Jump to content

Laki21

Član foruma
 • Content Count

  5,063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Laki21 last won the day on September 27

Laki21 had the most liked content!

Community Reputation

12,232 Excellent

About Laki21

 • Birthday 08/08/1966

Recent Profile Visitors

6,173 profile views
 1. Evo i tašta, onkološki bolesnik, bila na imunoterapiji, par meseci nakon završetka iste, danas primila (pvog) Fajzera.
 2. Dobrivoje se rasplakao na kraju. Zato će biti nabolji kada bude najviše trebalo. Jer mu je STALO. Ne postoje te pare koje te toliko motivišu kao želja i ljubav. U to ime da se podsetimo;
 3. Ceterum censeo.. 1/2, 2/1 skorer centar
 4. Laza Kaćanski okačio na tnjiter; Lazarevic, Simonovic, Davidovac, Uskokovic ukupno 41 min. na terenu i JEBENIH O poena, 1 asistencija , 3 skoka. Da se podsetimo da ovi ljudi nisu volonteri, već primaju (dobre) pare za ono čime se bave.
 5. Glede Ivermektina, rekao bih da tu definitivno ima nečega. Do vakcine, a naročito dok sam negovao mamu (covid), redovno sam ga uzimao uz NAC, ekstrakt slatkog pelina, D vitamin, cink, selen, C vitamin, ulje divljeg origana. Nisam se zarazio, a bio sam u najdirektnijem mogućem kontaktu sa njom, masku sam počeo da nosim tek od četvrtog ili petog dana (kada je covid potvrđen). Takođe, kolko se sećam, Akiro je doslovno spalio koronu konjskom dozom Ivermektina. Ne mogu glavu da položim da radi, ali sam pre sklon mišljenju da ima efekta nego da nema.
 6. Radonjić je želeo Noka, želeo je Lesora. Dobio je kitu. Tj ovima je ponuđeno po 350K. Može on da želi koga hoće, dobiće kitu ponovo sve dok VD bude nudio 350K za ključne igrače.
 7. Nemojmo se zajebavati, ispada da je Radonjić retardiran? Da ne bi dove dve zverke da može? BTW, danas smo videli kako izgleda kada se naleti na desetogodišnji sistem koji nemožeš da prebiješ kao što smo prebili Žalgiris. Svaka ekipa koja može fizički da nam isparira a ima sistem će nas otresti bez problema, dok god budemo na ovom rosteru.
 8. Ovo je isključivo i samo poraz uprave tj VD Precednika. Ne postoji tim na planeti koji je ikada osvojio nešto a da nije imao makar jednog skorera u rosteru odnosno igrača sposobnog da iskreira za sebe i pogodi i jednu dominantnu peticu (Kuzmić to nije jer je jednodimenzinalan igrač, a Mitrović je samo Rudolf pomoćnik). Cilj ove igre je da se lopta probaci kroz obruč makar jednom više od protivnika. Sa najboljom odbranom planete, makar bili Pistonsi iz devedesetih, na kraju nećemo osvojiti ništa ako ostanemo na ovom rosteru. Dakle ako gospodin VD nije sposban
 9. Ima tu više faktora. Prvi, živimo u cirkus zemlji sa cirkus rukovodstvom koje sve odluke donosi na osnovu mišljenja fokus grupa i uticaja istih na rejtnig. U stvari bi trebalo da se zovemo Rejting Srbija a ne Republika Srbija. Drugo, zbog prvonavedenog imamo najeću incidencu virusa korone na planeti - breže, jače, bolje! Treće, Pionir i Arena su inkubatori virusa u doslvonom smislu reči - dakle ne metaforički. Računajte da je tu oko 60-70% gledaoca nevakcinisano a ida po trenutnom broju dnevno zaraženih u Beogradu ti imaš u sali najmanje 12-15 akutnih pren
 10. Utisak večeri Borjan. Trenira li taj čovek uopšte? Masa rekreativaca je kud i kamo boljem stanju od njega.
×
×
 • Create New...