Princeton Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Gudura poslije Belinelija, usao u konflikt i sa Okobom. Sta znam, volim da vidim 😬 Kao da poslije tih situacija malo zivne, ubrizga se doza andrenalina u zile. Simon cava odma smiruje cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Simon je car, jedan po jedan. Jbt, odera ga Djordjevic danas 30+ minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Sto bi Del Boj na francuskom rekao, igra nam je "bonnet de douche". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) 17 minutes ago, Princeton said: Fourner i Batum su igrali 15-20mins, De Colo nije ni igrao. Zajebani su Francuzi, imaju fizicki odlicno pripremljenu reprezentaciju, mogu da peglaju strasnu odbranu. Na pocetku utakmice nismo mogli nista da ubacimo iz reketa, bukvalno su nas zakljucali. Ja njima prognoziram semis najmanje. isto kao sto nama nisu igrali Lucic, Bogdanovic i Bjelica, a Jokic je sve vreme igrao cetvorku. To je bukvalno tri clana prve petorke. Nemaju pleja, nemaju cvrstinu u prvoj petorci, dok ovo pomocno osoblje ne moze vola da ubode spolja. Lagano iza Litvanaca, nas, Spanaca, Amera, Australije, mozda cak i Argentine. Edited August 27, 2019 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 može li neko da postavi eventualna ukrštanja nakon grupne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 1 minute ago, Wingwalker said: može li neko da postavi eventualna ukrštanja nakon grupne... https://en.wikipedia.org/wiki/2019_FIBA_Basketball_World_Cup Ili http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/competition-system Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 4 minutes ago, McLeod said: isto kao sto nama nisu igrali Lucic, Bogdanovic i Bjelica, a Jokic je sve vreme igrao cetvorku. To je bukvalno tri clana prve petorke. Nemaju pleja, nemaju cvrstinu u prvoj petorci, dok ovo pomocno osoblje ne moze vola da ubode spolja. Lagano iza Litvanaca, nas, Spanaca, Amera, Australije, mozda cak i Argentine. Pa dobro, niko nije rekao za nas da smo uzasni. Pripremne su utakmice, igramo se i oni i mi, kad dodju kljucne utakmice bice to sasvim drugacija kosarka. Cvrstinu imaju, kad su se malo uozbiljili u odbrani, izbacili su nas do centra. Fintirali smo vazduh po 3x i forsirali teske suteve. Ovo sto mi na forumu zovemo prebijanje u reketu, to se zove big boys ball. Kada sudije naprave takav kriterijum, nema plakanja, nego u kost, bori se. Ona tehnicka sto si ti odobravao, to nije nista drugo do iskazivanja slabosti. To se ne smije. Iza Argentine? Jbga sad. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnajJova Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Ovakav Guduric, sa ovakvim Micicem je najslabija karika u lancu. Obojica totalno van ritma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Just now, Princeton said: Pa dobro, niko nije rekao za nas da smo uzasni. Pripremne su utakmice, igramo se i oni i mi, kad dodju kljucne utakmice bice to sasvim drugacija kosarka. Cvrstinu imaju, kad su se malo uozbiljili u odbrani, izbacili su nas do centra. Fintirali smo vazduh po 3x i forsirali teske suteve. Ovo sto mi na forumu zovemo prebijanje u reketu, to se zove big boys ball. Kada sudije naprave takav kriterijum, nema plakanja, nego u kost, bori se. Ona tehnicka sto si ti odobravao, to nije nista drugo do iskazivanja slabosti. To se ne smije. Iza Argentine? Jbga sad. Kazem mozda, verovatno ne, ali sve ove pobrojane su definitivno ispred. Argentina moze da odigra brzo i leprsavo i da ih uvede u probleme mada do tog meca sigurno nece doci. Grke sam zaboravio, definitivno su jaci od njih. To je sest ekipa, sigurno su autsajderi u QF sa kim god igrali (ako doguraju dotle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 (edited) Pa i mi smo njih razbili u odbrani u drugom poluvremenu. Mi imamo veci potencijal u napadu i tu je razlika izmedju nas i francuske. Edited August 27, 2019 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Micić i Lesor jednostavno zaslužuju jedan drugog. Bila bi poetska pravda da se nađu u istom timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Spustio sam skroz ocekivanja od Vase, otprilike kao 2017. u reprezentaciji. Mozda iznenadi nekom trojkom kao protiv Rusije, mozda ne, u svakom slucaju je bezbolnije ovako. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 29 minutes ago, Princeton said: Gudura poslije Belinelija, usao u konflikt i sa Okobom. Sta znam, volim da vidim 😬 Kao da poslije tih situacija malo zivne, ubrizga se doza andrenalina u zile. Simon cava odma smiruje cc Pickarao se Gudura i sa Prepelicem u finalu pre dve godine, i to onako bas vidljivo. Dok se npr. u Zvezdi i Feneru ne secam nekih takvih situacija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 @McLeod Nezahvalno je praviti sada neke prognoze, ima tu dosta rezerve kod svih ekipa. Kada dodju prve ozbiljne utakmice na SP, onda bi mogli da pravimo neke projekcije. Recimo ja ne vjerujem puno Grckoj i Spaniji, ali jedva cekam da vidim kako ce reagovati kada nalete na prve nagazne mine. Od outsider-a najvise postujem Litvaniju, imaju tu timsku kulturu, disciplinu, koja redovno pronalazi nacin da skida velike skalpove na takmicenjima. Francuzi su odlicni fizikalci, mogu da drze visok tempo citavu utakmicu, uz pravilnu fizionomiju petorki, tempiranje energije kod glavnih igraca, ozbiljan su oni igrac. Australija je ok, tu sam pristrasan, pa da se ne glupiram. Italija isto moze da iznenadi jednu utakmicu, ako im naleti suterski dan, lako mogu da budu Cibona nekoj Zvezdi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Quote HIMNA SVETI SALE Kličemo ti s ljubavlju Svetitelju Sale Srpske usne ljube ti Sjajni odsjaj glave. Dole Birča pored Brada A na klupi Bobi vlada. Slavite ga Srbi, Slavite i trojke! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Idemoooooooooooooooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Izvol'te 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Bobi najbolji za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Idemo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Sto im ne igra Nunjo Gomes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Sipaj, Bogdane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ajde pisite nesto, nemojte da bude da sam zloupotrebio moderatorsku funkciju ni zbog cega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 2 minutes ago, Duh koji lebdi said: Sto im ne igra Nunjo Gomes? Al' im zato igra Durant. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Polako Bogdane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Poludi, Simone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts