ters Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) 5 minutes ago, NMX said: Ovo je poenta. Ova debilčina pravi ustupak USA pred izbore zarad neke kvazi podrške oko ne znam čega jer ništa nije dobio. I kulira EU (iako su oni glasniji oko nezavisnosti KiM). Ovaj spektakl od danas će imati dalekosežne posledice po nas. MMW. Kako nije nista dobio - a olovka? Jedino sto je mogao vise izvuci je jos rolna toalet papira... Edited September 4, 2020 by ters 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 On je toliko patio da bude u Beloj kuci sa US predsednikom da bi potpisao sta god da su mu dali. A da budemo realni, sta bi bilo da nije potpisao? Da je rekao ovo necu zbog EU, ovo necu zbog Kine, ovo necu zbog arapskih zemalja... Ne verujem da bi nam to bas pomoglo, valjda smo to puno puta do sada prosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Da budemo realni - on nema ingerencije da potpise da Srbija nece kupovati Huawei 5G opremu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 3 minutes ago, ters said: Da budemo realni - on nema ingerencije da potpise da Srbija nece kupovati Huawei 5G opremu. Da, mi smo poznati po tome da se tacno znaju sta su cije ingerencije i to se ono bas , bas postuje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 U principu...Alek zamislio da je Tita, Ameri ga vratili na fabricka podesavanja... Sada,nazad kuci pa da se spremi na redaljku EU,Kineza i Rusa... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 2 hours ago, NMX said: Evo i verzije koju smo mi potpisali Ipak je malo drugacija ona sa Kosovom. Tamo je deo za priznanje od strane IZraela. Sta je ovo? Kakav je ovo dokument bez numerisanih stranica i numerisanih clanova spojen spajalicom? Gde su potpisi ostalih strana? Gde je memorandum? Ovo su mogli da ostampaju u bilo kojoj kopirnici ovako... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ja mislim da niti Tramp zna ko mu je danas bio u kuci, niti ovi znaju sta su potpisali. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) 36 minutes ago, Clash said: On je toliko patio da bude u Beloj kuci sa US predsednikom da bi potpisao sta god da su mu dali. A da budemo realni, sta bi bilo da nije potpisao? Da je rekao ovo necu zbog EU, ovo necu zbog Kine, ovo necu zbog arapskih zemalja... Ne verujem da bi nam to bas pomoglo, valjda smo to puno puta do sada prosli. Da je pametan ne bi morao ovo da potpisuje. Ovako otisao tamo sa tri teletabisa, niti je imao pojma o cemu se pregovara, niti se spremio, od borbe za Gazivode stigao do hezbolaha. Ovi gluposti vise ne moze niko da ispravi, svima je jasno da imaju debila koji za tapsanje po ledjima i hemijsku potpisuje sve. Srbija pregovore treba da vodi sa eu i politiku sa eu da uskladi. Edited September 4, 2020 by ras kass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob McAdoo Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) 1 hour ago, Don Juan said: Meni i dalje nije jasno odakle Izrael i Jerusalim na ovoj listi. Šta to ne vidim? Srbija će prebaciti ambasadu u Jerusalim, a za uzvrat će Izrael da prizna Kosovo. Kakav je ovo prelom mozga? Gde je zajednica srpskih opština, gde je garancija slobode kretanja....Zna li i Vučiš šta je i zašto ovo potpisao, a za pola nema ovlšćenja (recimo prebacivanje ambasade). Moje mišljenje je da ovaj haos od sporazuma služi da Srbija "na odloženo" i "u svoja 4 zida" prizna Kosovo i to na sledeći način: Kosovo dobija: - Srbija odustaje od akcije lobiranja za povlačenje priznanja Kosova - priznanje od strane Izraela, KOJE JE SRBIJA POTPISALA, dakle - ohrabrenje za druge države sveta da priznaju Kosovo, a da to više nije protiv interesa Srbije, iako se to jasno i glasno ne izgovara na Pinku i kod Marića... Kosovo prikuplja ta priznanja tokom moratorijuma na apliciranje u UN od godinu dana - izgradnju pruga i puteva, tj. saobraćajno povezivanje za jačanje geopolitičkog položaja Kosova Kosovo daje: - suvlasništvo nad Gazivodama... ali samo "do daljnjeg", kad prodje neko vreme doći će Rosu specijalci i preuzeti Gazivode - moratorijum od godinu dana ne-apliciranja u medjunarodne institucije Izrael daje: - ustupak Vučiću da prizna Kosovo na ovaj bezbolniji način, "na odloženo" - učešće u ovom sporazumu, gde priznaju Kosovo, što je protivno njihovom interesu zbog Palestine, ali su procenili da im je gubitak mali, a dobitak im izgleda nešto znači Izrael dobija: - još jedna zemlja koja je preselila ambasadu u Jerusalim - još dve zemlje (*) koje osudjuju Hezbolah SAD daje: - prostorije za sastanak SAD dobija: - rešavanje još jednog sukoba za Trampov PR - deinstaliranje Huaweijevog 5G iz još jedne zemlje (najprijateljskije za Kinu u Evropi) - prebacivanje SRB ambasade u Jerusalim - osudu Hezbolaha - ojačavanje obaveštajnog aparata na Balkanu - itd. Srbija daje: - Kosovo - partnerstvo sa Huawei-em - seli ambasadu u Jerusalim - oslabljuje ne-američku obaveštajnu mrežu na Balkanu Srbija dobija: - su-korišćenje Gazivoda do daljnjeg - moratorijum na apliciranje Kosova u UN na godinu dana Vučić daje: - videti pod Srbija daje - rizikuje ljutnju Kine za tačku Huawei - rizikuje ljutnju Rusije za par tačaka Vučić dobija: - ustupak od SAD da ga i dalje podržava - ustupak od Kosova zbog tog moratorijuma, da može da prodaje priču o velikom uspehu preko Informera i Pinka - ustupak od Izraela, jer nema puno zemalja koje nisu priznale Kosovo iz sopstvenih razloga, a koje bi sad to uradile zbog SAD i Srbije (Grčka, Slovačka, Španija), jer ne bi mogle ništa da dobiju zauzvrat, za razliku od Izraela - hemijsku olovku. NAPOMENA: Samo sam bacio pogled na papire koji kruže kao navodni sporazum... na osnovu toga je i ovo induktivno tumačenje hijeroglifa. Možda sam promašio neke tačke, a možda su i ti papiri neka internet sprdnja, nisam pratio dalje komentare. Čitao sam one sa spajalicom. 😀p.s. Ovo su bili komentari papira koje je potpisao Hoti. Sad vidim da postoje i Vučićevi papiri... i da i oni imaju spajalicu. 😄 Bagovao mi Safari, nije otvarao slike neko vreme. Edited September 4, 2020 by Bob McAdoo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ja se samo nadam da ne postanemo meta terorista zbog ovoga sa Jerusalimom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 4 hours ago, Kronostime said: Obama dobi Nobela za sporazum Palestinaca i Izraela. Justsayin On je dobio Nobela samo sto je prvi crni americki predsjednik.Nije stigao da obidje ni pola wc u Bjeloj kuci kad je dobio Nobela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 https://www.whitehousegiftshop.com/President-Donald-Trump-Pen-p/inaugpen-2017.htm Evo hemijske Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 4, 2020 Author Share Posted September 4, 2020 Ma jebemu mater oćemo li mi videti šta je ovaj bizgov potpisao ili ćemo da nagađamo po ovim papirima sa spajalicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ima negde video potpisivanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Dao mu olovku, papirić i ključeve od Bele Kuće i rekao mu: ovo ti je da uvek možeš da uđeš u Belu Kuću 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) 1 hour ago, Bob McAdoo said: Moje mišljenje je da ovaj haos od sporazuma služi da Srbija "na odloženo" i "u svoja 4 zida" prizna Kosovo i to na sledeći način: Kosovo dobija: - Srbija odustaje od akcije lobiranja za povlačenje priznanja Kosova - priznanje od strane Izraela, KOJE JE SRBIJA POTPISALA, dakle - ohrabrenje za druge države sveta da priznaju Kosovo, a da to više nije protiv interesa Srbije, iako se to jasno i glasno ne izgovara na Pinku i kod Marića... Kosovo prikuplja ta priznanja tokom moratorijuma na apliciranje u UN od godinu dana - izgradnju pruga i puteva, tj. saobraćajno povezivanje za jačanje geopolitičkog položaja Kosova Kosovo daje: - suvlasništvo nad Gazivodama... ali samo "do daljnjeg", kad prodje neko vreme doći će Rosu specijalci i preuzeti Gazivode - moratorijum od godinu dana ne-apliciranja u medjunarodne institucije Izrael daje: - ustupak Vučiću da prizna Kosovo na ovaj bezbolniji način, "na odloženo" - učešće u ovom sporazumu, gde priznaju Kosovo, što je protivno njihovom interesu zbog Palestine, ali su procenili da im je gubitak mali, a dobitak im izgleda nešto znači Izrael dobija: - još jedna zemlja koja je preselila ambasadu u Jerusalim - još dve zemlje (*) koje osudjuju Hezbolah SAD daje: - prostorije za sastanak SAD dobija: - rešavanje još jednog sukoba za Trampov PR - deinstaliranje Huaweijevog 5G iz još jedne zemlje (najprijateljskije za Kinu u Evropi) - prebacivanje SRB ambasade u Jerusalim - osudu Hezbolaha - ojačavanje obaveštajnog aparata na Balkanu - itd. Srbija daje: - Kosovo - partnerstvo sa Huawei-em - seli ambasadu u Jerusalim - oslabljuje ne-američku obaveštajnu mrežu na Balkanu Srbija dobija: - su-korišćenje Gazivoda do daljnjeg - moratorijum na apliciranje Kosova u UN na godinu dana Vučić daje: - videti pod Srbija daje - rizikuje ljutnju Kine za tačku Huawei - rizikuje ljutnju Rusije za par tačaka Vučić dobija: - ustupak od SAD da ga i dalje podržava - ustupak od Kosova zbog tog moratorijuma, da može da prodaje priču o velikom uspehu preko Informera i Pinka - ustupak od Izraela, jer nema puno zemalja koje nisu priznale Kosovo iz sopstvenih razloga, a koje bi sad to uradile zbog SAD i Srbije (Grčka, Slovačka, Španija), jer ne bi mogle ništa da dobiju zauzvrat, za razliku od Izraela - hemijsku olovku. NAPOMENA: Samo sam bacio pogled na papire koji kruže kao navodni sporazum... na osnovu toga je i ovo induktivno tumačenje hijeroglifa. Možda sam promašio neke tačke, a možda su i ti papiri neka internet sprdnja, nisam pratio dalje komentare. Čitao sam one sa spajalicom. 😀p.s. Ovo su bili komentari papira koje je potpisao Hoti. Sad vidim da postoje i Vučićevi papiri... i da i oni imaju spajalicu. 😄 Bagovao mi Safari, nije otvarao slike neko vreme. Mozes pod lose da stavis da Albanci mogu da lobiraju za priznanja, dok smo se mi obavezali da necemo prstom da mrdnemo povodom toga, nakon godinu dana moratorijuma kad budu imali 100 plus priznanja moci ce da se uclane u koju hoces medjunarodnu organizaciju osim UN. Edited September 4, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 (edited) Kaže dao mi ključeve Bele kuće i rekao mi da mogu uvek da dodjem... Šta, dao mu kao ključeve od gajbe, da privede nekad nešto.. Ja ne razumem ovo 😂 Edited September 4, 2020 by JohnnyDragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ovo je još smešnije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 4 minutes ago, Skyglider said: Ovo je još smešnije Ok... Ostaviću ovo ovde... 🚶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Dodje Vucic s Dodikom u belu kucu gura kljuc u bravu, pokušava ... Eee ne pase kljuc..guraju ponovo, i tako par puta, nista, stisnu zvonce, kad otvara im Baiden, pita, sta želite momci?? 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 8 minutes ago, JohnnyDragon said: Dodje Vucic s Dodikom u belu kucu gura kljuc u bravu, pokušava ... Eee ne pase kljuc..guraju ponovo, i tako par puta, nista, stisnu zvonce, kad otvara im Baiden, pita, sta želite momci?? 😂 "Mi došli po olovku." 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 9 minutes ago, JohnnyDragon said: Dodje Vucic s Dodikom u belu kucu gura kljuc u bravu, pokušava ... Eee ne pase kljuc..guraju ponovo, i tako par puta, nista, stisnu zvonce, kad otvara im Baiden, pita, sta želite momci?? 😂 i kaze "komša odselio" 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Ja ne razumem deo vezan za Gazivode. Dali smo Amerikancima ili? Usput, sve ovo ne liči na zvaničan dokument, i ne kapiram šta je Tramp potpisao, i zašto je Sporazum u dve verzije? Zna se šta je Sporazum, i sve strane ( u ovom slučaju dve strane ) moraju da imaju istovetan tekst. KZŠ na pešačkom ostrvu je...ponižavajuća..sramna.. Zar nisu mogli da održe KZŠ u ambasadi? Ili na nekom pristojnom mestu...ili se time potvrđuje da smo banana država? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Vucic ocajno trazi bilo kog saveznika koji bi mu cuvao ledja, pa se uhvatio Trampa 2 meseca pred izbore. Sa EU ne ide, tamo je vec diktator, u regionu ga niko ne hebe, hoce na 5 stolica, vise ni ne gleda sta potpisuje ni sa kim. Tragicno na sta je spala spoljna politika. Uci cemo u sukob sa svima, a ovi ce pobeci sa koferima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts