Jump to content

larry

Član foruma
 • Posts

  279
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

larry's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Week One Done

Recent Badges

71

Reputation

 1. Ja se izvinjavam, u najgorem mogućem trenutku sam ostao bez laptopa na par dana, na telefonu na tapatalku nisam mogao da nađem vox92, a preko browsera se nisam mogao ulogovati. Ako je potrebna bilo kakava pomoć oko komesarenja idalje sam tu, napraviću mejl tamo vidljivim. Što se drafta tiče, utorak-sreda bi bilo optimalno po meni, ako bude moralo ponedeljak prilagodiću se nekako.
 2. Gle čuda, ja sam larry i tamo 😄 Ovako, Manu i Kant su se javili i potvrdili. Anfield se javio i rekao da nema vremena za igru i da bi odustao. To znači da smo se svi javili, a P51 i Anfield ne igraju. Opet nas je paran broj (12) a ovi iz B lige su već kompletni i dogovorili su se za draft, te predlažem da igramo sezonu u ovom sastavu da izbegnemo dalje komplikacije oko prebacivanja u "viši rang" itd.
 3. Imamo problem u A ligi, P51 je odustao od igre i imamo uprežnjeno mesto. Treba nam jedan dodatni u A ligi koji bi se kao treći promovisao i dopunio na 14.
 4. Izvinjavam se zbog pauze od par dana od poslednjeg posta. Belgrade Big Ballersi - Manu Midsomer Ravens - San Epifanio Gotham City Rogues - Sharp P 51’s - de Havilland Mosquito Astroworld - djole Young Dragons - nlavrnja ISPAO larry - larry Runaway Nuns - Kolbas ye - gggggggg Underdogs - L’Imperatore Tašmajdan Leftovers - anfield Vandelay Industries - Elias Immanuel Kant - Immanuel Kant Alfie - Ridji ISPAO + Ikac + Jurgen Dakle, čekamo @Manu, @Immanuel Kant i @anfield za potvrdu. Takođe, @nlavrnjamolim te kada stigneš prebaci na mene ovlasti komesara pa da mogu urediti ekipe.
 5. Stavite mene kao komesara pa da igramo, ako već svi ostali izbjegavaju tu dužnost. Pošto nisam dugovečni član foruma, nemam pojma ko je ko tamo i kako se zove na forumu, pa ne bi bilo loše da napišete kako vam se zove tim u slučaju da ja budem komesar. Koji je format igre, tj kako ono gledamo ko ispada a ko ide dalje? Ispadaju zadnju u regularnom delu i zadnji u PO ili?
 6. U kom trenutku domaći komentatori Eurosporta planiraju izaći iz anusa Tadeja Pogačara, da prostite na stručnom izrazu?
 7. Sjećali se ko da je Ben prije par godina bio želja na forumu? Mislim da je čak kum jednom pustio buvu naveče "Pije čaj i vozi se u Bentliju" pošto je ovaj draftovan od Bostona...
 8. larry

  Šah

  Zna li se služben, da ne kažem ozbiljan razlog, pored njegovog kukanja o svemu i svačemu? "Smorio se" odbijam da prihvatim kao validan jer bi bio takvo nepoštovanje prema sportu i igri, i ne spada u razloge jednog profesionalca. Uglavnom, ako razlog nije ozbiljan i opavdan, bar u mojim očima njegova reputacija strmovito opada. Shvatam da u šahu nema mnogo para, shvatam da je počistio Nepa u decembru pa mu nije izazov(?) igrati protiv trenutno drugog najboljeg na planeti(!), ali drugi razlog osim zdravstvenog (ne daj Bože) ili odlaska u penziju ne vidim.
 9. Volio bih da mogu da vjerujem da će biti drugačije, ali nažalost očekujem da će se ponoviti KC-Bengals samo bez raspada u drugom poluvremenu, tačnije gledamo dva prva poluvremena te utakmice... Ne samo večeras, već i inače😆
 10. larry

  Šah

  2 pa pet 0, dovoljno od mene. I Xperta sam na kraju ispoštovao i dao mu solidarni 1-1 skor 😄
 11. larry

  Šah

  Ma uđi slobodno ako ti nije stalo do rejtinga, ja sam 1000 i nešto pa ću odigrati koju. Svejedno mislim da nećemo gubiti previše bodova ako izgubimo od nekog 700+ jačeg, a lichess mi se svejedno acc da igram kad sam polu-pijan ili pijan, onaj na chess.com čuvam😄 Ironija je što sam na lichessu mnogo bolji što se tiče rejtinga (i kad uračunam razliku sajtova)... trebao bih popiti koju možda😅
 12. Prije nego počnemo shitpostovati, mislim da Tom zaslužuje koju ozbiljnu. NFL pratim od 2015. i suludo je i reći da nisam ni pratio kroz njegovu najveću dominaciju, a od tada je uzeo 4 SB-a... Sada kada je na kraju karijere mogu reći da je Tommy veći i od Jordana, ako je neko gledao obojicu, da li se slaže?
 13. larry

  Šah

  Huh, ima li koga sa mojim rejtingom, ovo sve 1700+
 14. larry

  Šah

  Ja ću probati stići u subotu, u nedelju ne vjerujem da ću moći. Uglavnom da se opustim i igram random poteze, jer svakako očekujem pranje guzova od jače rangiranih kolega.😄
×
×
 • Create New...