Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Duva nedje, ko po obicaju😁 ocemo i njega? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Da se Uejdara nije penzionisao mogli ste i njega da potpisete pa da bude Grand Show. Trenutno mi je LAL bolje slozen od LAC, ali LAL je mnogo rizicniji sa istorijatom povreda. Bukvalno da se AD povredi na 2 meseca i krece ljuta borba za PO. Sto se tice LAC poteza, prosle godine bih rekao kakvi shabani, Bruklini, slepci, ali nakon ove godine, gde je Toronto uzeo titulu, mislim da je ovo potez vredan rizika. Ok, Toronto se nije dugorocno ukanalio kao LAC ali osim ako u tim pikovima ne lezi novi Durant, Kobi ili Lebron, ovo je stvarno bila prilika da sklope nikad konkurentniji tim, pa sta urade. Jbt sad kad vidim diviziju, tek sad SAC nema cemu da se nada, ovako si mogao da da imas kakve takve sanse protiv LAL ili LAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 4 minutes ago, AgroUrban said: Trenutno mi je LAL bolje slozen od LAC, ali LAL je mnogo rizicniji sa istorijatom povreda. ovo je i kaos pomenuo a ja ne mogu da razumem zašto tako mislite. kod clippersa ima preklapanja tj više krila nego bekova ali su u usuštini moderno skrojena ekipa. lakersima za sada opet fali šut ako ništa drugo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kad Gudura potpisuje ugovor? Koliko ce imati, 5m/2y? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 I love this dude Retweeting his own highlight reel… lmao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Al je ružan ortak, skoro kao Lonzo i Trae Young. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, uini said: I love this dude Retweeting his own highlight reel… lmao ovaj isao kod KD-a na casove social networking-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ne znam stvarno kako Lakersi mogu da budu bolje ''slozena'' ekipa od Clippersa, jedino ako se posmatraju kao kubik drva. Clippersi su ovom osnovom uhatili komotno PO i zamenili su prakticno Gallinaria i SGA sa Kawhiem i PG, imaju ozbiljnog trenera i upravu koja tacno zna sta radi. Lakersi su putujuci cirkus, Pelikani 2.0 koji su doveli Lebrona. Ja njih vidim kao top 5 ekipu na Zapadu jedino ako stakleni Davis bude imao MVP sezonu u suprotnom ce Delgado posle 10 meceva da tera Denija kamenjara, Cousinsa i Kuzmu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Nemaju Niksi srece. Kada su se konacno otarasili Mela, stigao im je najveci privatnik Beret. Interesuje me gde ce biti trejdovan Galo u toku sezone. Ako je vec Dalasu problem treca skorerska opcija, mislim da ne mogu pronaci bolju alternativu. Jos i Evropljanin. Oni vole Evropljane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) brate drakarise, mi imamo igrača koji sebe zove iso zo a trener je promovisao svoju filozofiju "keep what you kill", tako da može tek da stane u red ja mislim da će barrett biti vrlo versatile igrač u neko dogledno vreme, drugačije ne može da uspe. Edited July 8, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ali, "you keep what you kill". Kakva gnarcina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Koja je fora da reprezentacija Hrvatske nastupa u Ljetnoj ligi? I to ima dosta poznatih imena u tom sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 On 7/6/2019 at 11:40 AM, uini said: jel ovako nekako za sada? beverly george leonard jamychal green harrell sweet lou ? harkless wilson chandler zubac vrlo vrlo zanimljiv sastav Meni je ovo sumnjivo baš, posebno na 4/5. Malo reći pretanko. 6 hours ago, AgroUrban said: Procitao sam negde 6-38 summer league? Sa druge strane, ja ne bih zalio sto ste propustili Ziona, mislim da ce biti veca bustara od RJa. Ja sam uveren da će Zion biti bolji od RJa. Kod RJa očekujem baš raspad prve sezone, onda jbg, videćemo koliko je u stanju da napreduje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 @LordOfTerror @uini, u vezi poslozavanja ekipa LAL vs LAC. Onako na papiru, LAL mi deluje nekako kao ozbiljna masina gledajuci raspored po pozicijama, jer svako ima vremena da bude na poziciji sa kojom ce da iskoristi svoje prednosti. LBJ, AD + Bugi na terenu u napadu mogu da naprave ozbiljan picvajz svakome. Sa druge strane, deluje mi da moraju da se prave neka prilagodjavanja kada su i PG i KL na terenu, tipa Pidži sad ide na SG? Kako god, onako odoka, deluje mi da mozda komparativne prednosti nece biti bas iskoriscene. Takodje, ocekivao sam da LAC pojaca i poziciju 5. Sa druge strane, sve to pada u vodu ako LBJ ili AD proklizaju u nekom periodu, na ovakvom Zapadu ne moze samo jedan od njih da vuce do PO, bukvalno ce im i SAC biti izazov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 dajte sastav lakersa da diskutujemo (i da ubacim dobrica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Rondo / Caruso / Cook Green / Daniels Kuzma / KCP James Davis / Cousins / McGee to je to za sada valjda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 13 minutes ago, uini said: dajte sastav lakersa da diskutujemo (i da ubacim dobrica) Rondo/Cook/Caruso Green/KCP/Daniels Lebron/Dudley AD/Kuzma Cousins/McGee 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 hvala miki. po meni, premalo šuta i odbrane = aka problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 AD i Rođo su u NOPu igrali zajedno i to je dobro izgledalo. Njih dvojica sa Džejmsom na 3 bi bili jedna od najvećih postava u istoriji košarke, ko god da je na 1&2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 nisu dobro izgledali, al to je moj trip. plus, to je bilo kada je rodjo bio zdrav ne znam ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Neko peto, sesto mesto za LAL i ispadanje u prvoj rundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Mislim da nije skoro bilo. Rondo - Kuk - Karuso Deni - KCP - Troj Dagnils Dadli - Lebron AD - Kuzma Kazan - Megi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1921 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 4 minutes ago, Bek said: Neko peto, sesto mesto za LAL i ispadanje u prvoj rundi. Lakersi su realno prvi favorit za titulu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 3 minutes ago, 1921 said: Lakersi su realno prvi favorit za titulu. Evo, ja smem da se kladim da ispadaju u prvoj rundi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts