Ne sam Safete Posted January 29 Posted January 29 49 minutes ago, robespierre said: Ako voliš mešavinu wacky amerikane i ozbiljnih socioloških problema, nešto nalik radovima braće Koen, daj joj šansu. Volim😊 1
sasha arsenal Posted January 29 Posted January 29 3 hours ago, fancy said: Task odličan, samo što reče @A sad malo taj kraj... Ali vredi odgledati. Onda naravno odmah pređeš na Pacific i zatim Masters Of The Air. Perfektna trilogija. Znači dobra?Imao želju da je pogledam ali neki komentari koje sam negde pročitao odvukli su me na drugu stranu pa sam i zaboravio na nju. 1
Klotzen Posted January 29 Posted January 29 14 hours ago, Knipex said: Sin i njegov drug me nagovorili da ponovo gledam Band of Brothers i sad se podsećam kakvo je to remek delo. Glavni utisak mi je koliko je u stvari tu dobrih glumaca. Gledam i samo se prisećam gde sam ih sve posle gledao. Inače odgledali smo 4 epizode i plan je da kad završimo odradimo i Pacifik. Gledao ovih dana reakciju jednog tenkiste na BoB i čovek zaplakao par puta dok je gledao. Inače u ovom novom filmu Nirnberg gledam onog drugog doktora i pitam se odakle mi je poznat dok se ne setih da je to onaj poručnik što se pridružio E četi na Rajni. Realno oni su pokupili gomilu mladih glumaca iz SAD i UK i prosto je neko od te generacije morao da napravi karijeru. Po meni je još i malo njih napravilo pravu karijeru, praktično samo ovaj što je glumio Wintersa ako izuzmemo one koji su i pre serije bili poznati. 1
Besni lala Posted January 29 Posted January 29 Ima brdo serija koje bih voleo da vidim i verujem u vaše preporuke ... al' nikako brate. Sve stoje na pola prve ili druge epizode - dok ja gledam treću sezonu "Penny Dreadful" n-ti put ... (kakva je Eva, oko joj poljubim ) I "Primal " - s' kojim vas davim jer se nadam da će još neko da se primi (kontate - Primal >primi ) na Adult Swim-ovo remek delo. Praštajte...
fancy Posted January 30 Posted January 30 ne kaže se 11 hours ago, Klotzen said: ovaj što je glumio Wintersa nego Bobby Axelrod p.s. Damian Lewis 1
sasha arsenal Posted Sunday at 09:37 PM Posted Sunday at 09:37 PM On 1/29/2026 at 5:05 PM, Teleći sač said: Este gledali Task? Utisci? Meni se dojmilo. Tom Pelphrey me uvek kupi. Kako ume da odigra tog negativca, ne mozes da ga ne volis. Završio.Zadovoljan sam,pogotovo glumom.Tom Prlphrey je oduvao u Ozarku.I ovde je bio sjajan. Mark Rafalo standardno odličan. Zamerka je da su neke stvari mogli da odlože u samom raspletu,kako bi serija bila dinamičnija do samog kraja,ali ok,i ovako su odradili dobar posao. 1
drgnk Posted Monday at 09:28 AM Posted Monday at 09:28 AM Ekranizacija Nesbeovog romana "Solomonovo slovo" iz serijala o detektivu Hariju Huleu. 1
NikadProtivKaline Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) odgledao snowfall svih 6 sezona u prethodnih mesec dana sve vreme dok sam gledao mislim kako jbt nisam cuo za ovo ranije, odlicna serija, vozi sve vreme, ne pada kvalitet bas sam bio odusevljen…samo su mi poslednje 2 epizode malo pokvarile utisak ne smeta mi toliko sudbina glavnog junaka, vec naprasni izlazak iz karaktera i njega i drugih likova bas mi nekako deluje neprirodno i nasilovano kraj mi deluje ili isforsirano, ili kao da su mozda imali tu ideju, ali nisu napravili put tih likova tako da smisleno evoluiraju u to sto su na kraju opet, vrlo dobra, 8,5/10 da je bolji kraj bila bi i 9 Edited 8 hours ago by NikadProtivKaline 1
Recommended Posts