Jump to content

1921

Član foruma
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

1921's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Ako svi "jezerasi" budu zdravi,sve osim prstena biti ce veliko iznenadjenje.
  2. Melo unistava hemiju u svakoj ekipi,zato ga niko ni nece.
  3. 1921

    Opšte diskusije

    Cuj Nadal ima vece sanse Pa Djokovic je u puno boljoj formi od Nadala a ima puno vise postignuca od njega.Ne vidim nacin kako ga Nadal moze stic ? Djokovic vec ove godine moze napravit pola posla u stizanju Federera.Osvojit USO osvojit Cincinati i zavrsni masters i to ce bit dosta.Sledece mu je dosta da uzme 2 slema i da ostane na prvom mjestu da bi oborio rekord po broju sedmica i eto ga na vrahu tenisa po postignucima.
  4. Gledao sam ga ja malo.Dobar je u napadu,moze sam sebi iskreirat,odbrana nije losa.Evidentan problem je sto se brzo umara,djeluje kao da nema snage u odredjenim momentima a to u NBA ne prolazi.
  5. Po meni njima treba jos 1 igrac tipa Korver.Nemaju potrebe da mjenjaju ove sto su sad doveli,ekipa im je dobro popunjena na svakom mjestu i mislim da mogu odgovorit na sve zadatke.
  6. Ta opcija nema nikakvog smisla.Green je vrhunski suter za 3 poena,ono sto lejkersi i treba.Mozda bi malo dobili na kreacija ali puno bi izgubili na sirini i na tom vanjskom sutu.
  7. Pa dobro,to je tvoje misljenje,imas pravo na njega.Realnost je da su oni i Clippersi vodeci timovi lige.Vecina analiticara tako kaze a i kvote vegasa isto misle.
  8. Lakersi su realno prvi favorit za titulu.
×
×
  • Create New...