Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

1 hour ago, mr clutch said:

Takođe možda treba razmišljati o Jokicu kao najboljem centru lige. Ima dobre argumente za to. 

 

Svakako se može razmišljati o njemu kao najboljem centru, al' bih ja otišao u drugom smeru i zapitao se da li je Jokić trenutno najbolji plejmejker u ligi? Živimo u eri gde su najbolji igraci na PG izraziti skoreri, koji primarno gledaju koš i razigravaju sebe, neki od njih uz diskutabilnu selekciju šuta/poteza, igru sa puno driblinga i carinjenja, dosta izgubljenih lopti... Jokić ima pass first mentalitet, kreativnost, nestvaran pregled i osećaj za igru, savršen tajming, raznovrstan repertoar dodavanja, gubi malo lopti (svega 2.5 u plejofu, na 9.3 asistencije)... Napad sa njim je izrazito fluidan i dinamičan, njegov plejmejking nije nameštanje pika po 20 sekundi dok ostatak petorke stoji i čeka, nego baš podstiče ball & player movement i u stanju je da učini boljim svakog saigrača, kakvih god karakteristika bio. Retko genijalan i jedinstven igrač čiji značaj za ekipu daleko prevazilazi poziciju na kojoj nominalno igra i koji je pravo osveženje u odnosu na generičku i predvidljivu košarku koju sve češće gledamo.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

"So, I decided to look at the Nuggets' net ratings without Jokic in the playoffs, and this doesn't include tonight where the team was a -13 in 9 minutes without him and MOTHER OF GOD WHAT ARE THESE NEGATIVE NUMBERS???!?!!??"

 

D52pmsPU8AAXqBF.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

"Jokic was +17 in 39 mins in a 4-point win. DEN is getting buried when he’s on the bench. Game 1: -8 in 7 mins in an 8-point win Game 2: -9 in 9 mins in a 7-point loss Game 3: -8 in 3 mins in a 3-point loss Game 4: -13 in 9 mins in a 4-point win Total non-Jokic: -38 in 28 mins.

his is some End-in-Cleveland LeBron stuff. Jokic has to be great enough to overcome the consistent and rapid hemorrhage when he’s off the floor. The two DEN wins: +16 and +17 The two DEN losses: +2 and +5"

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, uini said:

Nikola Jokic has really caught my eye with his 2 triple doubles in this series against Portland!

6:43 PM - 5 May 2019
------------------------------------
 
edit: "someone broke it"
 
 
 
 

Nije ni cudo gdje su Lejkersi kad mu je tek sad zapao za oko😂😂😂

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tanak Denver koliko hoces, nemaju mudonju da povuce, ovaj jokic za 150 miliona bi trebao srcanije da uzima suteve a on se samo okrece nekome da uvali kosku. Daleko je on od pravih zvezda NBA. Doduse kakva je NBA liga sada to je to...

  • Ha-ha 1
  • Tuzno 3
Link to comment
Share on other sites

Jokic je od svih igraca nesto najblizije Lebrona sto trenutno liga ima. Da znam paradoks da mecka (ili bizon) iz Sombora sa salom je nesto najblizije grckom Bogu Lebronu.
 
Ali Lebron i Jokic ce dozvoliti svom egu da baci loptu nekom rotacionom igracu da sutira u clutchu ako taj igrac ima otvorenu i bolju poziciju.  I to je nesto sto ih razlikuje u odnosu na ove 2 superstar sivonje.
Opet njih 2 bez dileme imaju najbolji courtvision  i verovatno su uz Hardena 2 najbolja plejmejkera lige. Izuzetno ih je tesko cuvati 1 na 1 posto imaju raznovrsnost u nacinu postizanja poena, od 3 do igre na postu i taj elitan court vision.
Naravno obojica su malo buzna u odbrani ali koga jebe.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Squabbit said:

Pa nije, glavni utisak je vrhunski basket u ovoj seriji

 

Nemamo istu definiciju vrhunskog basketa.

 

Ja vidim 5 igraca na obe strane koji imaju status sadasnje ili upcoming zvezde, a igraju uzasno nekonstantno, toliko hvaljena klupa Portlanda je odron recimo.

 

Bolji basket u Fila - Toronto seriji svakako, jedino sto je ovo apsolutno najuzbudljivija serija i moze da se zavrsi kako hoces, nista nije iznenadjenje, cak ne bi bilo iznenadjenje da bude tri brejka do kraja.

Link to comment
Share on other sites

Nisam bio u mogucnosti da gledam tekme izmedju 30. aprila i sinoc. Ima li neka utakmica u tom periodu da je bila bolja od ove nocasnje izmedju Blazersa i Nuggetsa da odgledam? 

Bas sam odusevljen iz svakog aspekta, pa ne zelim sa konja na magarca. Kapiram da bih trebao da pogledam onu 4OT tekmu ili proslu izmedju GSW-a i Rocketsa?

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Bojdo said:

"So, I decided to look at the Nuggets' net ratings without Jokic in the playoffs, and this doesn't include tonight where the team was a -13 in 9 minutes without him and MOTHER OF GOD WHAT ARE THESE NEGATIVE NUMBERS???!?!!??"

 

D52pmsPU8AAXqBF.jpg

 

 

Jbt kad pogledaš ovo, rekao bi da je Denver završio PO sa nekih 1-4 i to je to...

 

Jokić jednostavno nerealan, nakon one partije (tek juče protičah da je to treća najveća minutaža u istoriji lige), opet smogne snage za kvalitetnih 40 minuta, novi tripl dabl, solidna odbranu, savršenu pribranost u završnici meča, sve...

Edited by realno *w
  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, realno *w said:

 

Jbt kad pogledaš ovo, rekao bi da je Denver završio PO sa nekih 1-4 i to je to...

 

Jokić jednostavno nerealan, nakon one partije (tek juče protičah da je to treća najveća minutaža u istoriji lige), opet smogne snage za kvalitetnih 40 minuta, novi tripl dabl, solidna odbranu, savrešnu pribranost u završnici meča, sve...

 

Apsolutno. Citam ove "kritike" na njegov racun jutros i smejem se sam sa sobom kao kreten. Neki ljudi se toliko plase da upadnu u bandwagon da ce svakakve gluposti da pisu samo da bi ostali "posebni". Klasican palanacki "Serbian Kafana" style, sve go strucnjak koji "razotkriva mane" svojom epskom lucidnoscu i minucioznim opservacijama.

 

Zajeban Debeljko skroz, u picku materinu. Cekalo se toliko dugo da se vidi kako ce izgledati u PO i evo ga isporucuje kao sumanut. Ceo tim, a bogme i trener, mu je isuvise impresioniran PO-om ali on radi ono sto lice fransize i superstar mora da radi, bukvalno ih vuce kroz obe ove serije kao mazga. Bilo je jasno gledano i odokativnom metodom koliki uticaj na igru Denvera ima, ove ludacke brojke i debeli minusi njegovih saigraca bez njega na parketu su samo zapecatile utisak. Ovo sto Jokara radi za Nagetse u PO je, kao sto rece, jednostavno nerealno.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Mislim da bi debeli mogao da poradi malo na trojkama ovo leto, cenim i da tu moze da ima ludački procenat. On ima jedne od najboljih šaka u istoriji igre tj.osećaj u istima ili kako već to da nazovem. Svaku trojku kada šutne, vidi se da je sa puno osećaja i kada ne udje, onda nekako jedva ispadne. Tačno se vidi da mu fali samo malo prakse, rutine...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...