Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) Edited July 6, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Dobi Ivica pare, idiotski potez lejkersa njegov trejd za kretena Muskalu AUUU DOSAO BUGI!!! @Miki28 MA MNOGO SMO JAKI BRE!!! Krenuo GM Bron u posao nakon Kandzine odluke. Imamo ozbiljan frontcourt -> Davis i Bugi su vec igrali zajedno, McGee je tu da pokriva 15-20 na petici... Nema potrebe za velikim minutazama i ulogama, svi su tu role playeri (Gee, Bugi), na PF imamo Brona, Kuzma, Bron se spusta i na SF, Kuzmica/Danny/KCP cite sutersku osovinu zajedno sa Cookom, Korverom nadamo se i Troyom. Dadli je maskota ekipe. Vratimo Ronda da poveze malo kao plej, Cook je skroz razlicit tip. Imamo versatile ekipu iskusnih i dobrih igraca, tako da dame i gospodo, predstavljamo vam sampione 2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 I to bi bilo to od sanse Lal za titula, Cousins curse ce da odradi svoje.... Ostao jos Moris od dobrih Fa pa ide krug role playersa: Rondo, Jabari, Green, Holiday. I plan B Lal je ispao Cousins, Green, Cook moglo je to bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Kao sto sam i ocekivao, Kazins u Lejkerse. Verujem da je izabrao njih zbog Dejvisa. On i Dejvis su bukvalno bili jako dobri u NOP-u i da je to prevagnulo. Sto se tice Ivice, solidno, on ce samo vise da napreduje, moze postati nesto slicno Nurkicu. Sada i ne izgleda nerealan trejd CP3-Vestbruk. Pol ima godinu dana manji ugovor. Dok bi Hjuston resio problem u svlacionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Resili problem u svlacionici?! U gots 2 be kiddin me. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ajde jos Marcusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, SteveFrancis#3 said: Resili problem u svlacionici?! U gots 2 be kiddin me. Bas to Harden je procvetao tek kada je otisao iz OKC i dobio loptu u ruke. Ne znam ko bi uzeo Rasela i ovaj ugovor? Minesota neki Wigins paket?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Bugi bivsi igrac kao i Rondo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Što se tiče Shameta, ja sam video 3 ali ne i D. Nisam video da išta zna da kreira. Znači, specijalac. Uh, Boogie značajno obara Lakersima šanse za neki rezultat. Nit je to onaj igrač pre povrede nit je neki dobar karakter za svlačionicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Trenutno od ozbiljnih ekipa najviše puši Boston. Mislio sam da će pojuriti DMC ali ode kod Brona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Evo i Ronda. GM Bron sastavlja beton tim Bugi je 90to i oporavice se posle nekog vremena, ima sad da prodje kamp a ne da ga poruzuju gsw kasapini u plejofu da igra, bice role player... a tamo postenog centra nema, ovde ima davisa saigraca i geeja da mu cuva ledja i ronda ga razigra. Sastavljamo ozbiljan tim da se King okiti trofejom. @Miki28 Moze jedan Marcus Morris i Korvelier na sve ovo ? Melo Jr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Lejkersi napadaju!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Jos nisu izasle brojke za Bugija i Kazinsa ali mislim da nemamo prostora za Marcusa sad. Pokriveni smo sa visokim sad, bas razne kombinacije moze Vogel da izvede Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Bugi je low risk high reward, ispod cene. Imao je neke flashes u finalu, naravno u napadu.. Problem je sto ne moze papir da preskocim, mozda se dodatne godine malo fizicki dovode u red, bilo bi znacajno da se ne povredjuje kao prosle sezone.. Lal ako uzme i MOrisa solidno su se izvukli mora se priznati, sto bi rekao Dyatlov not great not terrible rotacija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 2 minutes ago, Miki28 said: Jos nisu izasle brojke za Bugija i Kazinsa ali mislim da nemamo prostora za Marcusa sad. Pokriveni smo sa visokim sad, bas razne kombinacije moze Vogel da izvede Miki uzbudjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Pa da, a dolazi i Rondo ... Bice to odlicno. Sir Lancelot za vetmin, moze i Korvelier.. Fino smo popunjeni. LBJ da izvadi jos 1 sezonu iz dupeta za kraj, i osvajamo, ne zaboravite da je tek u 2. sezoni po dolasku u Majami i Cle osvajao titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 1 minute ago, bosMan_jr said: Miki uzbudjen Hahaha tek sad vidim😂😂😂 Bas mi se svidjaju potpisi. Marcus i Korver slag na torti bi bili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Ipak nista od Morrisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Na kraju su izvadili stvar Lakersi koliko je to bilo moguće. Imali su očigledno dogovor sa ovim prošlogodišnjim uzdanicama, samo se čekalo da Kawhi odluči. Bugi i Kuk su bezveze potpisi, ali eto, tržište je ograničeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Rondo i Kazins na minimalcu izgleda jujuju Ipak se ima prostora za jos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Na Zapadu sada otprilike ostaje jedno slobodno mesto za plejof. Bice opasne krljacine Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 E ne moze Dan na avatar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Jbg ostaje samo superHerroj da se prati.... I ovaj Uinijev saviour Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 odigrao je citavih 10 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 5 minutes ago, Del Piero said: odigrao je citavih 10 minuta Zion je tolika sila, da su 10 minuta igranja prouzrokovala zemljotres od 6.9, morali su da ga redshirtuju inace ode west coast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts