Kronostime Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ako je ovo sve što smo odradili za Teparin oproštaj, malo sam razočaran. Valjda se izvade malo kad bude tekma protivU Mege. Revijalna utakmica na kojoj ce TNT trio izaci na parket zajedno uz zvuke Makar se igralo protiv KK Slodesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ako je ovo sve što smo odradili za Teparin oproštaj, malo sam razočaran. Valjda se izvade malo kad bude tekma protivU Mege. evo tri puta pišem & brišem post jer mi svaki put izgleda zajedljivo i kao povod za svađu; meni je, kada pokušam da sagledam TNT učinak relativno objektivno, on (učinak) underwhelming za klub kao što je partizan. nowitza je realno bio taj veliki igrač kojeg su povrede isekle a tepić i tripković retko sjajni momci / ljudi koji u basketsportsu jednostavno nisu uspeli da ispune očekivanja koja su im nametnuta ili makar predviđena. za mene je tnt više neki romantičarski "what could've been", negoli prava pravcata svetla istorija kluba. gotivim ih, svakoga na određen način ali mislim da nemaju neku naročito važnu ulogu za klupsku istoriju osim veličkovića. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 3 hours ago, oubrevo. said: evo tri puta pišem & brišem post jer mi svaki put izgleda zajedljivo i kao povod za svađu; meni je, kada pokušam da sagledam TNT učinak relativno objektivno, on (učinak) underwhelming za klub kao što je partizan. nowitza je realno bio taj veliki igrač kojeg su povrede isekle a tepić i tripković retko sjajni momci / ljudi koji u basketsportsu jednostavno nisu uspeli da ispune očekivanja koja su im nametnuta ili makar predviđena. za mene je tnt više neki romantičarski "what could've been", negoli prava pravcata svetla istorija kluba. gotivim ih, svakoga na određen način ali mislim da nemaju neku naročito važnu ulogu za klupsku istoriju osim veličkovića. Velikim delom si u pravu. Međutim, ima tu još nečeg, malo romantičnog pogleda na period uspeha, jer tu je onaj momenat da su tih godina uspesi išli stepenik po stepenik, pa navijači delom sve koji su bili deo tih stepenika posmatraju kao jednu celinu, u kojoj je jedna generacija eto imala sreće da ode na F4 a druga, puna mladih igrača, je zaustavljena koji stepenik pre. Dakle, više ono što mi smatramo istorijom kluba zbog celokupnog paketa nego ono što kaže gola statistika ili zbirka trofeja. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Mi stariji se sećamo majstora. R.I.P. https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=27&nav_id=1928557 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Da li će ove godine svaki put na dan utakmice da ode jedna legenda kluba? Tuga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 2 hours ago, goofy said: Mi stariji se sećamo majstora. R.I.P. https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=27&nav_id=1928557 Pocivaj u miru Bobane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 1 hour ago, Barkley#34 said: Da li će ove godine svaki put na dan utakmice da ode jedna legenda kluba? neće. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 (edited) Jare solidan... U pobedi nad Bambergom Jare 26p, Walden 24 ako sam dobro ispratio Edited October 3, 2021 by jedibojan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Zajedno 12/12 za 3 (svaki po 6) 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 eine perfekte spiel fon Jaramaz und Walden Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Bas je bezveze sto se onako zavrsilo... Kapiram da je mnogim zluradim nateralo osmeh na lice, ali je fakat kosmicka nepravda sto smo ostali uskraceni da vidimo kako bi se sve zavrsilo. Izgubila je kosarka, imo. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 35i... Imam osecaj kao da puni 50... 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Bas komentarisemo kako je mator .. kad ono mladji od mene 😄 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Redzi Reding zavrsio igracku karijeru. Mi smo mu bili poslednji klub. Ne mogu da verujem da nije od tada uspeo da se oporavi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 NWG 16p index 21, ali za pogresan klub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 12 hours ago, jedibojan said: NWG 16p index 21, ali za pogresan klub Ono što sam uhvatio od tekme (fokus mi je bio na Efes- CSKA), bio je baš dobar ... falila koja asistencija da bude odličan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 https://www.instagram.com/p/CUxUufXjHhT/?utm_medium=copy_link 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted October 10, 2021 Share Posted October 10, 2021 Несхваћени геније. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts