gggggggg Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 (edited) Aj da okacim ovde nisam neku muziku kacio odavno. Pocelo je ovako, verujem da su neki od vas i nabasali na ovo jer je bilo viralno, klinke od 9, 12 i 14 godina rade cover Metalike. Super je, cute je, sve ok, ali vidjali smo ovakve stvari vec. Meksikanke su, odlicno govore engleski, imaju formalno obrazovanje, svira svaka po bar 3-4 instrumenta, svaka je isla na solo pevanje prestizne skole u Americi, gostovale kod Elen i tako. Ja prirodno zaboravim na njih, a onda juce slucajno nabasam na nesto, pustim, all girl band, aj da vidim, odlicno zvuci, mnogo su mlade, ali nesto mi je poznato, uzmem malo da kopam i setim se. Tri sestre, Meksikanke, koje su bile viralne pre 10-ak godina. Ovo je verovatno jedan od retkih slucajeva kada su ti child prodigyji ne ispunili, nego daleko prevazisli ocekivanja. Same pisu svoju muziku, sve tri pevaju (mada moje skromno misljenje je da treba najstarija, gitaristkinja da sama peva solo, a ove dve samo pratece 😄 ) i imaju stage presence koji se ne secam kad sam poslednji put video od ovako mladog benda. Bubnjarka ima 19 godina, tehniku i vestinu koja se stvarno retko vidja i od mnogo iskusnijih bubnjara. Plavusa, da je nazovem glavna pevacica nije sad ne znam vanserijski vokal, ali vidi se da je skolovana, ima vrlo interesantne ukrase, dobro vlada glasom i popunjava pesme. Sve je smisleno i vidi se da je bas njihova muzika. Sve u svemu, svaka cast, fan sam: Edited September 12, 2023 by McLeod 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 nemoj mi nakačite mizoginiju 2 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 2 minutes ago, Chaos Is Me said: nemoj mi nakačite mizoginiju 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 12, 2023 Author Share Posted September 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Sluša li neko "Povijest četvrtkom", HRTova emisija? Vrhunske su im emisije, baš danas poslušah jednu genijalnu: "Otmice zrakoplova" https://radio.hrt.hr/slusaonica/povijest-cetvrtkom?epizoda=202308171310 Uglavnom, apsolutna preporukatm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Nije ništa čudno, ovo Chaosovo nikako nije mizoginija. Mislim ovo isto može da se kaže i muškarcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 13, 2023 Author Share Posted September 13, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 sta ce ovo u kafani. imas kkp topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Ove pogužvane majice me raznose. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 To je Jetza mogla da ispegla, ne znam treba li da se brinemo 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 2 minutes ago, Smrtokapa said: To je Jetza mogla da ispegla, ne znam treba li da se brinemo Na fotografiji su najprivlačniji muškarac na planeti i supruga Novaka Đokovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Privlačan će i meni da bude, samo neka nastavi ovako: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Negujmo strikes again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 13, 2023 Author Share Posted September 13, 2023 Je l` ti sad jasno @Ne sam Safete zasto sam postavio u kafani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 nije 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Jel putovao neko iz Bga Flixbusom? Ako je naznaceno stajaliste BAS, jel se ide standardno samo da se uzme ''zeton'' i to je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 4 hours ago, 40Wins said: Jel putovao neko iz Bga Flixbusom? Ako je naznaceno stajaliste BAS, jel se ide standardno samo da se uzme ''zeton'' i to je to? Jeste, samo mora žeton dodatno. Sve ostalo isto kao i ostali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 1 hour ago, Nicklord said: Jeste, samo mora žeton dodatno. Sve ostalo isto kao i ostali A kartu koju su mi poslali na mejl samo prikazem da imam na salteru ili da stampam? Pokupili su mi sluzbene automobile pa sam morao na brzinu da smislim alternativu da odem do Zagreba sutra a ovaj Flixbus izdaje fakture pa mi je to bio jedini nacin da refundiram kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts