Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

Ja cenim da bi Vestbruk uveo Sarlot u PO. Mislim da je Rasel tata za ovako slabasan istok. Majami kada bi ga doveo, bio bi medju TOP4 ekipe bez problema. 

 

Moris u SAS-u 2/20

Zapad nikad jaci, ali SAS i Pop u PO-u 😄

Edited by Drakaris
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, bosMan_jr said:

Miki brt, jos uvek mi dugujes veceru.

 

Evo vam prediction: SAS je siguran ucesnik PO 

 

pa i nije neki bold prediction, vratice im se dejounte koji im je #3 realno i dodali carrolla i boljeg morrisa. mislim da oni mogu da odigraju solidnu sezonu.

 

edit: jos da dovedu milutinova i bog da ih vidi

Edited by Manu
Link to comment
Share on other sites

Mnogo se daje za pravo igracima. Smesno sta se radi i na koji nacin. Bukvalno kako im pukne oni mogu otici gde hoce. Jedino je Pol bio zavrnut. U veselim 90tim ove gluposti nisu postojale.

 

Bukvalno im klubovi ne mogu nista. Koja je zastita klubu ako igracu ovako dune da hoce da ode?  Dogovorili se drugari i paljba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, LordOfTerror said:

Pitanje ko je ovde srecniji PG ili Presti.

 

Mislim da tamo uveliko traje slavlje, ovakva ponuda se im se namestila kao dar od boga da razbiju ovog kiklopa od ekipe i pri tom dobiju vrhunske assete.

Nije dar od Boga, vec dar od LeKawhija. Koji je stisnuo Lac da posalju sve buduce assete da bi eto imao i 2 superstara u ekipi.

Link to comment
Share on other sites

LeKawhi je bio pupetmaster a ove 3 franzise lutke.
Iskoristio je Lal kao leverage i rekao ocajnim Klipersima ako mi ne dovedete X/Y osobu (George na kraju) ja necu da dodje kod vas idem kod Brona. Ocajnici posto su sve karte bacili na njega i recruituju ga cele sezone, su morali  da slusaju svog novog GMa.
I Toronto je imao slicnu ponudu Russ+George za Siakama i asete, ali Ujiri se zahvalio na ponudi i rekao no way jose..
Okc je odlicno prosao jos da posalju Rasela za nekog prospekta i pikove i mogu da naprave brz Rebuild.  Adams isto ima prejak ugovor mozda i njega posalju u toku sezone negde.

Link to comment
Share on other sites

Rich Paul je prejebao i Zvezdana Terzića sa ugrađivanjem u ugovore, samo on ima jednu mule, a ime joj je Kentavious Caldwell-Pope.

Edited by Ikac
progutao slog
Link to comment
Share on other sites

Kapiram da je usledila solidna panika nakon što je Kawhi ispalio, kapiram i da je ostalo malo slobodnih igrača, al' za neke od ovih poteza koji su usledili ipak ne mogu da nađem opravdanje.

Posebno mi je muka što ću opet morati da gledam KCP-a, lika već treće leto potpisuju i preplaćuju, verovatno najlažniji 3&D igrač u ligi koji je u poslednje dve godine uzeo 30 miliona i sada mu dadoše još 16 za dve godine... Jeste da ima bitan kvalitet - klijent je Klutch Sports-a, al' što je mnogo, mnogo je.

Ronda sam generalno uvek gotivio, al' on je očajan fit uz LeBrona, cele prošle sezone su bili kao rogovi u vreći u napadu, a uz to je u odbrani bio užasavajuć... Možda bi mogao da bude dobro rešenje kao lider second unit-a, samo što eto postoji taj mali problem - za tako nešto nema startnog pleja.

JaVale može biti upotrebljiv u malim dozama, al' one retke kvalitete koje poseduje imaš i sa Dejvisom na petici... Da nije potpisan Bugi, čak bi mi bio i ok potez, ovako bi neuporedivo više smisla imao neki streč visoki, no šta je tu je.
Potpisima Denija, Kuka i Bugija sam zapravo zadovoljan, to mi u ovom trenutku čak i ima nekog smisla, mada moguće da je i zbog toga što nisu povratnici, pa nisu imali toliko prilika da me nerviraju. A dobro je i što je ovaj put izbegnut Mozgov & Deng scenario, sve su maksimalno dvogodišnji ugovori i niko nije baš toliko preplaćen. 

Link to comment
Share on other sites

Pise se da su Lakersi i Sixersi zainteresovani za usluge Korveliera. Ne pominju se nigde nekadasnje C veddette Tyson i Dwight. Gde je i sta radi Timofej Mozgov ? 

 

 PG : Rondo, Cook

 SG : Danny, KCP, Troy

 SF : LBJ, Dudley

 PF : Davis, Kuzma

 C : Bugi, Gee

 

  Sa time raspolazemo za sada. S tim sto mozemo da izvedemo smallball sutersku petorku -> Cook/KCP/Danny/LBJ/Davis, eventualno Kuzma umesto kcp ili kako vec to kombinovati i  beton defanzivnu sa KCp, Denijem, Geejem i Davisom + LBJ. 

 

 @Guru  Kapiram sta pises, ali veruj mi da je Kentavious odlican potpis. U onom delu sezone kad smo otpali iz plejofa je stvarno kidao, zauzimali su mu mesto mucenici poput Lonzoa, gurao se Ingram na 2, takav frankenstajn od ekipe nije mogao da uspe. Sa klupe je vek davao doprinos. Mogao bi da postane onaj igrac iz Detroita opet, ide uz LBj, tako da samo polako. Gee je takodje iskidao drugi deo, a bogami i prvi dok smo bili u trci za plejof. Career high u mnogim stvarima je imao, za 20min nemas boljeg centra, kao neki rich Birdman.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, pepe sancez said:

Ima li Majami municije da spakuje trejd za Vestbruka? Bi li Dragic usao u pricu?

Ima, Dragic bi morao da bude ukljucen a mislim i 3 tim. 

 

Pitanje je dal hoce Majami da daje toliko para njemu. Da ima na 2 jos godine ugovor onda no brainer ali jos 4 je bas pitanje, te 4 je player option za 47 miliona

Link to comment
Share on other sites

Cim je Rasel pristao da bude druga opcija nakon Dzordza, sto ne bi i Batleru. Naravno, moraju prvo da se konsultuju sa Dzimijem. 

Takodje, ako ne ides da dovedes drugog vrhunskog igraca, onda ne vidim svrhu dolaska Dzimija. Vestbruk je sad poceo malo i da se potcenjuje. Slazem se da Rasel nije medju samim TOP igracima, ali nije takva stetocina kakvim ga zelite opisati, plus je jos u dobrim godinama. Sta ima da se zale na ugovor, kada su Nagetsi dali Dzamalu 170 miliona, Vestbruk je bar elitan igrac. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...