Cooper Posted July 16, 2020 Author Share Posted July 16, 2020 Koliko smo u finansijskoj buli najbolje govori da se nema za jednog Bircevica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 (edited) Birčević je, uz svu simpatičnost zbog smotanosti i blentave face, realno smešan igrač. I ova mumificirana verzija Novice je Tim Duncan za Birču. Od Stefana Jankovića možda nešto i bude ako mu se uradi transplantacija mozga, Birčmen jednostavno igrački ima jako nizak plafon, nema tu leka. Edited July 16, 2020 by Chaos Is Me 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Želim mu da nađe klub, ali drago mi je što nas napušta, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Nego razmišljam o Šćepanoviću. Svidelo mi se što je u onoj izjavi, gde je spominjao kako smo zadržali veći deo ekipe, rekao kako zahvaljujući tome nema neke preterane potrebe za fundamentalnim promenama u igri. I to mi je skroz ok. Što bi rekli Ameri if it ain't broken... Hoću da kažem da mi je drago da ne postoji neka doza sujete u tom smislu. Ne mogu da se ne setim Sferopulosa, koji je najpre u Oliju nastavio sa čistim kopiranjem Dudinog stila, a zatim i kroz dalju karijeru. Naša igra, u drugom delu sezone, je bila skroz ok. Odbrana je bila fina, organizovana, tranzicija dobra, spejsing i kretanje lopte. Najveća mana mi je bio relativno slab pnr i oni duži pozicioni napadi, pa je tu bili najviše prostora za napredak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Mogli smo malo lepse da se rastanemo sa Bircom, nije lepo ovako. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 31 minutes ago, realno *w said: Najveća mana mi je bio relativno slab pnr i oni duži pozicioni napadi, pa je tu bili najviše prostora za napredak. Moguće je da će novi plej doneti poboljšanje u pnr. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 1 hour ago, Green23 said: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bircevic-bio-sam-siguran-da-cu-da-ostanem/361765 Kakvi ste ljudi, ovakvog čoveka oteraste ☹️ ceo tekst je vrhunski ali prva i dve poslednje rečenice su ono što razlikuje velikog literarnog maga od običnog piskarala. 2 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 8 minutes ago, uini said: ceo tekst je vrhunski ali prva i dve poslednje rečenice su ono što razlikuje velikog literarnog maga od običnog piskarala. Čovek ga upravo poslao u II sprsku ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Bircevic i budzet ne idu u istu recenicu. Covek je jednostavno dokurcio svima, ukljucujuci i Japanca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 3 hours ago, Chaos Is Me said: Birčević je, uz svu simpatičnost zbog smotanosti i blentave face, realno smešan igrač. I ova mumificirana verzija Novice je Tim Duncan za Birču. Od Stefana Jankovića možda nešto i bude ako mu se uradi transplantacija mozga, Birčmen jednostavno igrački ima jako nizak plafon, nema tu leka. Spojis srce i borbenost Novice, telo Jankovica i dopadljivu blentavost Birce (cisto da ga protivnik potceni) i dobijas fenomenalnu cetvorku 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 21 minutes ago, Jakob Aman said: Bircevic i budzet ne idu u istu recenicu. Covek je jednostavno dokurcio svima, ukljucujuci i Japanca. Ali zato su radi da vrate priglupog Foču koga nisu hteli ni da pogledaju godinu dana, ni trener ni saigraci a kamoli drugi timovi. Povredio se vise puta, sjebao ruku, nije trenirao ali jbg ima u klubu jedan covek koji ce to da pogura laganeze sad kada nema zlog zabara da im ocita bukvicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 A na spisku ti ostanu dvojica sa zbirom ostalih karakteristika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Pa tu je veće pitanje dužina ugovora, nego igrački kapaciteti, očigledno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Meni je samo krivo ako smo se (a izgleda da jesmo) izjajarili. Ako se ne racuna na njega trebalo mu je to odmah reci a ne da odbija ponude (kakve god) cekajuci produzetak ugovora. Na stranu igracki kvaliteti, Birca nije nikada pokazao nedostatak ljudskih. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Pa naravno da su izjajarili, kako na svemu, tako i na ovome 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 16, 2020 Author Share Posted July 16, 2020 . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Opet smo najjači na pleju. Bravo za Gordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Srecan Gorda svima koji slavimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 gde ima, tu se i prosipa.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 3 minutes ago, n4l1m said: gde ima, tu se i prosipa.. On 7/15/2020 at 4:25 PM, n4l1m said: jer tako smo u mogucnosti.. pati.. 11 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 mda, samo sto nama prepisuju i pojacanja koje dovodi futura, dok vi i svoja negirate... mdaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Nadao sam se da cemo dovesti drugog pleja, malo drugacijeg tipa. Cak i da cemo sacekati nekog posle nba cut-a. Ali dobro, prakticno je to ista ekipa, pa da vidimo od cega nam je trener napravljen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Džabe se trudiš Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 16, 2020 Author Share Posted July 16, 2020 (edited) 10 minutes ago, Alek The Great said: ... Pocetak NBA sezone 20/21 je najavljen za decembar, ova ce se igrati do septembra. Bilo kakvi planovi sa NBA trzistem su nemoguci za trenutni EC kalendar. Edited July 16, 2020 by Cooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 16, 2020 Share Posted July 16, 2020 Probajte ubuduce da ne quotujete tu trolcinu, taman sam ga uklonio da ne citam njegove uber gluposti. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts