Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sedma epizoda The Boys ostavlja utisak kao da seriju pisu i reziraju ljudi koji ne razumeju koncept televizijske serije i nikad nisu odgledali nijednu. Ne secam se da sam nekad odgledao ovoliko besmislenosti upakovanih u sat vremena.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Sedma epizoda The Boys ostavlja utisak kao da seriju pisu i reziraju ljudi koji ne razumeju koncept televizijske serije i nikad nisu odgledali nijednu. Ne secam se da sam nekad odgledao ovoliko besmislenosti upakovanih u sat vremena. Def se već gube i spremaju za još jedno odugovlačenje serije. Ne znam jesam li pogrešno shvatila da je ovo zadnja sezona, jer mi ne izgleda tako. Ako pak nije, kraj 6. epizode bi definitivno trebalo da bude završnica sezone kad su već riješili da nas dalje zamajavaju. Ne znam jesi li uhvatio moju preporuku za Margot's Got Money Problems na ovim stranicama, mislim da bi ti se serija dopala.
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Mina D. Harker said: Def se već gube i spremaju za još jedno odugovlačenje serije. Ne znam jesam li pogrešno shvatila da je ovo zadnja sezona, jer mi ne izgleda tako. Ako pak nije, kraj 6. epizode bi definitivno trebalo da bude završnica sezone kad su već riješili da nas dalje zamajavaju. Da, ostala je jos jedna epizoda. Ajde sto se nije desilo nista, nego i kad se desi nesto ne postoje apsolutno nikakve posledice, samo naredna scena bude nesto skroz random i nastavlja se kao da se nije desilo nista. Svaka scena je par ljudi u nekoj prostoriji, pa onda naredna scena drugih par ljudi u nekoj drugoj prostoriji. Spoljni svet se prakticno ne prikazuje uopste, gledaoci kao treba da budu pod tenzijom sta ce da se desi sa svetom ali to je nemoguce kad nam taj svet ne prikazuju. Kao da su im srezali budzet za 95% i sad snimaju sve u jednoj prostoriji i 80% stvari se desava off screen pa se samo spomene posle. Ne pamtim da sam nekad gledao nesto ovoliko bizarno lose, kao da su nekom free AI alatu dali skriptu prve 3 sezone i rekli mu aj napisi nam kraj da ispadne sto jeftinije. 12 minutes ago, Mina D. Harker said: Ne znam jesi li uhvatio moju preporuku za Margot's Got Money Problems na ovim stranicama, mislim da bi ti se serija dopala. Dacu joj sansu, koncept zvuci zabavno. 1
Recommended Posts