Barkley#34 Posted Wednesday at 10:44 PM Share Posted Wednesday at 10:44 PM I u Partizanu je poslednjih godina redovna pojava. Mada, kada je Antić u pitanju, a i ne samo on, trebalo bi da plati klubu što je igrao a ne da oprašta dugove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted yesterday at 01:24 PM Share Posted yesterday at 01:24 PM 23 hours ago, JPM said: Novi odlazak iz Humske: Fudbaler zbog dugovanja napustio Partizan U tekstu bukvalno stoji: Ako ovo ima logike, evo da ga jebem. Znači tražio da izmire dugovanja. Oni nisu izmirili. On im oprostio dugovanja i otišao. #brainfart Najbolji potez FKP u ovoj deceniji. Ne plaćaš Nikolu Antića i onda on ode. 😂 Ih, kad bi ovaj model bio primenljiv na veći deo tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 01:25 PM Share Posted yesterday at 01:25 PM Just now, fillam said: Najbolji potez FKP u ovoj deceniji. Ne plaćaš Nikolu Antića i onda on ode. 😂 Ih, kad bi ovaj model bio primenljiv na veći deo tima. To ti kažem. Što se cimao da traži...samo si odi brate 😄 14 hours ago, Barkley#34 said: I u Partizanu je poslednjih godina redovna pojava. Mada, kada je Antić u pitanju, a i ne samo on, trebalo bi da plati klubu što je igrao a ne da oprašta dugove. Ali ne, meni je bilo nejasno što je tražio da mu isplate ako neće da se bori za svoje pare. Ova situacija mi mnogo smešna. Antić: Dajte mi dugovanja! FKP: Nećemo. Antić: Dobro nemoj se ljutiš jebote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted yesterday at 02:03 PM Share Posted yesterday at 02:03 PM On 12/25/2024 at 12:47 PM, JPM said: Navijači zahtevaju: "Otkaz Nenadu Lalatoviću" Navedeno je u jednom redu, no za one kojima je promaklo, i za one koji nisu citali dalje od naslova, ovo je samo stav clanova internet foruma fkvojvodina, ne stav Firme/severa, ili rezultat nekog konsenzusa sireg kluba navijaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago (edited) 10 hours ago, JPM said: To ti kažem. Što se cimao da traži...samo si odi brate 😄 Ali ne, meni je bilo nejasno što je tražio da mu isplate ako neće da se bori za svoje pare. Ova situacija mi mnogo smešna. Antić: Dajte mi dugovanja! FKP: Nećemo. Antić: Dobro nemoj se ljutiš jebote... Mislim da je vise bilo do toga da mozda negde u inostranstvu ima neku ponudu od nekog kluba da predje kod njih i igra za vecu platu. I onda je dosao i rekao ovima iz FKP: "Dosta mi je vise igranja u ovom klubu i ovoj ligi, ako hocete da i dalje igram za vas isplatite mi dugovanja". Drugim recima ili da prima platu na vreme ili da ne radi nista, a pokupi svoje pare kada mu istekne ugovor. Onda su se dogovorili o raskidu ugovora, Antic ce naci novi klub gde ce igrati i/ili imati vecu platu, a FKP ce da trazi novog levog beka. Inace, ovo sa Lalatovicem nije prvi put, svadjao se on i sa novinarkom iz Krusevca i sa publikom i sa svojim pomocnim trenerom i uvek je to izgledalo kao da izjavu daje neki agresivni huligan od 20 godina kojem nisu sve ovce na broju. Da ne pricam kako je naprasno u svakom klubu u kojem je radio dolazilo do marginalizacije stranih igraca i kako je svuda pravio tim sa 10-11 igraca koji znaju srpski jer tip nije mogao da nauci ni rec engleskog. Edited 19 hours ago by bergkamp bcd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts