bosMan_jr Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Svakako im daje vise novih opcija i dobar potez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 3 minutes ago, ... said: Dakle. Po tekmi, u proseku daje 122% sebe na terenu, 0.93% efikasne srcanosti i moze da pojede vise Emuovih jaja od Granta. Na stranu sto uopste Tori nije bolji defanzivac. Koliko si ti uveren u ono sto pises. Samo sto Igudalina poenta postojanja nije iskljucivo odbrana bekova. Kreg je u prvoj postavi samo iz razloga, jer je Dzamal solidno do los defanzivac, a i da se ne bi previse trosio u odbrani. Znam i ja, Igudala je sav u misicima, bolji u odbrani, a i vise doprinosi protoku, moze da brani od PG do PF, Kreg najvise do SF. Grant je dobar da se cuva neki visoki igrac, tipa Kavaj, Durent, Dzejms itd. Zbog toga je i doveden. Rotirace se njih dvojica zavisnosti od potreba i fleksibilnosti prema protivnickim timovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 I ja pre mislim da ce Craig ostati startna petorka posto Grantu cetvorka jeste primarna pozicija i jeste bolji u branjenju visokih nego bekova. Kod Craiga je suprotno pa je kompatibilniji sa Milsapom i Jokicem. Grant bi po minutima trebao da bude u petorci ako se gleda iz trenutne pozicije, mada su i Bizli i Moris u super poziciji da se nametnu. Svakako, super potez Denvera, bas korisnog igraca su dobili jako jeftino. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Once guard Avery Bradley clears waivers today, he plans to sign a two-year, $9.7M deal with the Los Angeles Lakers, his agent Bill Duffy of @BDA_Sports tells ESPN. Bradley will have a player option on the second season. Daj tog Korvera da zavrsi karijeru kod kuce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Lepo lepo. Samo dovodi Edited July 8, 2019 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Niko ne govori da je Grin produzio sa Klipersima. 10/2 Evo nesto i za Malkolma, Dzabari Parker, Atlanta 13/2. Edited July 8, 2019 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Kakav vam je trenutno poredak na zapadu za regular season? Kapiram da su Klipersi glavni favorit za prvo mesto, Juta mi je u top 3, Lejkersi oko 4,5 mesta, Hjuston recimo drugi, Denver 5, GSW Portland 6,7 i SAS će se uvući u PO, Dalas 9, Sac 10, Minesota Pelikani, OKC, Finiks (moguće i pre OKC) i Memfis zakucan za dno? Edited July 8, 2019 by Baron23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Evo nesto i za Malkolma, Dzabari Parker, Atlanta 13/2. Ne znam sta ce im ovaj bezveznjakovic al ajde. Poslase Omarija u GSW, Damjan ide u suprotnom smeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 3 minutes ago, Baron23 said: Dalas 9, Sac 10, Minesota Pelikani Dalas nista nije bolji od ovih ekipa. Nisu najbolje uradili ovaj fa. 4 minutes ago, Baron23 said: Memfis zakucan za dno Oni moguce da ce imati bolju sezonu nego sto se misli. 4 minutes ago, Baron23 said: OKC Zavisi sta ce sa Brodijem. 5 minutes ago, Baron23 said: Denver 5 Oni su top3. 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Poslase Omarija u GSW, Damjan ide u suprotnom smeru. Plus Burks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Uopste mi nije jasno sta jebeno radi GS. Kapiram da su se opredelili za neku ekstremno ofanzivnu kosarku ali oni nemaju ni 1 igraca na rosteru koji moze da igra krilo. Njima ce trebati defanzivna HOF sezona Greena da ne primaju 120 poena u proseku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 @... To iza 8 mesta je okvirno, teško je rangirani između 9 i 12, OKC mi je tu negde i sa Brodijem, ne bih se iznenadio da Memfis bude ispred OKC i Finiksa. Ugl zbog projekcije Jute i GSW TVITER stručnjaci me proglasile najvećom tarabom koja je ikad pratila košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ja mogu Jutu da vidim i na prvom mestu u regulare, ako ne budu ponovo uzasno usli u sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Baron23 said: Ugl zbog projekcije Jute Jutu imam u top 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Jazz je bas za regularku skockana ekipa. Iskljucujuci povrede, ocekivano je da se bore za #1 seed. E sad, domet u PO je druga prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Miki28 said: Wtf imaju 4 igraca koja mogu da igraju na pleju, ali ce da prebace LJ wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Malo da kombinujemo, mozemo kako ocemo Rondo/Cook/Caruso Green/KCP/Bradley/Daniels Lebron/Dudley AD/Kuzma Cousins/McGee Na ovo ubacit Igija i Korvera i cepaj. Igi bi nas legao ko budali samar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kakav blasfemi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Sto toliko cijenite Jutu? Doveli su samo Bojana i Conleya ili sam nesto propustio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Okc ce Rasel sam da uvede u PO pa igrao sa Dobric, Borisom, KC Riversom i OJO. Tako da ako ne trejduju njega dzabe su krecili sa reibuildingom, a skeptican sam da ce da ima "Fake" povrede da bi gubili ovi. Edited July 8, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Okc placa ogroman porez a trejdom PG13 je jasno stavila do znanja da razbijaju tim, da im je dosta ispadanja u 1 rundi i da hoce rebuild. Galo ima ugovor jos ove sezone, to mogu lako trejdovati tokom sezone a Russ jede bas dosta iz salary capa. Njega ce trejdovati a uzeti neke igrace sa jakim ugovorom na 1 ili 2 sezone uz dosta pikova. Onda kad su trebali otvoriti novcanik nisu htjeli ili mogli a onda zadnje 3 sezone bas trose ali dzaba. Vrvt ce probat i Adams i Srodera tokom sezone mada su vec pokusavali ali nema zainteresovanih... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) 15 minutes ago, Sector said: Sto toliko cijenite Jutu? Doveli su samo Bojana i Conleya ili sam nesto propustio? I Jeff Greena i Mudieja i Ed Davisa, otišli su Fejvors, Rubio, Neto i Korver. A i bez pojačanja su bili odlični u regular seasonu. Imaju sistem i rutinu da uzmu i par pobeda više nego što je realno. Edited July 8, 2019 by Baron23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Bice nezgodni ko kratko cebe ali ne mogu da ih zamislim na prvom mjestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Imam i ja Jutu u gornjem PO domu. Ekipa s glavom i repom i Konli kao nacrtan za njih, Bojan im je isto super potpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Končar ostavio odličan dojam u letnjoj ligi. Potpuno se poredio timu i igrao odličnu odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts