Jump to content

ZnajJova

Član foruma
  • Posts

    416
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZnajJova

  1. Bila je slobodnija od svih drzava pod cizmom SSSRa i slobodoumnija od barem polovine Zapadnog sveta...ako treba da navedem primere, nije problem. Sve to bez visestranacja, demokratije i ostalih blagodeti druge polovine 20.veka. Sa sve redovima za secer i kafu, bila je ideal za narode koje su anglosaksonska djubrad prodala za tepsiju ribe drugu Staljinu. Veca je sloboda stajati u redu za secer jedne propale ekonomije, nego ulaziti na zadnja vrata autobusa zbog boje koze u zemljama gde je svaka druga cigla u svakom zidu zaradjena odsecanjem ruku i nogu po Afrikama, ropskim radom i ostalim bedastocama. Kada jednu grupu naroda prodas u roblje , moras da budes veliko govno od coveka da im se smejes za sve sto im se u tom ropstvu dogodilo. Kada to pricas kao covek koji je ziveo to vreme, onda si samo sitna dusa i licemer.
  2. Hrvati i Slovenci kao stub odbrane od ruske cizme , kako je ovo dobro...
  3. Nije ranjavan na Kadinjači, ali kada bi pristao ne neki ugovor 3+1, moglo bi se razgovarati.
  4. Imam utisak da je Volden sam sebi uskratio tu slobodu. I pre povrede, trebalo mu je 15 minuta u igri da se oslobodi treme,ili cega vec.
  5. Energija i Birca ne idu zajedno
  6. U Kini jeste. Mi smo u Srbiji u nekim periodima istorije imali barem nekakav privid demokratije, oni nisu nikada. Ostaci gradjanske klase u Srbiji jos uvek prepoznaju sta je sekta, a sta je politicka partija.
  7. Tako što je u nekom trenutku na vlast u partiji dosla pragmaticna ekipa, koja je shvatila da se mogu imati i "jare i pare", i da se sa stalnim rastom standarda ljudskim bićima mogu prodati svakakva sranja. Ako ima nekih sličnosti izmedju USA i Kine, ova je prva. Kada sistem zabaguje, onda se u USA pojavi Trumpetalo , a u Kini bude nekih masovnih egzekucija, pa se dalje nastvlja u istom pravcu, sve sa pričom o demokratiju u USA, i monolitnosti partije i sličnim sranjima u Kini.
  8. Naravno da jeste. Gadim se svih krajnosti, u kojima se brane stavovi koji nemaju veze sa civilizacijom u kojoj zivimo. To su neki forumaski silikoni, kojima se kiti "i musko i zensko", sa jedne i druge"ideoloske" strane, a sve to nema,ili ima jako malo veze sa real politikom, koju mi ovde "bistrimo". Mene je iskreno strah od svih desavanja u USA, jer USA mi je poslednja cvrsta karika u ovom usranom svetu. Kakva god da jeste, sa sve ovom budalom na celu, svima uliva neki osecaj globalne sigurnosti. Ali, ima nesto globalno trulo, sa povampirenjem fasizma diljem severne hemisfere, a USA ne igra ulogu koju je sama sebi dodelila.
  9. Ko je ovde borac za slobodu americkih gradjana? Ja nemam nikakave internacionalne brigade, a ni ideje koje bi im mogle pomoci. Samo me je strah.
  10. To je moj ideal.I ja to ozbiljno mislim. Sreca sta ga ti nisi izgovorila prva, jer ne bi znacio nista. Moguce je da jedan stan, u sto godina, ima samo par bubasvaba. Onda naidje vreme kada im se zivotni uslovi poklope sa terminom razmnozavanja. I onda od kafance nastane poljance.
  11. Mi nismo elita, nas ovo boli. SM je incident, kao i ova budala Tramp. USA je poslala MP, ali to je ono kada bacis buket cveca na gomilu govana koja si izasrao 1945. Ne mirise. Dobro.
  12. Najteze je odbraniti ideoloski stav budale. Taj magarac ce posle prve uplate (nema se para) nekih "zelenih" potvrditi da sva istrazivanja govore da je ljudski uticaj na klimu evidentan, i da su ga savetnici, koje odpusta isti dan, nagovorili da ede gomna.
  13. Ja to razumem. Ono sto mi je nepojmljivo, je pokusaj "trumpista" na forumu, da to odbrane ideoloski. Tu mi staje "pamet", odavno spaljena Milosevicevim, Vucicevim i ostalim pokusajima odbrane 1st i ostalih amandmana i clanova Ustava. Posle intervencija diljem sveta, a sve u cilju spasavanja demokratije, niko u USA nema hrabrosti da posalje Nacionalnu gardu ili kakvu slicnu armadu, da izgazi ova govna, pa im se posle izvine zbog prekomerne upotrebe sile. Ili si baja, il si mali knindza...ili si fasista... ne znam kako branis svoj politicki pravac, ako prema fasistima nemas jasan stav. Pa prema cemu ga imas prijatelju...
  14. Nije. To je samo piskaranje na nekom nebitnom forumu. Sranje je, sto postoji i promil mogucnosti da predsednik zemlje koja je bila, i sada je, moj ideal demokratije, koketira sa fasistima. I to ozbiljnim fasistima.
  15. Ljudi imaju osecaj da se to djubre(DT) pretvara i eksplicitno laze kao pas. Mislim da je to u pitanju.
  16. Neko, na nekoj drugoj temi, pomenu kako je proslo 25 godina od smrti Milana Mladenovica ... jbt, kakve bi covek pesme napisao da moze da procita neke postove na forumu koji je bio na sisi EKV, Partibrejkersa i ostale rodbine ...kakav pad, strasan pad.
×
×
  • Create New...