propolis Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 1 hour ago, Kronostime said: Ode penzija za decembar i januar... Sakota izgleda kao model za Alana Forda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Meni srce puno kada vidim koliko se dr. Nebojsa nervira. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Laki21 Posted December 21, 2019 Popular Post Share Posted December 21, 2019 Još jednom, naš klub je (na žalost) samo ogledalo države u kojoj (na žalost) živimo. Samo u našoj državi vlast preti štrajkom glađu protivu opozicije, a Kapiten kluba preti povlačenjem sa terena zbog zviždanja saigraču. Kao što bi rekao jedan poznati sportski radnik, sve je ovo normalno... Svi mi smo skuvana žaba. Oni kojima su iz dana u dan, sata u sat, minuta u minut serviraju raznorazne gadosti, gde vremenom svaka postaje gadnija od prethodne. Vremenom oguglaš. Pored gigantske gadosti, sitna prođe neopaženo. Ili još gore, uopšte ne bude detektovana kao gadost i nešto pogrešni i zlo. Na kraju dobijamo ovu rezultantu. Potpuni sunovrat morala i svih društvenih vrednosti u svakom pogledu i u svakom zamislivom smislu. Sunovrat čitavog društva u bezdan kojem se ne nazire kraj. Radnici žvižde i psuju sve po spisku ocu i sestri svog poginulog druga, građani vređaju ženu koja nije pristala da bude gradonačelnikova drolja, ministar plagijator ostaje u fotelji i dobija pohvale, uzbunjivač koji ukazuje na krađu enormnih razmera biva zatvoren, predsednik ne laže jedino kada spava. S druge strane, otac privatizuje državni klub (naravno bez da je uložio i dinar svog novca) i daje ga sinu da se igra s njime, kapiten kluba to zdušno podržava, preti, hoće da bije, kači citate i objašnjava šta je nepotizam i navijenje, hoće da izvodi tim sa terena...tu je i paravojska za održavanje reda i discipline... Kad se sve to sagleda, gde mi to u stvari živimo, onaj čovek sa plakatom i svi koji su izviždali Tatino Govno su istinski heroji današnjice. Verujem da deluje pompezno ovo što govorim i da preterujem, ali to zaista jeste tako. Biti protiv većine i protiv glavnog toka danas je herojstvo. Biti u manjini, ne odustati od sebe, od svojih uverenja, prinicipa, moralnih i životnih vrednosti, jeste herojstvo. Ovo što mi živimo u neku ruku se može predstaviti kao epska borba dobra i zla. Skoro pa kao u bajkama. Svi oni koji ne pristaju na to, koji se ne saginju i ne gutaju po naređenju, odbijaju sendviče i i dalje imaju svoje ja, za mene su istinski heroji današnjice. Makar i na jednoj tako sitnoj i nebitnoj stvari kao što je jedan košarkaški klub. Drugarice, drugovi, ne dajmo se pasjim sinovima!!! 64 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 28 minutes ago, Боги said: Изгледа да је плеј Наз Митроу Лонг Lorenco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Just now, mmajstor said: Lorenco? Ја немам појма ништа. Преносим шта људи спекулишу. Капирам да нас Лоренцо не напушта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 13 minutes ago, propolis said: Sakota izgleda kao model za Alana Forda Sneg je napadao ovako visoko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Nebojsa je nama sve vreme pricao da je ovo 'porodican koncept'. Ko nam je kriv sto nismo na vreme ukapirali 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) 2 hours ago, mile-r said: Hoce li biti i kada snimak vecerasnje tekme ? Hoce li biti ikada snimak vecerasnje tekme ? prepravio sam ti ovo da valja. Edited December 21, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) '' ...stan' Lorenzo...stani, stani... 🎵'' Edited December 21, 2019 by Wingwalker 4 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) Uz sve čestitke celom timu od 11 igrača (koji je na neki način i žrtva i heroj, kao što reče @Laki21), a pre svega Lorenzu, Beronu, Boriši, Gistu, Đenki, pa i Laziću kao igraču, stvarno, svaka čast, ovo što je on posle tekme uradio treba mirno sagledati, a ne da penimo i besnimo, kao Branko Lazić i njegov Gazda. Pre svega, možda je i sramotno, ali ključna reč je LICEMERNO. Prvi nas je @Mile1 podsetio na "slučaj Omić", a posle i @Jenkins lepo pokazao. Ali, takođe se treba podsetiti da se, dok je Lazić isto tako bio u timu, sa tribina naglas zviždalo Galu Mekelu, koji je PLEJMEJKER, a još više i Radičeviću koji je DOMAĆI PLEJMEJKER, naš samo u Joviću nađen Zlatni gral. Branko Lazić ni u jednom ni u drugom slučaj ni reč nije rekao. Ako to nije licemerje, ne znam šta je. Takođe, @Del Piero kao da mi je čitao misli, bukvalno sam isto pomislio (samo bez one poslednje rečenice u tvom postu). Da neko kaže novinarima: "Izaći ćemo uskoro sa detaljnijim izjavama..." i da nosi sako, 100% bi zaključio da je taj neko političar, i to političar sa vladajuće strane. Nažalost, jer ga baš (i dalje) gotivim kao igrača, već vidim kako po završetku igračke karijere već seda u neku fotelju kao "Zamenik glavnog spinera za zamajavanje naroda". Edited December 21, 2019 by Laki_Majak 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Duboko sam razocaran, ne znam sta da napisem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 ne znam dal cu ikada skupiti snage da iskomentarisem zamenu, mocnog kuridze i njegovih 13 ppg u abi(na 30 minuta), koji je odbranu poslednji put igrao nikad, umesto derika i fayea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 4 hours ago, Laki_Majak said: Uz sve čestitke celom timu od 11 igrača (koji je na neki način i žrtva i heroj, kao što reče @Laki21), a pre svega Lorenzu, Beronu, Boriši, Gistu, Đenki, pa i Laziću kao igraču, stvarno, svaka čast, ovo što je on posle tekme uradio treba mirno sagledati, a ne da penimo i besnimo, kao Branko Lazić i njegov Gazda. Pre svega, možda je i sramotno, ali ključna reč je LICEMERNO. Prvi nas je @Mile1 podsetio na "slučaj Omić", a posle i @Jenkins lepo pokazao. Ali, takođe se treba podsetiti da se, dok je Lazić isto tako bio u timu, sa tribina naglas zviždalo Galu Mekelu, koji je PLEJMEJKER, a još više i Radičeviću koji je DOMAĆI PLEJMEJKER, naš samo u Joviću nađen Zlatni gral. Branko Lazić ni u jednom ni u drugom slučaj ni reč nije rekao. Ako to nije licemerje, ne znam šta je. Takođe, @Del Piero kao da mi je čitao misli, bukvalno sam isto pomislio (samo bez one poslednje rečenice u tvom postu). Da neko kaže novinarima: "Izaći ćemo uskoro sa detaljnijim izjavama..." i da nosi sako, 100% bi zaključio da je taj neko političar, i to političar sa vladajuće strane. Nažalost, jer ga baš (i dalje) gotivim kao igrača, već vidim kako po završetku igračke karijere već seda u neku fotelju kao "Zamenik glavnog spinera za zamajavanje naroda". Све си тачно рекао..., немам више лајкова па морам овако. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 TATA KUPI MI KLUB, 14 slova, 14 majica, 14 ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 (edited) Прије 30 година бодиград Лазић би ладно био јунак Топ листе надреалиста: Штрајк власти против рудара Edited December 21, 2019 by Константин 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Kad sam bila klinka, zaista sam najvise navijala za Zvezdu I u odeljenju I u skoli I u zgradi, mislila sam da sam jedan od najvecih navijaca na svetu, zaista. verovatno u svom gradu od 30 hiljada stanovnika I jesam bila 😄 znala sam da ostanem budna do pola noci samo da bih uhvatila reprizu na rts2. gledala sve reportaze sa utakmica. ali nikad nisam lepila postere po sobi, kupovala dresove oblacila se crveno I belo I iska u krajnost. onda sam dosla u BG, upisala faks I saznala za drustvene mreze. I tu sam videla koliko zapravo ima fanatika, opterecenih, ali bukvalno opterecenih kkCZV. po nekoliko tvitova o Zvezdi dnevno, brani se neodbranjivo, I sigurna sam samo iz razloga jer poznaju predsednika, znaci im, ne vecini naravno ako im se obrati, pozove na cajanku. mislim, meni je to kao delimicno 😄 odrasloj osobi nezamislivo. bilo je nemalo sizofrenih cepanja I kod navijaca Partizana, na ovom forumu kada je doslo do smene Sampiona. ono sto hocu da kazem, da sport treba da bude nesto sto uveseljava ljude ili na normalan nacin rastuzuje. ekstremizam nikome nije doneo dobro. I za mene je svako, ali svako ko moze da podrzi igranje Filipa u ovakvoj Zvezdi nista vise do placeni navijac predsednika koji nam jeste mnogo toga lepog doneo, ili teska kosarkaska neznalica. 23 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Na sajtu EL stoji podatak o preko osam hiljada gledalaca u Areni. Vi koji ste bili, je l' stvarno bilo toliko, pošto vidim da se ovde piše o 3-4 hiljade, max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 27 minutes ago, 21Barkley said: Na sajtu EL stoji podatak o preko osam hiljada gledalaca u Areni. Vi koji ste bili, je l' stvarno bilo toliko, pošto vidim da se ovde piše o 3-4 hiljade, max. Bilo taman toliko. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Samo sam mu postavio par pitanja i kreten me blokirao. Šta pije PDF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Paradoksalno je da utakmicu sinoc nije dobio utakmicu Lorenco, nego to što TO nije igralo kada bi obično igralo i to što TO nije igralo koliko bi obično igralo. Da je sve bilo normalno, mi bismo pukli kao što je to bilo mnogo puta. E, sada, zašto TO nije igralo? Šakota na svoju ruku to nije uradio. Postoji mogućnost da ga je zaboravio jer mališa obično sedi na kraju klupe i daleko od njega, a starac u devedesetim vidi metar oko sebe. Čak i da ga je zaboravio, stigla bi depeša. Filip sigurno nije sam rekao da neće da ulazi jer on tatu pita i kada treba da se obrije. Znači, ostaje da je to naredio tatko. Zašto, to je misterija. Tako sujetan čovek bi logično ubacio sina da igra celu utakmicu, iz inata. Ali, nije. Da je shvatio da ce izgubiti utakmicu ako srlja sa Filipom, ne stoji. Ne stoji jer on poodavno zna da mu sin nema pojma i nista novo nije sinoć morao da spoznaje. Ostaje to što može da plaši, a to je da je on već sinoć smišljao neko mnogo veće zlo, neki potez kojim će da se osveti svima za ono što mu je sinoć priređeno. Možemo da nagađamo šta. Prodaja Lorenca, otpuštanje Gista, Berona, Djenke... Ili nešto što nikome nije ni na kraj pameti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 36 minutes ago, 21Barkley said: Na sajtu EL stoji podatak o preko osam hiljada gledalaca u Areni. Vi koji ste bili, je l' stvarno bilo toliko, pošto vidim da se ovde piše o 3-4 hiljade, max. Jeste, najviše do sada je došlo "najvatrenijih", pa je taj deo bio fino popunjen. Gore standardno je bilo ponjeno po 3 sektora sa južne i severne (tu je prodato oko 3k sezonskih). Donji prsten je bio malo prazniji po bokovima, iako je deo gde sedi parter B rasprodat sezonskim kartama, bio poluprazan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 7 hours ago, Laki21 said: Drugarice, drugovi, ne dajmo se pasjim GUZONJINIM sinovima!!! Samo mala ispravka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Samo da proverim kako mi stoji avatar 19 5 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Ja msm da sad od Covketa mozete da ocekujete samo nesto neocekivano.Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Najavljuju dva igraca u skorije vreme. Iskreno se bojim da je jedan od njih Stimac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts