bi rekli stari ljudi, neko im drma kornjaču. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 2 minutes ago, Indig0 said: Što bi rekli stari ljudi, neko im drma kornjaču. Koju....ima ih tri. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 1 hour ago, advokat kuče, tečefon said: U Amerikama je bombardovanje Perl Harbora relativno dobar argument u protiv ovakvih. Obično su takvi nahranjeni jakim patriotskim duhom ( mislim ono, i kod nas su.....to je valjda neki zajednički imenitelj ) i čuli su za "day that will live in infamy " i ne pada im na pamet da stavljaju znak pitanja da li se to stvarno desilo, onda im pokažu mapu ravne zemlje i pitaju kuda je to Japanska flota prošla da bi uopšte došla do PH. Daleko od tog da ih ubedi da nisu u pravu, ali obično shvate da se nešto ne uklapa. Zavisi. Dosta njih smatra da Zemlja izgleda kao što je predstavljena na grbu UN, dakle kao krug sa centrom na severnom polu dok je Antartik svuda oko ivice (južni polu, ne postojiš, jbg izvini). U tom slučaju može da se napadne Perl Harbur bez većih problema. Mora da im se objasni na drugi način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts