Jump to content

VoxDetox

Moderators
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VoxDetox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. K. Dot - 30 dana za vredjanje i pretnje preko PM-a, uz upozorenje pred trajni. Celokupna moderacija je vecala oko ovoga, finalna odluka je da nece biti trajnog bana, ali da je ovo fudbalskim recnikom narandzasti karton i da ce svaki sledeci slicni prekrsaj, pa i nesto blazi, za sobom povuci trajni ban.
  2. @Atila trajno, zbog kloniranja nakon trajnog bana...
  3. Sa zakasnjenjem - 15 dana.
  4. Valter - 30 dana i poslednje upozorenje, jer ce sledeci ban biti trajni. Kolicina ispisanih gluposti, patkometrije, trovanja, flejmovanja i zatrpavanja vise topika PDF Fudbal (verovatno i PDF Kosarka) zahteva ozbiljno i obimno angazovanje, zauzima enorman prostor, a ovo je tek bio deo "opusa".
  5. Johnny Clash - 30 dana. Spammovanje vise tema, obesmisljavanje diskusija i njihovo srozavanje ispod svakog nivoa. Posebno pogledati split temu o Kini. JClash je vec bio banovan za spamming, opominjan, moderatori su mu pisali poruke, bez ikakvog efekta. Imajuci sve u vidu, ovo je ujedno i poslednje upozorenje.
  6. Deep State ce da odmori 24h od foruma.
  7. Svako (dalje) nepostovanje Pravilnika i ponavljanje dezinformacija o nametanju sovinisticke uredjivacke politike ce biti sankcionisano.
  8. Nakon inicijalnog kratkotrajnog bana koji nije urodio plodom - transformacija u kaznu po Pravilniku. 30 dana
×
×
  • Create New...