Jump to content

Laki21

Član foruma
 • Content Count

  4,775
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Laki21 last won the day on June 28

Laki21 had the most liked content!

Community Reputation

11,272 Excellent

About Laki21

 • Birthday 08/08/1966

Recent Profile Visitors

3,594 profile views
 1. Laki21

  Tata

  Drug, ovaj naš je bijedni amater. Ne može svako da se pohvali da mu je Precednik kluba u doba najvećih uspeha bio čovek kome čitulju daje Pablo Eskobar.
 2. I ruke i noge za Tobija.
 3. Ko što već rekoh ranije, da pokolje pun vrtić dece i siluje vaspitačice, rejting bi mu opao cirka 2%. Ne treba zaboraviti ni da kada razni Jutke i Palme jebu kćeri srBskim domaćinima ovi u znak protesta kažu "Drugi put stavi i haltere."
 4. Laki21

  Tata

  Mlad si momak, ne znaš tradiciju, ali opraštam. Mi stariji još iz doba kad su Vokri, Prekazi i Šalja igrali u komšiluku sećamo se Šok Junajteda.
 5. Svo ovo Dekijevo palamuđenjeće se pokazati u pravom svetlu nakon što vidimo sastav u sledeće dve tekme. Ukoliko Degenek i dalje bude sušen, biće jasno i koliko košta građevinska dozvola.
 6. Laki21

  Tata

  Postoji velika istina u tome da se ne biraju sredstva, sredstva za ugovore Želimira i njegovih akvizicija najveća su ikad viđena u ovom delu Evrope.
 7. Uvek je radost kada neko od ovih govana popije po pički.
 8. Ne može grbav čovek da bude igrač.
 9. Mogao bi Kalina da bude na tapetu, cenim da im je to najhitnije. Uvek je tu bilo puno mozga
 10. Lepo je što nas i FMP računaju kao jedan klub
 11. Ludo me zanima hoće li govna iz uprave nastaviti da se svete čoveku jer ne pristaje na njihove arapske kombine, a još više, hoće li Stanković i dalje pristajati da igra kako mu oni sviraju na uvce. Ukoliko im i dalje bude išao niz dlaku, nije ništa manja splačina od njih samih.
 12. Gle, oštar pristup je recimo ono što gaji Purple Obradović. On jebe majku svima redom, bez obzira kako se ko zove, je li zvezda, crn ili beo. Dok je ovaj naš jebavao materu isključivo domaćim igračima, pa čak i tu je znao gde je tvrdo i gde ne sme da se iskaže. Dakle, u praksi imaš grupu igrača na koju se izdireš i jebavaš sve mrtvo i živo, grupu gde paziš šta pričaš i grupu gde tapšeš po dupetu i ne smeš mrko da ih pogledaš, to je direktan put u propast iz koje nema povratka jer si nepovratno razjebao svaki spoj timske hemije i zajedništva. To se ne radi, t
 13. To što je radio negde drugde nema nikakve veze s onim što je radio kod nas. Da ne dužim, u trenutku kada je dobio otkaz U POTPUNOSTI je ispustio tim iz ruku, bez ikakve šanse da se bilo kakva sinergija povrati. Šta je trebalo čekati? Na koji način je klub trebao da stane iza njega? Da otpusti čitav tim a njega zadrži? Na osnouvu čega misliš da je moglo biti nekih promena na bolje?
×
×
 • Create New...