Kooineeperk Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Vrlo korektan forumas: Piksi autistican, Kari izlapotina. Sta znam, meni to nije definicija korektnog. Postoje mnogo bolji nacini da se iznese lose misljenje o nekome. Ali ok, mozda je 15 mnogo, verovatno i jeste ako gledamo samo ovo poslednje za Piksija (za njega bih i ja svasta mogao da kazem, al' se suzdrzavam 😄). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 O Kariju je pola foruma pisalo slične stvari unazad godinu dana. Nije pogrešno reći - sa pravom. Obzirom na rezultat na prošlom EP i ono nepojavljivanje pred medijima.. Na kraju,i Piksi i on su javne ličnosti. Podložne kritikama. Banovani forumaš je uvek bio korektan u komunikaciji sa drugim forumašima,a meni je to ipak pokazatelj br.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Odluka o banu se neće menjati. Davno sam upozorio da se neće tolerisati ovakve stvari, ma ko bio u pitanju. Kada se bude vratio na forum imaće šanse da ne ponavlja iste ili slične greške. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 3 hours ago, Drug Crni said: O Kariju je pola foruma pisalo slične stvari unazad godinu dana. Nije pogrešno reći - sa pravom. Obzirom na rezultat na prošlom EP i ono nepojavljivanje pred medijima.. Na kraju,i Piksi i on su javne ličnosti. Podložne kritikama. Banovani forumaš je uvek bio korektan u komunikaciji sa drugim forumašima,a meni je to ipak pokazatelj br.1. Ih "pola foruma". Kritikovalo da, ali vredjalo bas i nije. Razlika je znacajna. Inace, jeste korektan forumas, a svakom se desi da nekada u afektu nesto napise sto ne bi trebalo, ni ja nisam mnogo drugaciji mada se trudim, a ni ti nisi bas izbegao "mac bato" 🙂 Ajde, izdrzace par dana, svi smo mi to prosli. Ko je bio aktivan na forumu a ni jednom nije bio banovan, kao da nije ni dolazio 😄 problem je ako se vrati a ne shvata zasto je banovan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Iskreno, ja i dalje ne shvatam zbog čega se kažnjen drgnk. Bez zezanja. Termin autističan se u mnogo ozbiljnijim tekstovima od našeg piskaranja, u prenesenom značenju koristi da opiše situacije kada neko fura svoje bez obzira na okolinu i okolnosti. Na forumu mnogo puta za nekog igrača napišemo da je budala, nije normalan, slep kod očiju, nema levu/desnu ruku/nogu, psiho, ima šizofrena cepanja, podeljena je ličnost... iako je jasno da je taj koji je predmet komentara fizički a uglavnom i pshihički dovoljno u redu da se bavi sportom i ne boluje od nabrojanog. Dakle, opisi se koriste u prenesenom, slikovitom značenju. Eto, voleo bih da mi se razjasni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 20 hours ago, Barkley#34 said: Iskreno, ja i dalje ne shvatam zbog čega se kažnjen drgnk. Bez zezanja. Termin autističan se u mnogo ozbiljnijim tekstovima od našeg piskaranja, u prenesenom značenju koristi da opiše situacije kada neko fura svoje bez obzira na okolinu i okolnosti. Na forumu mnogo puta za nekog igrača napišemo da je budala, nije normalan, slep kod očiju, nema levu/desnu ruku/nogu, psiho, ima šizofrena cepanja, podeljena je ličnost... iako je jasno da je taj koji je predmet komentara fizički a uglavnom i pshihički dovoljno u redu da se bavi sportom i ne boluje od nabrojanog. Dakle, opisi se koriste u prenesenom, slikovitom značenju. Eto, voleo bih da mi se razjasni. Kao što je već rečeno, korišćenje bolesti da bi se poentiralo u nekoj diskusiji nije dozvoljeno, niti će biti dozvoljeno. U prenesenom značenju ili ne. Autizam je ozbiljna bolest i svakako nije lepo da se igramo značenjima i nalazimo opravdanja. Nećemo o ovome raspravljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 14, 2023 Share Posted September 14, 2023 Kada neko nema ruku ili nogu, ili je žargonski rečeno kljakav ili bilo šta od onog što sam naveo, to je takođe ozbiljan fizički ili psihički nedostatak, koji se redovno upotrebljava na forumu. Kao što rekoh, i termin autističan se koristi u ozbiljnim tekstovima npr. u izrazu "autistična spoljna politika". Kako god, samo ukazujem na to da ne postoji konzistentnost. Takođe, ako se počne sa preteranim ukidanjem prenesenog značenja ovo mesto će biti sve samo ne diskusioni forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 48 minutes ago, Bax said: Gle ovog debila 10 dana. Ujwdno i drnku će biti smanjen ban za 5 dana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Izraz autističan je očigledno upotrebljen kao pežorativ prema Piksiju, ne znam baš šta je trebalo da opiše - opis se nalazi u nastavku posta. I'm with @Don Juan here, mislim da treba sankcionisati ovo razbacivanje dijagnozama po forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 On 7/31/2023 at 10:01 PM, Don Juan said: 5 dana Tek sad provalio za šta sam dobio ban, a pregledao pola foruma da nađem. Neverovatno i voimjaoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 46 minutes ago, Maharaja said: Tek sad provalio za šta sam dobio ban, a pregledao pola foruma da nađem. Neverovatno i voimjaoca Slobodno se čudi. Sledeći put kazna će biti još duža. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 16 minutes ago, Don Juan said: Slobodno se čudi. Sledeći put kazna će biti još duža. Jel ima negde napisano pravilo da se ne sme spominjati to udruženje (mada ga nisam čak ni imenovao, ali svi znaju koje je u pitanju)? Ili je to eto tako, jer je tvoja simpatija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 6 minutes ago, Maharaja said: Jel ima negde napisano pravilo da se ne sme spominjati to udruženje (mada ga nisam čak ni imenovao, ali svi znaju koje je u pitanju)? Ili je to eto tako, jer je tvoja simpatija? Ja sam te upozorio, a ti kako hoćeš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Just now, Don Juan said: Ja sam te upozorio, a ti kako hoćeš. Istina, jesi upozorio i pretio. A nisi naveo ni razlog zašto sam banovan. Uzmi moj post i navedi šta je u njemu za ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 26 minutes ago, RatzenStadt said: ^naravski... bitno da su Parizeri rekli "ne meze!" kad je Vosa trazila odlaganje utakmice koja je po rasporedu ugurana izmedju dvomeca sa APOEL-om. al' kad Parizeri zatraze odlaganje, nije ni potrebna saglasnost ikog drugog. 5 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 1 hour ago, Alek The Great said: Duljaj ima neku f dijagnozu. Lik prica da se aplaudira za gol, a igrac sam kao duh. Doveo mi Dijanu u neprijatnu situaciju. A i ovaj trener sa izjavom "dobio sam info da nisu bili penali". Ajd da racunam da je da izjavu vruce goave i da je lupio. Sent from my RMX3301 using Tapatalk Pravda za Scepana. Sent from my RMX3301 using Tapatalk 10 dana Još jednom da ponovim, nemojte da pišetw ovakve stvari. Svaki naredni sličan post sa "dijagnozom" će biti kažnjavan. Ne treba nam to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 A što, da neće Duljaj da se utvrdi? Mnogo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 A što, da neće Duljaj da se utvrdi? Mnogo je.Trebalo je da piše uvredi [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 14 hours ago, berti said: Engleski mediji histerisu zbog Gazproma na nasim dresovima. Kakve bitange i licemeri... 5 dana. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Sto je ovo za ban? Mislim ne mesam se obicno u rad moderacije, ali dajte ljudi malo fleksibilnosti da nekog banujete jer je rekao da je neko bitanga i licemer je stvarno nerealno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Mesanje politike u sport. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Koliko ja kapiram, Englezi su umuvali politiku u sport.... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 7 minutes ago, Don Dusko said: Mesanje politike u sport. Izvini ali totalna glupost. Covek je napisao ono sto je vest u svim medijima. Kakva crna politika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 Preneti vest je jedno. Nazivati bilo koga bitngama, posebno ako se odnosi na cele narode, jednostavno neće moći. Berti je preneo politiku, i svoju netrpeljivost na ovaj deo foruma, a i to neće moći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 21, 2023 Share Posted September 21, 2023 3 minutes ago, Don Juan said: Preneti vest je jedno. Nazivati bilo koga bitngama, posebno ako se odnosi na cele narode, jednostavno neće moći. Berti je preneo politiku, i svoju netrpeljivost na ovaj deo foruma, a i to neće moći. Pa nije nazvao engleski narod bitangama nego engleske medije. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts