Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, fancy said:

Task odličan, samo što reče @A sad malo taj kraj... Ali vredi odgledati.

Onda naravno odmah pređeš na Pacific i zatim Masters Of The Air.

Perfektna trilogija. 

Znači dobra?Imao želju da je pogledam ali neki komentari koje sam negde pročitao odvukli su me na drugu stranu pa sam i zaboravio na nju.

• Like 1
Posted
14 hours ago, Knipex said:

Sin i njegov drug me nagovorili da ponovo gledam Band of Brothers i sad se podsećam kakvo je to remek delo. Glavni utisak mi je koliko je u stvari tu dobrih glumaca. Gledam i samo se prisećam gde sam ih sve posle gledao. Inače odgledali smo 4 epizode i plan je da kad završimo odradimo i Pacifik.

Gledao ovih dana reakciju jednog tenkiste na BoB i čovek zaplakao par puta dok je gledao. Inače u ovom novom filmu Nirnberg gledam onog drugog doktora i pitam se odakle mi je poznat dok se ne setih da je to onaj poručnik što se pridružio E četi na Rajni. Realno oni su pokupili gomilu mladih glumaca iz SAD i UK i prosto je neko od te generacije morao da napravi karijeru. Po meni je još i malo njih napravilo pravu karijeru, praktično samo ovaj što je glumio Wintersa ako izuzmemo one koji su i pre serije bili poznati.

• Like 1
Posted

Ima brdo serija koje bih voleo da vidim i verujem u vaše preporuke ... al' nikako brate.

Sve stoje na pola prve ili druge epizode - dok ja gledam treću sezonu "Penny Dreadful" n-ti put ... (kakva je Eva, oko joj poljubim :heart:

I "Primal " - s' kojim vas davim jer se nadam da će još neko da se primi (kontate - Primal >primi :classic_biggrin:) na Adult Swim-ovo remek delo.

Praštajte...

Posted

ne kaže se

11 hours ago, Klotzen said:

ovaj što je glumio Wintersa

nego Bobby Axelrod :classic_dry:

p.s. Damian Lewis :default_coffee:

• Ha-ha 1